folder Tahribat.com Forumları
linefolder Download / Dosya Paylaşım
linefolder Microsoft Visual Studio 2008 Professional Edition & MSDN Library

Microsoft Visual Studio 2008 Professional Edition & MSDN Library

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zula
    zula's avatar
    Erkek
    ya ben full yapamadım trial kurulu zaten... acaba library'i de mi kurmam gerekiyo? program ekle kaldırdan da kurcaladım her yeri hiç de serial sormadı bu?

Dünyada "10" çeşit insan vardır; binary saymayı bilenler ve bilmeyenler..
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    attackatak
    attackatak's avatar
    Erkek

zula bunu yazdı:
    -----------------------------
    ya ben full yapamadım trial kurulu zaten... acaba library'i de mi kurmam gerekiyo? program ekle kaldırdan da kurcaladım her yeri hiç de serial sormadı bu?

eskiden oluyorduda artık olmuyor hocam =) 

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mirza Efe
    _Dert_
    _Dert_'s avatar
    Erkek
    rapidhacker550 bunu yazdı:
    _Dert_ bunu yazdı:

sana yazık olmuş o kadar indirdin ha

İndirmiştim yazık oluyordu ama bozuk olan dosyaları saolsun ComputerWolf bana upload etmişti yanlıs hatırlamıyorsam. Başkası upload yaptıysa özür dilerim hatırlayamadıgım için. 

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zputnik
    zputnik's avatar
    Erkek

hocalar elinde VS 2008 MSDN Lib. olan var mı acaba? renenin  verdiği link çalışmıyor. var mı upload edecek mürid? :)

İpimle kuşağım..
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TeknikA
    TeknikA's avatar
    Erkek

J# yok hocam....

Nerden yükleyebilirim?

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TeRRoR
    TeRRoR's avatar
    Erkek

Trial süresi dolmuş, Win7 kurulu uninstall/change yaptığımda key filan sormuyor :S

herkes programcı olmak zorunda değildir, lütfen bir zorunluluk gibi programlama dilleri öğrenmeye çalışmayın. yabancı dil filan öğrenin amq.// s.kimin etini yerim, kasaba minnet etmem.// ince düşünene kalın girer.//
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TeRRoR
    TeRRoR's avatar
    Erkek

Upppp+++

herkes programcı olmak zorunda değildir, lütfen bir zorunluluk gibi programlama dilleri öğrenmeye çalışmayın. yabancı dil filan öğrenin amq.// s.kimin etini yerim, kasaba minnet etmem.// ince düşünene kalın girer.//
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    renegadealien
    renegadealien's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Savaş Madalyası Başarı Madalyası Üstün Hizmet Madalyası Developer Madalyası
    Erkek

Durun upload edeyim

10.05.2013 tarihli google arama sonucu : Aradığınız - "herşeyin hayırlısı rampanın bayırlısı" - ile ilgili hiçbir arama sonucu mevcut değil. Kendi özlü sözümdür, kaynak belirterek kullanınız.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    renegadealien
    renegadealien's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Savaş Madalyası Başarı Madalyası Üstün Hizmet Madalyası Developer Madalyası
    Erkek

Yeni Konu

http://download.microsoft.com/download/8/1/d/81d3f35e-fa03-485b-953b-ff952e402520/VS2008ProEdition90dayTrialENUX1435622.iso

10.05.2013 tarihli google arama sonucu : Aradığınız - "herşeyin hayırlısı rampanın bayırlısı" - ile ilgili hiçbir arama sonucu mevcut değil. Kendi özlü sözümdür, kaynak belirterek kullanınız.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    renegadealien
    renegadealien's avatar
    Erkek

Yeni Konu

http://www.tahribat.com/Forum-Microsoft-Visual-Studio-2010-Professional-Edition-109528/

Toplam Hit: 11488 Toplam Mesaj: 32