Microsotcular Bastı :)

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    maganda
    maganda's avatar
    Erkek
    bize gelsinler alacaz almayanıda yakacaz tekel olup piyası kavuracaz :D
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kurdo
    kurdo's avatar
    Erkek

@tavsiye: eğer yeni cafe açacaksanız marka pc alın iyi bir pazarlıkla normal esnafdan alırsanız netten daha iyi getirirsiniz. genelde hepsinde orjinal xp oluyor. hatta bazılarında vista bile var artık ;)

@a4tech: hangi özgür yazılım bir internet cafe müşterisinin ihtiyacını karşılar ? :) ütopik hipi :D

kendinize ayığ olunuz
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ayro
    Ayro's avatar
    Erkek
    ReaL_KurD bunu yazdı:
    -----------------------------

@a4tech: hangi özgür yazılım bir internet cafe müşterisinin ihtiyacını karşılar ? :) ütopik hipi :D

Şu tarzda bir müşteriyi karşılar

azimli, yeniliklere açık, click mantığına daha alışmamış, internet şu bu için gelen :).Oyun harici daha sağlamını yapa bilirsin.

Misal grafik windows mu sağlam yoksa mac mi???Üstelik maci geç xgl ye baktıkça ne dehşet diyorum.Bir ton yazılımda var.Çok istiyorum burda linux kafe kurmak.Linuxu adam akıllı öğrenseydim şöyle ufak bi yerde 10-15 pc lik bi dükkan açacaktım parayı tamamlayıp.

Millette linuxu görecekti.Fakat para yok, linuxu iyi bilmiyorum yatıyor şimdilik.Daha sonra mikro dan geldiklerinde kol gibi abicim ben windows kullanmam diye postayıda koymak istioyurm :) .Bizde de şans ya kafeyi açsak mikrocular gelmez mq.

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BuZuL
    BuZuL's avatar
    Erkek
    git ucuzundan windows starter al kur a.q :D

DAĞDA ÜÇ BEŞ KOYUN SÜRÜSÜ, TUTTURMUŞ BİR KÜRDİSTAN TÜRKÜSÜ, ELİNE ALMIŞ BAYRAK DİYE BİR MASA ÖRTÜSÜ, SATSAN BEŞ PARA ETMEZ NE DİRİSİ NE DE ÖLÜSÜ, SOYU SOYSUZ OLAN SENSİN TOPRAK SENİN NEYİNE, İTE İTLİK YAPIP KAFA TUTMA BEYİNE, ANLASA DEDİĞİMİ SOKAKTAKİ KÖPEK AĞLAR HALİNE, DUY ULAN SOYSUZ NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE.......
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kurdo
    kurdo's avatar
    Erkek

@zumsuk: daha bi ütopik hipi gördüm seni :) şimdi canımın kenarı linux kullanabilitesi olan insanlar zaten genelde linux'a kendi şahsi bilgisayalarlarında yeterince vakit ayırırlar. bu demektir ki şahsi bilgisayarları ve bağlantıları vardır ve internet cafe'ye mahkum değildirler. şimdi a4tech A şehrinde ve çarşıya çıktı. birden linux'ta bir işi çıktı. taa B şehrine senin kuracağın cafeye gelip işini halledemez. yolunun üstünde bir linux cafe olması lazım. kuracağın cafenin tepesine de linux işletim sistemi kullanan cafe dersen millet sana götüyle güler. kaç tane müşterin olur ki a4tech gibi?

Edit: şu ayrıntı da var. evde exploit derlemeye götü yemeyen gcc komutundan öte linux bilmeyenlerin mekanı olabilir bak ordan da bakabiliriz olaya.

kendinize ayığ olunuz
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ~$
    ComputerWolf
    ComputerWolf's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    Microsoftcular basmaz hoca ,BSA gelir...ayrica internet cafe ye gelmezler buyuk isletmelere gelirler ,ayrica denetim falan yok ,lafta kaliyor hersey ...sen su gelenleri tam tarif etsene ne dediler size ?

Hep denedin. Hep yenildin. Olsun yine dene , yine yenil ama daha iyi yenil !
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    __d_mode__
    __d_mode__'s avatar
    Erkek
    ComputerWolf bunu yazdı:
    Microsoftcular basmaz hoca ,BSA gelir...ayrica internet cafe ye gelmezler buyuk isletmelere gelirler ,ayrica denetim falan yok ,lafta kaliyor hersey ...sen su gelenleri tam tarif etsene ne dediler size ?
    bende geçenlerde korsan cd cilere baskın yaptıklarını okumuştum, belki bir alakası olabilir !
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    seLpak
    seLpak's avatar
    Erkek
    valla bilmiorm yarın örenim sorarım cünkü ben o an orda deildim bizim dayı söledi

ßiz İnSanLar Yemİn eTTik İmaNımız Var ÖzGürLük İçiN ÖzgÜrLük aŞkına.....
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kurdo
    kurdo's avatar
    Erkek
    doğrudur abü BSA'dan geliyorlar. microsoft dışında diğer yazılımları da denetliyorlar. burada bir çok cafeye ve bilgisayarcıya yığınla ceza yazdılar, bir sürü de dayak yediler :) ama patırtı bir aydır hala var.

kendinize ayığ olunuz
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ayro
    Ayro's avatar
    Erkek
    ReaL_KurD bunu yazdı:

@zumsuk: daha bi ütopik hipi gördüm seni :) şimdi canımın kenarı linux kullanabilitesi olan insanlar zaten genelde linux'a kendi şahsi bilgisayalarlarında yeterince vakit ayırırlar. bu demektir ki şahsi bilgisayarları ve bağlantıları vardır ve internet cafe'ye mahkum değildirler. şimdi a4tech A şehrinde ve çarşıya çıktı. birden linux'ta bir işi çıktı. taa B şehrine senin kuracağın cafeye gelip işini halledemez. yolunun üstünde bir linux cafe olması lazım. kuracağın cafenin tepesine de linux işletim sistemi kullanan cafe dersen millet sana götüyle güler. kaç tane müşterin olur ki a4tech gibi?

Edit: şu ayrıntı da var. evde exploit derlemeye götü yemeyen gcc komutundan öte linux bilmeyenlerin mekanı olabilir bak ordan da bakabiliriz olaya.

sevgi değer reel ütopik ne mq.Ayrıca mq a4 gelsin b şehrine benim kafeye demedik.Şehrimizdekilere hizmet aa lan neymiş bu linux diyecekler.Her lünuxu 1 kez yüklemiş elemanlar gibi ya direk bırakacaklar yada benim gibi can çekişip bana para kazandıracaklar.

Kafe olursa :)

Toplam Hit: 3769 Toplam Mesaj: 27