Microsoft"Un Web Sitesine Giremiyorum. Sizde De Öyle Mi?
-
conficker bulaşmış olabilir
-
ip adresinden de girmiyor, ilginç :\. Formatta atmışsın. Aklıma birşey gelmiyor hacım.
-
SpoofU bunu yazdı:
-----------------------------
ip adresinden de girmiyor, ilginç :\. Formatta atmışsın. Aklıma birşey gelmiyor hacım.
-----------------------------Bence de garip bir durum var ortada.
Arkadaşlar peki sizde microsoft sitesinin dışında rapidde felan Windows live msn 8.5 varmı onu indirmek istiyorum
-
SyspioniC bunu yazdı:
-----------------------------
conficker bulaşmış olabilir
-----------------------------Bu nedir hocam
-
bendede girmiyor microsofta
-
Benzer bir problemle karşılaşmıştım. Windows updatelerine vs. ulaşamıyordum. Uzun süre araştırdıktan sonra ip paket boyutunun büyük olduğu durumlarda ikiye bölünmesi (router'lar otomatik yaparlar bunu) olarak problemi tespit edebilmiştim. ADSL modem (AirTies) MTU boyutunu ve gerekirse Windows'ta ön tanımlı paket boyutunu küçültebilirssin. Standart 1476 byte', 1452 'ye çakerek sonuç almıştım.
Şu adresten inceleyebilirsin :
http://www.bilginipaylas.com/index.php?option=com_fireboard&Itemid=72&func=view&id=978&catid=28
-
begendik bunu yazdı:
-----------------------------bendede girmiyor microsofta
-----------------------------
Gayserililer cünup takılıyorsunuz sanırım :P. Gayserili müridler, komut satırına "tracert 207.46.232.182" yazıp enterlayın bakalım, sonucu kopyalayın. Belki sorun santralle alakalıdır. -
http://www.gezginler.net/modules/mydownloads/singlefile.php?download=windows-live-messenger&lid=1795
al indir surdan :/
-
Microsoft ve Antivirüs sitelerine girmiyorsa son zamanlarda ortada dolaşan hiçbir antivirüs'ün tespit edemediği internete girmenizi engelleyen zararlı bilgisayarında olabilir bu zararlı ne yapar Microsoft'un sitesine giremezsin,Antivirüs sitelerine girmez indirmene izin vermez.Hijackthis ve ComboFix çalıştırdığında bunları açmaz sistem farklılığı der.USB bellek taktıysan otomatik bulaşır (otomatik çalıştır kapalı olsa bile) cdlere bulaşır.Yani bilgisayar virüslüyken cd taktıysan bulaşır.Temizlemek içinse flash belleğini tak Windows cd si ile format atarken harici belleklerinede format at sen büyük olasılık o zararlı varken Windows cdsini yaptın onun için başkasından bir cd bul onunla format at o cd'yide çöpe at.
-
SpoofU bunu yazdı:
-----------------------------
begendik bunu yazdı:
-----------------------------bendede girmiyor microsofta
-----------------------------
Gayserililer cünup takılıyorsunuz sanırım :P. Gayserili müridler, komut satırına "tracert 207.46.197.32" yazıp enterlayın bakalım, sonucu kopyalayın. Belki sorun santralle alakalıdır.
-----------------------------
:) kopardın beni yaw.. :)))