Milleni Kullanan?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    erebos
    erebos's avatar
    Erkek

Kablonet kendimiz özil kablı çekiyoruz dedi hızı da iyi olur diye düşünüyorum bütün apartman kablınet kullanıyomuş ona geçecek gibiyiz

Zira Kalemler kaldırılmış,sayfalar kurumuştur.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    noname
    noname's avatar
    Erkek
    ilteris bunu yazdı
    erebos bunu yazdı

Süper olmayan online  2 haftadır teknik destek yollamıyor, sürekli sizin kapı girişine kadar internet var gerisini elektirikçi çağırın diyolar, sonra öğrendikki yantarafta kablolar çalınmış, aradım sokak tümden yokmuş niye var diyosunuz, ırızıkıydı ılışdırdık diyip duruyolar, sorunşuki bütün apartmanın interneti geldi bizimki yok, bağlantıyı yaparken sizinkini yapmamış olabilir telekomcular süper online ı arayın diyolar arıyoruz,  alakdirikci çoğırın alekdirikciii diyolar,  ben de dedim, alekdirikçi çağırıp sokağı tamir ettiricez telefoncu çağırıp apartmanda kendimize bağlatıcaz ttnet alt yapısı kullanıcaz ama faturayı süper online a ödiycez öyle mi?

Şimdi bu milleni nasıl türksat kullanıyo bütün aparatman, türksatın netine mi geçeyim yoksa milleniye mi?

2si de iyi deniliyor 2sini de dene tarafını seç :D Millenide taahhüt olayı yok istediğin zaman çıkıyorsun, diğerini bilmiyorum kullanmadım ama taahhüt istiyorlarsa milleniden başla. Başvurudan kuruluma kadar 3 iş gününde bağlantı verdiler .

Taşıma için bugün 2. işgünü doldu... arayıp randüvü verecekler de imza alacaklar da işlemler başlayacak da....

...said addicted.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CEO
    CEO's avatar
    Erkek

Hocam bu korona zımbırtısından dolayı google'da bile işler çok yavaş ilerliyor.

Şu anda bütün ISS'lerde sorun var, o yüzden çare gelmez beklemekten.

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    noname
    noname's avatar
    Erkek
    CEO bunu yazdı

Hocam bu korona zımbırtısından dolayı google'da bile işler çok yavaş ilerliyor.

Şu anda bütün ISS'lerde sorun var, o yüzden çare gelmez beklemekten.

Sen de ara acele edin arkadaşımı bağlayın de, verdik kodu aktif olsun :D

...said addicted.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2021 Talihlisi
    joe_black
    joe_black's avatar
    Erkek
    CEO bunu yazdı
    noname bunu yazdı

120down mu

Modem değerlerini atsana :D

Başta korktum aq bunlar da suçu müşteriye atıyor diye. Hakkaten müşterinin sıkıntılı olduğu durumlar da varmış :p

15 gündür adamların iflahini ..tim resmen günde 50 kere arayarak. En sonunda dedim tamam sizin esseginiz kancik olsun tesisattaki kabloyu değiştiriyorum diye.

Dün akşam bı degistirdim hakkaten adamlar haklıymış. Kabloyu değiştirmeden önce 85 alıyordum ping çok kötüydü değiştirdikten sonra 120'yi görüyor rahat bir sekilde.  :D

Şimdi disardayim eve gidince atayım :)

Yaklaşık 6 aydır kullanıyorum hiç sorun olmadı hattimda.

nasıl hocam aranılabiliyo mu müşteri hizmetleri? aranıyorsa ben de geçiyorum direkt. türknet taşak geçtiği için geçiş yapıcam yoksa internetinden memnunum

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    noname
    noname's avatar
    Erkek
    joe_black bunu yazdı
    CEO bunu yazdı
    noname bunu yazdı

120down mu

Modem değerlerini atsana :D

Başta korktum aq bunlar da suçu müşteriye atıyor diye. Hakkaten müşterinin sıkıntılı olduğu durumlar da varmış :p

15 gündür adamların iflahini ..tim resmen günde 50 kere arayarak. En sonunda dedim tamam sizin esseginiz kancik olsun tesisattaki kabloyu değiştiriyorum diye.

Dün akşam bı degistirdim hakkaten adamlar haklıymış. Kabloyu değiştirmeden önce 85 alıyordum ping çok kötüydü değiştirdikten sonra 120'yi görüyor rahat bir sekilde.  :D

Şimdi disardayim eve gidince atayım :)

Yaklaşık 6 aydır kullanıyorum hiç sorun olmadı hattimda.

nasıl hocam aranılabiliyo mu müşteri hizmetleri? aranıyorsa ben de geçiyorum direkt. türknet taşak geçtiği için geçiş yapıcam yoksa internetinden memnunum

aynen taşak geçme olayına kesinlikle katılıyorum. bekle ben de sana atam referans kodumu, bağlanınca :d

...said addicted.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2021 Talihlisi
    joe_black
    joe_black's avatar
    Erkek
    noname bunu yazdı

aynen taşak geçme olayına kesinlikle katılıyorum. bekle ben de sana atam referans kodumu, bağlanınca :d

lan jdfgasdfjhsdf   benim için en önemli kriter müşteri hizmetleriyle telefonda görüşebilmek. eğer aranılıyosa geçerim :)

bu arada türknetin geçtiği taşak için ne yapabilirim? içim serinlesin geçiş yapmadan önce bişiler yapmam lazım

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    adama
    adama's avatar
    Erkek

milleni candır.

Beleş wireless kahramanı.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Https
    Https's avatar
    Erkek

netgalaksinin 35 liraya paketi vardı 3-5 ay önce, o bile zam bindirmiş.

bu iss'ler bizi fena dürtüyor. 

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek
    erebos bunu yazdı

Kablonet kendimiz özil kablı çekiyoruz dedi hızı da iyi olur diye düşünüyorum bütün apartman kablınet kullanıyomuş ona geçecek gibiyiz

Özel kablodan kasıt bildiğin uydu anteni kablosu. Ancak o kablodan 100 megabit ve HD TV yayınını kayıpsız verebiliyorlar.

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı amk.
Toplam Hit: 5472 Toplam Mesaj: 56
gg hg türknet millenicom