Milleni Kullanan?
-
Kablonet kendimiz özil kablı çekiyoruz dedi hızı da iyi olur diye düşünüyorum bütün apartman kablınet kullanıyomuş ona geçecek gibiyiz
-
ilteris bunu yazdıerebos bunu yazdı
Süper olmayan online 2 haftadır teknik destek yollamıyor, sürekli sizin kapı girişine kadar internet var gerisini elektirikçi çağırın diyolar, sonra öğrendikki yantarafta kablolar çalınmış, aradım sokak tümden yokmuş niye var diyosunuz, ırızıkıydı ılışdırdık diyip duruyolar, sorunşuki bütün apartmanın interneti geldi bizimki yok, bağlantıyı yaparken sizinkini yapmamış olabilir telekomcular süper online ı arayın diyolar arıyoruz, alakdirikci çoğırın alekdirikciii diyolar, ben de dedim, alekdirikçi çağırıp sokağı tamir ettiricez telefoncu çağırıp apartmanda kendimize bağlatıcaz ttnet alt yapısı kullanıcaz ama faturayı süper online a ödiycez öyle mi?
Şimdi bu milleni nasıl türksat kullanıyo bütün aparatman, türksatın netine mi geçeyim yoksa milleniye mi?
2si de iyi deniliyor 2sini de dene tarafını seç :D Millenide taahhüt olayı yok istediğin zaman çıkıyorsun, diğerini bilmiyorum kullanmadım ama taahhüt istiyorlarsa milleniden başla. Başvurudan kuruluma kadar 3 iş gününde bağlantı verdiler .
Taşıma için bugün 2. işgünü doldu... arayıp randüvü verecekler de imza alacaklar da işlemler başlayacak da....
-
Hocam bu korona zımbırtısından dolayı google'da bile işler çok yavaş ilerliyor.
Şu anda bütün ISS'lerde sorun var, o yüzden çare gelmez beklemekten.
-
CEO bunu yazdı
Hocam bu korona zımbırtısından dolayı google'da bile işler çok yavaş ilerliyor.
Şu anda bütün ISS'lerde sorun var, o yüzden çare gelmez beklemekten.
Sen de ara acele edin arkadaşımı bağlayın de, verdik kodu aktif olsun :D
-
CEO bunu yazdınoname bunu yazdı
120down mu
Modem değerlerini atsana :D
Başta korktum aq bunlar da suçu müşteriye atıyor diye. Hakkaten müşterinin sıkıntılı olduğu durumlar da varmış :p
15 gündür adamların iflahini ..tim resmen günde 50 kere arayarak. En sonunda dedim tamam sizin esseginiz kancik olsun tesisattaki kabloyu değiştiriyorum diye.
Dün akşam bı degistirdim hakkaten adamlar haklıymış. Kabloyu değiştirmeden önce 85 alıyordum ping çok kötüydü değiştirdikten sonra 120'yi görüyor rahat bir sekilde. :D
Şimdi disardayim eve gidince atayım :)
Yaklaşık 6 aydır kullanıyorum hiç sorun olmadı hattimda.
nasıl hocam aranılabiliyo mu müşteri hizmetleri? aranıyorsa ben de geçiyorum direkt. türknet taşak geçtiği için geçiş yapıcam yoksa internetinden memnunum
-
joe_black bunu yazdıCEO bunu yazdınoname bunu yazdı
120down mu
Modem değerlerini atsana :D
Başta korktum aq bunlar da suçu müşteriye atıyor diye. Hakkaten müşterinin sıkıntılı olduğu durumlar da varmış :p
15 gündür adamların iflahini ..tim resmen günde 50 kere arayarak. En sonunda dedim tamam sizin esseginiz kancik olsun tesisattaki kabloyu değiştiriyorum diye.
Dün akşam bı degistirdim hakkaten adamlar haklıymış. Kabloyu değiştirmeden önce 85 alıyordum ping çok kötüydü değiştirdikten sonra 120'yi görüyor rahat bir sekilde. :D
Şimdi disardayim eve gidince atayım :)
Yaklaşık 6 aydır kullanıyorum hiç sorun olmadı hattimda.
nasıl hocam aranılabiliyo mu müşteri hizmetleri? aranıyorsa ben de geçiyorum direkt. türknet taşak geçtiği için geçiş yapıcam yoksa internetinden memnunum
aynen taşak geçme olayına kesinlikle katılıyorum. bekle ben de sana atam referans kodumu, bağlanınca :d
-
noname bunu yazdı
aynen taşak geçme olayına kesinlikle katılıyorum. bekle ben de sana atam referans kodumu, bağlanınca :d
lan jdfgasdfjhsdf benim için en önemli kriter müşteri hizmetleriyle telefonda görüşebilmek. eğer aranılıyosa geçerim :)
bu arada türknetin geçtiği taşak için ne yapabilirim? içim serinlesin geçiş yapmadan önce bişiler yapmam lazım
-
milleni candır.
-
netgalaksinin 35 liraya paketi vardı 3-5 ay önce, o bile zam bindirmiş.
bu iss'ler bizi fena dürtüyor.
-
erebos bunu yazdı
Kablonet kendimiz özil kablı çekiyoruz dedi hızı da iyi olur diye düşünüyorum bütün apartman kablınet kullanıyomuş ona geçecek gibiyiz
Özel kablodan kasıt bildiğin uydu anteni kablosu. Ancak o kablodan 100 megabit ve HD TV yayınını kayıpsız verebiliyorlar.