Mideniz Parazit Kaynıyor...
-
GLaDio: Video payla$im bolumune ta$indi
http://www.resimvideo.com/index.php?action=showpic&cat=10&pic=2638
-
mıde degıl o ınce bagırsak
-
mide parazitleri... akşam yatmadan 1 adet acı kırmızı soğanı alın 6 parçaya bölün ve büyük bir bardağın içine atın, bardağı suyla doldurun, sabah soğanları atın bardaktaki suyu için, 3 günde mide parazitlerinden kurtulun.
-
yay bunu yazdı:
-----------------------------mide parazitleri... akşam yatmadan 1 adet acı kırmızı soğanı alın 6 parçaya bölün ve büyük bir bardağın içine atın, bardağı suyla doldurun, sabah soğanları atın bardaktaki suyu için, 3 günde mide parazitlerinden kurtulun.
-----------------------------
mıde zaten asıdık bı ortam sen ondan sonra dur bakalım yerındehele ulser hastaları kesınlıkle denemelerını tavsıye etmem kulaktan dolma seylerı yazmayın lutfen
-
ne kulaktan dolması! doktor tavsiyesi, miden rahatsızsa soğanı zarı dolayısıyla yiyemezsin... ama bu şekilde kullanabilirsin.
-
lahavlevelakuwwete
arkadas mıde rahatsızsa soganı zarla yıyemessın boyle yermısın
bak bende gastrıd wardı doktor
1 kola,madensuyu
2 cıps patates falan
3 sogan sarımsak mercımek
..... gıbı yıyeceklerı yasaklamıstı
sen sımdı dıyosun boyle olursa olmaz
mıdesı rahatsız degıl normal bı ınsan bıle mor soganı yıyınce mıdesı yanmaya baslıyo
-
yaa arkadaslar.. yasıma göre çok zayıfım doktora gittim.. şurup werdiler bu saatte kulanıcan dediler.. kulandım faydası olmadı .. :S
hap şurup denemediğim sey kalmadı a.q doktor tavsiyesi üzerine..
parazit ölüme bile yol acıyo.. ne yapmam gerekk .. benim bu parazitlerden kurtulmam gerekk :S
-
parazıt yuzunden olduguna emınmısın saglıklı ınsanda bıle parazıt oluyo
sende diabet (seker hastalıgı) falan olmasın?
-
be 4-5 kez dizanteri oldum amiplerle yaşıyorum :D her sene yatarım serum yerim,
artık etkilemio :D bağışıklık olmuştur
dürümü yeşilliksiz yiyin tavsiyem budur
-
öyle demeyin.yayarlılarıda var.k vitamini falan sentezliyolar.
-
Android bunu yazdı:
-----------------------------parazıt yuzunden olduguna emınmısın saglıklı ınsanda bıle parazıt oluyo
sende diabet (seker hastalıgı) falan olmasın?
-----------------------------tek hastalıgım parazitler..
ondan hariç turp gibiyim.. hemen acıkıorm ve iki kat yemek yediyim halde olmuyoo..