folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Mideye En Fazla İyi Gelen Bitkilerin Sıralaması

Mideye En Fazla İyi Gelen Bitkilerin Sıralaması

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    LynXMaSTeR
    LynXMaSTeR's avatar
    Erkek

hocam her ot her insana fayda etmeyebilir, belki maydonoza alerjin vardır, biri sana maydonozlu bişi önerir daha kötü olabilirsin. öncelikle hastanede gerekli testleri yaptır.

goo.gl/qBNZmW
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Naruto
    Naruto's avatar
    Erkek
    salihgs bunu yazdı

bir reflü sorunu yaşıyorum yemek borusunun mideyle birleştiği yer yanıyor,yediklerimi bir türlü düzgün şekilde hazmedemiyorum,gaz ve şişkinlik sorunları oluyor bazen hafifliyor bazen artıyor doktora gitsem mide koruyucu veriyor kullanırsan iyisin kullanmazsan sonra yine başa dönüyor. Üniversiteyi bitirdiğim yıllarda bu sorunla ilk defa karşılaşmıştım ve  Dr Ömer Coşkun diye bir adamın bitkisel mide destek setlerini kullanmıştım 3 ay boyunca her ay farklı bir set gönderiyordu o seti kullandıktan sonra nerdeyse tamamen iyileşmiştim nerdeyse 7,8 yıl hiç sorun yaşamadım ama şimdilerde yeniden olmaya başladı. 

Şimdi hep sağda solda duyuyoruz işte rezene çayı iyi geliyor diyen var sarı kantoron diyen var meyan kökü diyen var melisa diyen var bir sürü şey söyleniyor ama şimdi bunları bir önem sırasına göre sıralasak kesin olarak bu 3 çayı içmeliyiz reflü hastaları olarak diyeceğimiz hangileri en önemlisidir ? İlk 3 önem sırasına göre hangisidir ?

BAKIN ARKADAŞLAR SÖYLÜCEKLERİM ÇOK SAÇMA OLABİLİR ÇÜNKÜ İLK DUYDUĞUMDA BANADA SAÇMA GELMİŞ . UYGULADIM VE BÖYLE BİR SORUNUM KALMADI 

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    erebos
    erebos's avatar
    Erkek

Beni gastrit atağı tutmuştu 3 gün yatamamıştım oturarak uyumak zorunda kalıyorum mide yanmamı sadece gaviskon engelliyordu saraçoğlu'nun sarı kantaron kürünü yaptım o bana çok iyi geldi sana da tavsiye ederim sanırım aç karnına 5-10 dakika kaynamış sarı kantaron çayı içiyordun öyle bir şeydi internetten araştır, benim işimi çözmüştü 

Onun haricinde baharatlı fazla yemeyeceksin, sana dokunan şeyleri iyi belirle eliminasyon diyeti yaparak, aç karna çay kahve içmeyeceksin sinir stres anksiyete yapmayacaksın, çay kahveyi de fazla kaçırmayacaksın günde bir kahve hakkın olmalı en fazla 

Maalesef bunu da böyle bir şeker hastalığı gibi tansiyon gibi düşünmek lazım ciddiye almak lazım yoksa ilerleyen yaşlarda iyi şeyler olmuyor

Zira Kalemler kaldırılmış,sayfalar kurumuştur.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    _PesimisT_
    _PesimisT_'s avatar
    Erkek

Aynı sorunlarla kıvranıyorum... Apandisit ameliyatı oldum o zamana kadar arada midemde yanma olurdu... A.q ameliyatından sonra ne olduysa artık şişkinlik, gaz, kabızlık, mide sorunları yaşamaya başladım...

Doktorun verdiği koruyucular vs kullandığım sürece işe yarıyor ama bıraktığımın 3-4. Günü aynı duruma dönüyorum. Son dönem inat edip ilaçta kullanmıyorum ama ta sırtıma, aşağıda kasımlara vuran bir ağrı olmaya başladı...

Soğuk havalarda veya soğuğa maruz kaldığımda daha fazla olduğunu farkettim ama sürekli hareket eden biriyim ve terleyip soğuyorum o da etkiliyor sanırım...

