folder Tahribat.com Forumları
linefolder İnternet Siteleri
linefolder Milli Harita Uygulamamız Gezgin.Gov.Tr

Milli Harita Uygulamamız Gezgin.Gov.Tr

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KotomineKirei
    KotomineKirei's avatar
    Erkek

5 yıl haritacılık okumuş biri olarak ben gelişmeleri olumlu görüyorum. 

They were crying when their sons left. God is wearing black. He's gone so far to find no hope, He's never coming back. They were crying when their sons left. All young men must go. He's come so far to find the truth, He's never going home.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yunusdogan
    yunusdogan's avatar
    Erkek

ibb den çalıntı değil.. zoom yaptıkça anlaşılıyor zaten.. daha yakından çekebilecek yetiye sahip olması lazım.. bide bulutlu olan yerlerin tekrar çekilmesi gerekiyor.. öyle ya da böyle bide yandex sokak görünümü gibi bişi yapsınlar ne güzel olur..

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Austen
    Austen's avatar
    Erkek

Google Maps'i gördükten sonra bu da olmuş mu rererö diyenler çokta gecikmemiş. Belli ki daha prototip halinde. Geliştirilince çok güzel olacağından şüphem yok. Biraz yerli ürünlere desteğiniz olsun. Sanki diğer sistemler gökten inip vahiyle oluştu da bu sisteme daha bu haldeyken çöp bu diyorsunuz. Bir şey yapılmadığında da hiçbir şey yapamayacak kadar aciz durumdayız diyorsunuz. 

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sezeruludag
    sezeruludag's avatar
    Erkek

Slothere : Hocam destek sorun değil elbetteki verelim bizde bu ülkedeyiz birşey yapmaya çalışıyoruz bende bu gibi işlerinde içinde çalışıyorum ama böyle bir projeyi süper şeyler yapıyormuş gibi algılayamam tabi o uygulama nasıl yapılıyor az çok bilgi sahibiyiz oyüzden beğenmedim demek gayet normaldir kötülemek istemiyorum yapılan iş bunu dememi gerektiriyor. Siyasi amaç gütmeden söylüyorum birşey kötüyse kötüdür bu türk olsun yabancı olsun tepkim hep bu yönde.

Ayrıca uygulamadan ziyade orada çekilen görüntülerin gösterilmesi mevzu Yerli gözlem uydusu Rasat'ın çektiği görüntü oradakiler uygulamanın haricinde görseller tatmin edicimi bence hayır şimdi böyle bir işe girişiliyorsa yüksek inovasyonla başlamak lazım değilmi ? Benzeri bir yapı daha önceden yapılmış onu baz alarak hareket ediliyorsa ondan çok daha iyisini sunmak gerekir  Burada haberi bulunan birşey var yeni bir uydu gönderilicek haberin içeriğinde 30cm'lik objeleri bile görebileceğimizden bahsediliyor yeni birşey sunmuyorsak ben buna gelişmişlik demem yani üretelim kimsenin yapmadığı birşeyi ülke olarak bu konuda öncü olalım ozaman yapılan işin arkadasında durur destek veririm ha konuyu biraz araştırıp güzel örneklere bakmaya çalışırsak Ekşide rastladığım şu entry bence olayı anlatmış siyasi olarak algılamayın işin özünden yapılan şeye bakmaya çalışın. "https://eksisozluk.com/entry/45102290" bizim milletimizin okumamakla ilgili sorunları olduğu için kısa bir google araştırması kim ne yapmış öğreniriz kaldıki medyamız bu yönde ağırlık veriyomu tabikide vermiyor basit bir örnek Gezin.gov.tr için Milliyet Haberi : http://www.milliyet.com.tr/yerli-harita-gezgin/ekonomi/detay/1927650/default.htm Buda aynı gün çıkmış bir başka haber : http://www.milliyet.com.tr/iphone-6-piyasaya-ne-zaman-haberler-1927800/  ikiside yeni bir teknolojiden bahsediyor ama içerik farkına bak. kim olursa olsun hangisinin daha önemli olacağı ortaya çıkar.

Edit : aslında benim için herşeyi özetleyen bir durum var yanlış hatırlamıyorsam veya bilmiyorsam Binali yıldırımın türk telekomun ITU'de açtığı AR-GE merkezi açılışındaki konuşması bulut bilişimden bahsediyordu statü olarak değerlendirip baktığımda böyle bir adamın böyle konuşma yapması bizim için içler acısı ortalıkta dolaşan şu video bizim nekadar geride olduğumuzun net bir kanıtıdır.

http://www.youtube.com/watch?v=DD6VeZU4bCI 

Gerçekten söylemekten nefret ettiğim "Türk Halkı Cahil" cümlesini tekrar söylemek durumunda kalıyorum böyle bir konuşma var ve hala o bakan olarak orada oturdu kimse ses etmedi tepki göstermedi biz hala girelim hürriyete,milliyete orada kim kimin karısını bıçaklamış haberlerini okuyalım hiç teknolojiyi merak etmeyelim ben kimsenin bu konuda uzman olmasını beklemiyorum sadece bilgi sahibi olunsun tepkimiz binali yıldırım gibi olmasın bulut içine birşey atarız olmasın biraz merak edilip okunması bile yetiyor.

sezeruludag tarafından 20/Ağu/14 13:32 tarihinde düzenlenmiştir

Hatasız Kod Olmaz... :)
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    endenius
    endenius's avatar
    Erkek

kademe kademe şuna gidiyor :D

http://www.youtube.com/watch?v=MfMOgJhUlJY

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    THT2005
    THT2005's avatar
    Erkek

google earth ----> almışlar koymuşlar işte.

Burası Türkiye... Yaşanacak , Yaşanmış , Yaşanan olayların hepsi normaldir.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek

20 yıl sonra belki iyi olur şuan vasatında vasatı

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hsyN
    hsyN's avatar
    Erkek

bok gibi lan bu ne

test 1 2
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    heza
    heza's avatar
    Erkek

Bir de bu vardı

http://maps.turksatglobe.com/controller/index 

"We think too much and feel too little." By Charlie Chaplin from The Great Dictator.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    piiiranha9242
    piiiranha9242's avatar
    Erkek

merak ettiğim nokta gerçektende sağlayabildikleri en iyi çözünürlük bu mu yoksam bilerek mi bulanıklaştırmışlar gerçekte başlangıç için bile olsa berbat yani bence 2 şahap füzesi yollasınlar düşürsünler uyduyu , rasat uydusunun uzay çöplüğüne salsalar diğer salınanlara haksızlık olur o derece yani , çıksınlar uzaya lensini felan birşeylerini değiştirsinler böle olmaz ki ama 

..Morali hep bozuk olan insan..
Toplam Hit: 7052 Toplam Mesaj: 42