Mıllet Heavy Metalcıler Bı Bakın Yav :S
-
bu black metal lan zuahah sevmem pek
-
Kafa black metal lan bu heavy ile ne alakası var bana eski immortal gibi geldi ama bilmiyorum ne olduğunu.Sen boş ver bunları bak Morbid Angel,Suffocation falan dinle teknik ve death metal öğrenirsin.
-
opeth - masters apprentices
Tool - aenima
Tool - Third eye
A Perfect Circle - Gimme Gimme Gimme
Slayer - Angel of Death
Venom - Antechrist
Trivium - Suffocating Sight
Thy Catalfalque - Zapor
The Kovenant - Perfect End
The Kovenant - Chasm
Testament - Hammer Of The Gods
Taproot - Dragged Down
Summoning - The Legend Of The Master
Stone Sour - Made Of Scars
Static-X - Cold
Static-X - I'm the one
Sphere Of Souls - Sweet Sorrow
Soul Sacrifice - Çocuk Bahçesi
Soilwork - Nerve
Soilwork - Stabbing the Drama
Soil - Halo
Sodom - Abuse
Slipknot - Duality
Slipknot - Pulse Of The Maggots
slipknot - The Heretic Anthem
Slipknot - Vermillion
Six Feet Under - Smoke on the water
Six Feet Under - Manipulation
Sick Of it all - Uprising Nation
Sepultura - Atittude
Second Skin - New Flesh
Sanatorium - The False Prophet
Samael - I
Samael - Supra karma
Pantera - walk
Arch enemy - We will rise
Dark tranquillity - damage done
In Flames - Only for the weak
Cryptopsy - Crown of Horns
bu sölediklerimin bazıları örneklerinden daha hafif ama sevideğin türden. Aşağıdaki yazdığım her hangi bi şarkısı hoşuna gider.
Devildriver, Otep, kitty, Chimaira, Disturbed, Coal Chamber, Mudvayne, Damageplan, In Flames, Hatebreed, Ill Nino, Cradle of Filth, Soilwork.
www.bunalti.com daki sana göre. Ordan burdakilerin hemen hemen hepsinin bütün albümlerini bulabilirsin. Şarkı şarkı yerine albüm albüm dinle, grupların tonu şarkıdan şarkıya değilde albümden albüme daha çok değişiyor. Senin dinlediklerin amerikan metal grupları o yüzden Devildriver, Slipknot, In Flames, Mudvayne, Soilwork, Chimara gibi amerikan asıllı gruplar daha çok hoşuna gider.
-
qaMbLer bunu yazdı:
-----------------------------StigmatA bunu yazdı:
-----------------------------
Hemen toplaşmışsınız len :) Armada da nerdeyse gelir şimdi :D
-----------------------------sen cık aradan adana :|
abi bu ara birden hortladı bu konular nie yaw :D anlamadım gitti forumda bi satan heavy black dalgası olustu gidio böle :D
marilyn manson fln :D
-----------------------------şş olm heavy metal dinlicen anladıkta adamın tiplerini ne katıosun işin içine alla alla :S bugünde herkes tipe takıldı ben anlamıyorrum yaff FireX bi konu açtı tmm yani O h.YAhya olucak şerefsiz kendini hoca sanan adamın dediklerine bakıpta iş yapmayın. StigmatA ne dion :D
edit : abi müzik Amatör bi grubun müziği filan yoksa ses o kadar iğrenç çıkmazdı heralde :S
-
bana satyr sesini hatırlattı satryicon olabilir.
-
su metalle satanizmi bir tutmaları gına getirdi artık ha:S şöle bi acıklık getirmeye calısym metal muzigin teması bildiginz gibi sert ve haşin muziktir.Hristiyanlık dininde şeytanın notası dedigimiz dort tane ses tonu vardır metal muzigin temeli bu sesler oldugundan surekli olarak satanizmin muzigi diye gecer.boyle hakkaten kilise yakmak derecesinde veya ayin yapmak derecesinde manyak grupları norvecte bulabilrsinz(ya national da yada discovery channelde belgesel olmustu bu)umarım acıklayabildim..
-
lamb of god- omerta ,fear factory- slave labor gibi parçalar lazım
-
=) ne güzel bir kısım dıslamalar olmus ancak emin olunki hepimizin pisme süreci boyle oluyor ;) bilmemek ayıp değil öğrenmemek ayıp isteği çok normal bence istediğinide almışsın lamb of god ve cradle of filth seni götürür ilk etapta dahada kopayım gideyim diyorsan gore metal vb dinle Exhumed, Cannibal Corpse, Impaled, Lord Gore, Carcass gibi..
gel gelelim satanizm ile ilgili sorulara size güzel bir kaynak vereyimki bir çoğunuz belki biliyorsunuzdur okuduktan sonra hakkında daha fazla bilgi edine bilirsiniz http://tr.wikipedia.org/wiki/Anton_Szandor_LaVey
günümüzdeki olaylar sapkınlık ve özentilikten başka şey değildir ;)
-
1.Çalan Şarkı 90'lar ortası Black Gruplarımızdan sagu,infected,ebonsight,Witchtrap,Pagan,Satanic Verses'den biri (Emin değilim çok uzun süre oldu dinlemeyeli)
2.Heavy metal ile alakası yok pure black metal
3.Cumaya giden birinin böyle şeylerle uğraşmasını geçtim ilgilenmesi bile saçma
4.Şayet sevdiğin için şarkı ismini arıyorsan.Kendi tarzına uygun şeylerle uğraş zira piyasada bir ton ülkücü,dindar,militarist,sayko black metaller var.
ha araştırma vs.. için soruyorsan duyabileceğin en satanik şarkılar...
1.sinin linki http://www.youtube.com/watch?v=LErqUJovlpM
darkthrone - where cold winds blow,paragon belial,transilvanian hunger
mayhem - freezing moon,deathcrush
burzum - war,black speel of destruction,dunkelheit
nargaroth - black metal ist krieg,
dissection - thorns of crimson death,where dead angleslie,nights blood
immortal - blashyrhk,call of the wintermoon
bathory - enter the eternal fire,call from the grave,13 candless
-
black metal ve death metal sürekli satanizm i ve şeytanı öven sözler içerir şarkılarında gorgoroth bir reportajında herşeyi şeytan için yaptığını felan söylemişti (izleyenin aklından gitmemiştir o sahne bir metalcinin yolcuğu ntv deydi)
asıl norveçte manyak olur bunlar zamanında baya kilise felan yakmışlardı baya yankı bulmuştu.
kim ben black metal dinliyorum ama sevgi kelebeğiyim derse ya yalancıdır ya anlamamıştır. black metal bambaşka bir türdür. ayrıca black metal death metal ucundan doom metal dinleyen adamlar toplumun normal diye nitelendirdiği kişiler tarafından psikolojik sorunlu olarak değerlendirilir.
nerden nereye geldik ulan. türkiyede de yaygınlaşmaya başladı black metal bir sürü türk grup var artık ankarada yolcu bar gibi rock barlarda sürekli çıkar oldu bu gruplar. (satanic verse aaarrrggh hatırladıklarım)