Meyan kökü az çok işe yarıyor

Kantaron kullandım kararsızım yararı konusunda 

Bana nane, rezene vs yaramıyor

Zencefil, zerdeçal her zaman değil ama bazı durumlarda rahatlattığı oluyor

Bende bu dertten ölecem sanırım...

Bu dahil; tüm genellemeler yanlıştır! Yolcu; Kendi Yolunda.... Şükür biz Allahtan başka sahibi olmayanlarız!
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rushOut
    rushOut's avatar
    Erkek

Hocam kuzenim 1 ay sadece ve sadece patates haşlaması yedi şimdi bomba gibi bi denemeni tavsiye ederim. 

Biz bizimle bizdeydik Biz bizimle bize geldik Biz bizimle bizdeyken Bizi bizden mi sorarlar
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    LaNCeLoT
    LaNCeLoT's avatar
    Erkek
    _PesimisT_ bunu yazdı

Aynı sorunlarla kıvranıyorum... Apandisit ameliyatı oldum o zamana kadar arada midemde yanma olurdu... A.q ameliyatından sonra ne olduysa artık şişkinlik, gaz, kabızlık, mide sorunları yaşamaya başladım...

Doktorun verdiği koruyucular vs kullandığım sürece işe yarıyor ama bıraktığımın 3-4. Günü aynı duruma dönüyorum. Son dönem inat edip ilaçta kullanmıyorum ama ta sırtıma, aşağıda kasımlara vuran bir ağrı olmaya başladı...

Soğuk havalarda veya soğuğa maruz kaldığımda daha fazla olduğunu farkettim ama sürekli hareket eden biriyim ve terleyip soğuyorum o da etkiliyor sanırım...

Meyan kökü az çok işe yarıyor

Kantaron kullandım kararsızım yararı konusunda 

Bana nane, rezene vs yaramıyor

Zencefil, zerdeçal her zaman değil ama bazı durumlarda rahatlattığı oluyor

Bende bu dertten ölecem sanırım...

Safrana baktir ve ibs baktır

++ Zamanla vucudun oturacak o organın eksikligiyle devamı kanıksayacak 2 3 sene gibi

Kurtlar tasma takmaz....
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    EnableTurk
    EnableTurk's avatar
    Erkek

1 hafta boyunca sabahları aç karnına lansor içtim kurtuldum. Tek tedavi eden ilaç o oldu. 10-15 sene rennielerle gavisconlarla yaşamış biri olarak söylüyorum.

yolun açık ve aydınlık olsun ferdi baba.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ekerci
    Ekerci's avatar
    Erkek

dr.berg diye bi yabancı doktoru takip ediyorum ben. baya faydasını gördüğüm şeyler oldu.

bu adamın türkçe kanalı da var. orada bu konu hakkındaki yorumu miğde asidinin az olmasından kaynaklı. miğdede asit az olunca miğde kapakçığı kendini kapatmak için reflex göstermiyor daha sonra da asit buradan yukarı çıkıyor. yani midede asit eksikliği var diyor

https://www.youtube.com/watch?v=pEJrbZhHF7o&t=47s

Konu ID: 112846 Konuyu Acan : Ekerci Konu Başlığı : Tahribatın en sevdiği adam ? Silinme Sebebi : 3 sayfadır takip ediyorum beni seven kimse çıkmadı. alacağınız olsun müridler
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    csfrt
    csfrt's avatar
    Erkek

Ben cebimde rennie ile geziyorum valla, genelde süt ve maden suyu da iyi geliyor reflüye

ruh eşi çok sıradan, bana suç ortağı lazım.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    buber.
    wordros
    wordros's avatar
    Erkek

Karbonat kullanmayı deneyin. Ama gidip aktar dan açık ve kaliteli olanı alın. MARKETLER DE Kİ KARBONATLAR DEĞİL! 

Karbonat ile miğde sorunlarınızı ve özellikle bağırsak ve gaz sorunlarınızı çözebilirsiniz. Bir zararını görmedim ama yinede araştırın. MUCİZE :)

alektamovikmovik
Toplam Hit: 2902 Toplam Mesaj: 47
reflü