folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Milli Formayı Beğendiniz Mi?

Milli Formayı Beğendiniz Mi?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    iLLuMiNaTi
    iLLuMiNaTi's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    Bu ne ya nike dan daha guzel bi tasarim beklerdim :S Bu arada mavi hic olmamis!
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tekken'deki Eddy
    Prometheus
    Prometheus's avatar
    Homo
    Arkadaşlar o mavi değil turkuaz. Turkuaz Türkiye'nin uluslar arası bilinen temsili rengidir.

________ inspired by love and guided by knowledge _______
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    modifiyeci447
    modifiyeci447's avatar
    Erkek

turkuaz formaya birazda kırmızı eklese güzel olu

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SyspioniC
    SyspioniC's avatar
    Erkek
    daha bu sabah arkadaşlarla tartişiyoduk, hiçbirimiz pek beyenmedik :)

"Derviş Yunus bu sözü eğri büğrü söyleme, Seni sorguya çeker bir Molla Kasım gelir."
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    LostDream
    LostDream's avatar
    Erkek
    Thelordmax bunu yazdı:
    -----------------------------
    Bayrağımıza uymadı rengimize uymadı kurtuluş savaşına mı çıkıyoz la spor bu. güzel işte farklı olmuş hayırlı olsun.
    Bu kadar ya :) Sen çık oyna kazan yeter ki  yine Türkler yendi diycekler sonuçta..
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fuzulli
    Fuzulli's avatar
    Erkek

Bence 2002 Dünya kupasındaki bu formalar daha güzeldi :) 

Mavi formalar midemi bulandırdı.Zaten cıkardıkları adamlarda hanzo gibi :S 

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mmT
    mmT's avatar
    Erkek
    zumsuk bunu yazdı:

Caduceus bunu yazdı:
    o mavi değildir Turkuaz'dır Fransızcada Türk mavisidir....ortaçağ'da avrupalı sanatçıların kıçlarını yırtsalarda tutturamadıkları renk'tir dünyada sadece Türkiyedeki Denizlerin belirli zamanda büründüğü renk'tir .. Osmanlı Hattatlarının devlet sırrı kıdemindeki bir formülle çıkarttıkları daha doğrusu keşfettikleri renk'tir...ama sözüm meclisten dışarı..birçok sitedede '' Mavi Ne Alaka ? '' denmiş .. ama bilmiyorlarki o Türk Mavisidir Türklüğün Sembolüdür...Göktürk bayrağının rengidir Şamanizmin Timsalidir...bence harika olmuş belki sizler haala mavi ne alaka diyeceksiniz ama rakipler diyecektir bu turkuaz islamiyet öncesi Türklüğün ve Türk bayrğının rengi,timsali...Türk sanatçılarının paha biçilmez eseridir diye..

belki göktür cumhuriyeti olsaydı formalarına mavi konabilirdi.Fakat şu anda beyaz-kırmızı Türkiye yi temsil ediyor.Daha Türk milleti bile turkuazı bilmezken kalkıp formalara koymak ne kadar anlamlı tartışılır.

edit:

ayrıca mavi insanı sakinleştirir, kırmızı hareketlendirir buda psikolojik olarak kanıtlanmıştır bile.Rusların bi takımı kendi odalarını kırmızı renk ile boyamış.Rakiplerininkilerinide maviyle.

Yani bunlarıda düşünmek lazım bence 

Belki adamlar tersten  düşünmüşlerdir renk işini. Yani rakibi sakinleştirecekler ve

kendileri daha hareketli olacaklardır :) bi de şu turkuaz rengi hakkında şunu düşündüm hollandanın da bayrağında turuncu yok ama adamların formaları turuncu çünkü

onların temsili rengi bu. Turkuaz da türkler için öyle. ama bunun hollandanın turuncusu kadar bilindiini sanmıyorum o da var

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    dunyahali
    dunyahali's avatar
    Erkek
    kırmızı beyazlar güzelde maviler italyaya benzemişiz a.k

DiBe VuRmAyA bİrAz DaHa Az KaLdI..
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    stillalive
    stillalive's avatar
    Erkek
    Çakarın%20reyting%20oyunu%20
    Çakar'ın reyting oyunu
    25 Mart 2008 Salı 11:53
    Show'da yayınlanan 6 Pas programında yine Çakar şov vardı. Milli Takımın formalarına kızan Çakar, garip bir tepki koydu.
    "Bikini" konusuyla gündem oluşturan Ahmet Çakar bu sefer de A Milli futbol takımımızın Avrupa Şampiyonası finallerinde giyeceği Turkuaz renk forma için "Skandal" diyerek yayını terketti. Ama aslında oynanan bir reyting oyunuydu. Programın sonunda kameralar bunu belgeledi.

Show TV'de Melih Gümüşbıçak’ın sunduğu ve Ahmet Çakar, Gürcan Bilgiç, Hakan Can, Serdar Bali ile Hakan Ünsal’ın yorumcu olarak katıldığı programda Çakar reyting şovu yaptı.

Milli takımın Avrupa Şampiyonası finallerinde giyeceği formaların tanıtımının yapıldığı haber ekrana gelince Çakar, "skandal" diyerek, “Turkuaz mı, mavi mi, yeşil mi bilmiyorum. Ben ressam değilim, renklerden de anlamam. Ama nedir bu renk” dedi.

Ardından formanın rengini beğenen Gürcan Bilgiç'e dönen Çakar, “Şimdi bir İtalyan stilist gelse, Fenerbahçe’yi çok seven bir stilist olsa ve Fenerbahçe’ye Sarı Lacivert renklerin dışında farklı renlerden kenarları dantelli ve rengarenk bir forma yapsa ne yaparsın” şeklinde bir soru yöneltti.

YAYINI TERKETTİ

Sonrasında ortaya koyduğu tepki ise şaşırttı. Zira bu sözlerin ardından yerinden kalkıp programı terketti. Verdiği bu aşırı reaksiyonun elbette bir nedeni vardı. O da programın sonunda anlaşıldı.

BİR REYTİNG OYUNU

Programın diğer yorumcusu Serdar Bali de formaları beğenmediğini söyleyerek, Melih Gümüşbıçak’a “Bende gidebilir miyim?” dedi ve o da sözüm ona programı terketti.

Programın sonunda Melih Gümüşbıcak, “Ahmet Çakar ve Serdar Bali karşıdan bizi seyrediyorlar” dedi.

Bunun üzerine kamera aslında stüdyodan hiç ayrılmadıkları ortaya çıkan Ahmet Çakar ile Bali'ye döndü. Yani oynanan bir reyting oyunuydu... Ama bu kez kendi kendilerini sobelediler.

Geçenlerde kumpircide otururken, salataları, kaşarlı kumpirleri ve kısırları gördüm, o sırada şöyle düşündüm: Kısırlaştırılmış Siyaseti, Kaşar Siyasetçilerden Alırsak, Önümüze Amerikan Salatası Olarak Gelir Ve Biz de Onu Yeriz, Ama Orada Unutulan Birşey Var, O da Çoban Salatası.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Nautilus
    Nautilus's avatar
    Erkek

turkuaz çok süper

Bize özgü bi renk bütün dünya tanıyor

ayrıca geçen gastede okudum 100 küsür takımın beyaz kırmızıymış 

turkuaz olması çok güzel oldu  

şizofren olabilirsiniz yardım alın!
Toplam Hit: 4461 Toplam Mesaj: 41