Microsoft XP Satmayacak

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek
    Mevcut XP kullanıcılarına 2014 yılına kadar destek verecek şirket Vista'ya geçilmesini tavsiye ediyor.

Microsoft, Windows XP işletim sisteminin perakende satışını durdurdu.
    Şirket, stokların tükenmesinin ardından perakende olarak Windows XP satmayacak ancak üretici firmalarla yapılan anlaşma doğrultusunda 2010 yılına kadar henüz Windows Vista işletim sistemi ile çalışmayan bazı dizüstü bilgisayarlar XP işletim sistemi yüklü olarak kullanıcıya gelecek.
    Microsoft Türkiye Windows Ürün Müdürü Alper Mestçi, AA muhabirine yaptığı açıklamada, mevcut lisanslı Windows XP kullanıcılarının teknik destek hizmeti almaya devam edeceğini bildirdi. Mestçi, şunları kaydetti:
    ''Yakın zamanda Windows XP için çıkardığımız Service Pack 3 sürümü, bu desteğin süreceğinin göstergesi olmakla birlikte, yine Windows XP için Nisan 2014 tarihine kadar güvenlik ve diğer önemli güncellemeleri sunmaya devam edeceğiz. Windows XP için kesintisiz destek sağlamamızın en büyük nedeni, kullanıcıların uzun seneler boyunca Windows tabanlı bilgisayarlarını koruduklarını bilmemizdir. Bu desteğimiz, bütün kullanıcılarımıza mümkün olan en üst seviyede destek vereceğimizin taahhüdü olarak değerlendirilebilir.''
    Windows XP'ye teknik destek ya da güncelleme hizmetlerinin sunulması, mevcut XP kullanıcılarını 2014 yılına kadar potansiyel siber saldırılardan koruyacak.
    Öte yandan teknik desteği durdurulan önceki sürümlerden Windows 98 ve Windows ME halen bazı bilgisayarda kurulu bulunuyor. Bu işletim sisteminin kullanıcıları, yazılımlarının güvenlik yamaları çıkarılmadığı için çeşitli tehlikelerle karşı karşıya bulunuyor. Microsoft, söz konusu kullanıcıların zarar görmemeleri için Microsoft'un en son işletim sistemi Windows Vista'ya geçilmesini öneriyor.

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Çömez
    underzero
    underzero's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    yeni pc alanlari vistaya mahkum eden zihniyetin ben taa

pist bak bi ! - Ban Golu Canavari
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cold-m4
    cold-m4's avatar
    Erkek

nedense hiç sarmadı bu vista beni :/

kaltak emperyalist microsoft zorla vistaya geçirmeye çalışıyo insanları, nah geçerim!

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Chip
    Chip's avatar
    Erkek
    Bunu satmasın cd bulunurda eskiden desteği kesme kararı vermişti 2014 e kadar uzatması güzel oldu.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Quetzalcoatl
    Quetzalcoatl's avatar
    Erkek
    2 gün önce yeni pc aldım ve xp kurdum vistada neymiş

Özgürlüğü anladıkça ona daha az sahip olursun.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Yeah
    Yeah's avatar
    Erkek
    debian rulz :|

herşeyin kısası makbuldur; ulaşmak isteyen yesterfox_55@hotmail.com a mail atabilir...
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek
    2014 den sonra güncelleme yayınlamayacak xp için mecbur vista alacaksın diyo ibneler

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ekinalp
    ekinalp's avatar
    Erkek
    XP 'yi satın alan yokki zaten :D Herkes korsan kullanıyor hatta Türkiyede çoğu firmada bu şekilde kullanıyor :)
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    u235
    u235's avatar
    Erkek
    Yaklaşık 3-4 ay vista kullandım ama Xp bence cok daha güzel :I
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HiGHVoLTaGe
    HiGHVoLTaGe's avatar
    Erkek
    Vistanın çoğu fonsiyonu hoşuma gidiyo kullanıyorumda ama iş yerindede xp kullanıyom xp daha rahat bence belkide uzun zamandır kullandığım içindir ...
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SyspioniC
    SyspioniC's avatar
    Erkek
    DJ_Alper bunu yazdı:
    -----------------------------
    (...)
    Öte yandan teknik desteği durdurulan önceki sürümlerden Windows 98 ve Windows ME halen bazı bilgisayarda kurulu bulunuyor. Bu işletim sisteminin kullanıcıları, yazılımlarının güvenlik yamaları çıkarılmadığı için çeşitli tehlikelerle karşı karşıya bulunuyor. Microsoft, söz konusu kullanıcıların zarar görmemeleri için Microsoft'un en son işletim sistemi Windows Vista'ya geçilmesini öneriyor.

-----------------------------

ne yani Windows98 yüklü pcler vistayamı geçsin?

32mb ram, pentium mmx... :) 

"Derviş Yunus bu sözü eğri büğrü söyleme, Seni sorguya çeker bir Molla Kasım gelir."
Toplam Hit: 4412 Toplam Mesaj: 27