folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Milletvekilleri Ne İş Yapar



Milletvekilleri Ne İş Yapar

  1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    blackhammer
    blackhammer's avatar
    Kayıt Tarihi: 25/Mart/2003
    Erkek

    Asosyal bunu yazdı:
    -----------------------------

    sadece maaş alırlar.


    -----------------------------

    + emekli maasi
    + rusvet :|


    ph"nglui mglw"nafh cthulhu r"lyeh wagh"nagl fhtagn
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hacktorx
    hacktorx's avatar
    Kayıt Tarihi: 07/Ağustos/2006
    Erkek

    hepsi çalışırlar. bazıları faydalı olurlar bazıları zararlı olurlar. bu kavramlar da toplumun farklı siyasi görüşte olan halkının nezdinde değişkendir. hangileri zararlı hangileri faydalı diye anket yapsan eline geçecek sonuçtan çıkartabileceğin tek fikir, ankete katılanların babasının hangi partiye oy attığıdır.

    millet neyse vekili de o kısacası.


    artık hiçkimse beni yaşamıyor!! aşklarımı büyük kemanlarla çizdiler...içime belalar doğuyor.. yüzün parmaklarımın arasından kayıp yokoluyor...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KroBey
    KroBey's avatar
    Kayıt Tarihi: 22/Temmuz/2009
    Erkek

         Neden milletvekilleri halktan koptu ? Sorusunun cevabını vermek için düşünmek lazım. Biz nerede yanlış yaptık ki vekillerimizde bu raddede sırtlarını döndü, yada kendi çıkar balçıklarına gömüldü ?

         Milletvekillerini hatırlıyorum ufakken. Köy, köy dolaşırlardı. Parti başkanları iddalı oldukları, yada iddalı olmak istedikleri illerde mitingler yaparlardı. Yani sadece İstanbulda değil de, Tokatt'a, Van'da Antep'te. Kısacası mecliste olan bir parti il il gezerdi. Yaşım müsade etmediği için pek geriyi bilemiyorum. Muhtemelen geride de çok farklı şeyler olmamıştır. İnsanlar vekillere yaklaşır, onlara sorunlarını söylerlerdi. Hizmet almak istedikleri konuları söylerlerdi. Bir iletişim vardı, birileri yüzüme tükürür diye korkarlardı o zaman siyasiler. Kolay değildir destek aldığın yere yüz çevirmek, bunun öteki seçimide vardı.

         Gel gelelim teknolojik değişiklikler vasıtası ile vekiller, liderler artık kaba etlerini oynatmadan seslerini, görüntülerini evlerin içlerine kadar sokuşturmayı başardılar. O zaman çok fazla insan onları gördü, duydu. Ama bu monolog bir iletişim biçimi idi ve hep bir taraf konuşuyordu. İnsanların bu tip bir iletişime alışmaları çok uzun sürmedi. Kimse daha sonra sorgulamadı neden o sandalyelerde 15, 20 asgari ücreti bir ayda alan kimseler bizim kimsemiz olmuyor?

         Meclisin de bu konudan bir şikayeti yoktu, aksine işlerine geliyordu ki, hiç bir yönetmelik yada kanuni değişiklikle vekilleri denetleyen bir kurul, bağımsız bir yapı oluşturulmadı. Nede olsa dokunulmazlığı var bu insanların, öyleyse kimse onlara dokunmasın, onlarda kimseye dokunmasın. İyilik elleriyle bir yerlere dokunanların sayısı gittikçe azaldı, kötülük elleri ise hiç kalkmadı milletin üstünden. Bir dönemin vekilleri, iş adamı, mafya, soyguncu, çiçek sulayan adam oldular.


    " Kro "
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    OveRTaX
    OveRTaX's avatar
    Kayıt Tarihi: 29/Mart/2010
    Erkek

    Merak ediyorum kaç tane milletvekili gerçek işini yapıyor.

  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    adama
    adama's avatar
    Kayıt Tarihi: 10/Aralık/2009
    Erkek

    sana örnek vereyım nihayt doğan Bike siyaset Millet vekil Ayakları Vardı Sen düşün ne Yaptıklarını Baykalda hediyesi Olsun


    Beleş wireless kahramanı.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    olivetti
    olivetti's avatar
    Kayıt Tarihi: 22/Eylül/2005
    Erkek

    maximuss bunu yazdı:
    -----------------------------
    hatirlarmisiniz , gecen sene . Bu memur sinavlari icin oylama olucakti . O sirada iki akpli vekil aralarinda kagit degistiriyordu. TBMM kameramani kagitta yazanlari goruntulemisti, bir isim ve sinav nosu bilgileri veriliyordu. Yani sinavdan gecememis bir yakina kiyak . sonra kameralar bunu cekince , panik olmuslardi. Basbakan bu islerin kapali odalarda yapilmasini soylemisti . Sok gecirmistim , bildigin rusvetinizi , kayiriciliginizi kameralar onunde yapilmasini yasaklamisti. Ama halka sorsak en iyileri onlardir :) milletvekili , devleti sorumen ...
    -----------------------------

    evet hatırlıyorum:) yanındaki adamın kameranın oraya baktığını uyarmasıyla adam panik yaptı hemen kağıdı kavurup attı cebine.


    ...
Toplam Hit: 3735 Toplam Mesaj: 17