Milliyetcilik

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sicakbuz2003
    sicakbuz2003's avatar
    Erkek
    [quote]real kurd bilmeeden konuşmuş.Türkiye de ırkçılık yoktur.ırkççılık olsaydı kürtler iş adamı olamazdı,partilere girmeezdi.

-1111111111111111111111[/quote] ya yürü git ırkçı yokmuş şerefsiz site gir şu siteye gör kafatasçıları sen bilip bilmeden konmuşma
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    exploit
    exploit's avatar
    Erkek
    edit.amma salakça konuşmuşum amq :)
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    exploit
    exploit's avatar
    Erkek
    edit.amma salakça konuşmuşum amq :)
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Muhalif Yorumcu
    SeRDaR
    SeRDaR's avatar
    Erkek

Her alan da her yerde istisnalar olduğu gibi o sitede vardır  yunutmayınki istisnalar kaidei bozmaz   kürtlerdende  şerefsizlik yapan çok kişi var biz onlara bişey demiyoruz onlarda onların istisnasıdır  ırkçılık söz konusu olmaz atalarımız bu güne kadar ırkçılık yapmamıştır bizlerde atalarımızın izinden ilerleyeceğimiz için hiç b,ir zaman ırkçılık söz konusu olamaz

milliyetçilik :vatanını milletini sevmektir kendi vatanını sevmek her türlü  bedhahlar karşısında  vazifeye atılmaktır kendimce tanımım budur ırkçılığı kabul etmeyen bir milliyetçilik anlayımış mevcuttur

Önemsediğin Kadar Önemsenirsin. Önemsendiğin Kadar Önemsensersin.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sicakbuz2003
    sicakbuz2003's avatar
    Erkek
    o sitede 2500 küsür üye var hepsi istisnasız kafatasçı ve bunlar buzdağının görünen kısmı
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bortecine357
    bortecine357's avatar
    Erkek

AQ BİDE SİTEDE TÜRK KÜRT KAVGASI YASAK DERSİNİZ BU NE ŞİMDİ AQ EXPOLİT SICAK BUZ ASIL ŞEREFSİZ SİZSİNİZ VE SİZİN GİBİLER O SİTE SANA GİRDİMİKİ ÖYLE YAVŞAK GİBİ KONUŞUYON O SİTEYİ ANLAMIYOSUN BARİ SUS AQ BİDE ŞEREFSİZ SİTE DİYE LİNK VERMİŞŞİN SEN KENDİNE YAZ BEN ŞEREFSİZİM DİYE TAMAMMI  ASIL IRKÇILIK YAPAN SİZSİNİZ O SİTEDE KÜRTLERE BİŞEY DENMİYO KÜRTÇÜLERE PKK YA SÖYLENİYO NE SÖYLENİYOSA  SENİN GİBİLER KENDİNİ Bİ BOK SANIYO AQ  HAVLIYOSUN ÖNCE ANLA GİR YAZILANI OKU ONDAN SONA NE İSTERSEN SÖYLE

SAHİPSİZ VATANIN BATMASI HAKTIR SEN SAHİP OLURSAN BU VATAN BATMAYACAKTIR
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PeriSaN
    PeriSaN's avatar
    Erkek

İi de real kürd bazıları ırkçılıkla karıştırıyo dedi yani Türkiye deki herkes ırkçı demedi. Yani Kürtlerin iş adamı devlet memuru vs vs olması Türkiye'de ırkçılık yapanların olmadığı anlamına gelmez. Ayrıca tarih boyunca Türkler hep millet olmuştur ve bunun içinde de çeşitli ırklar olmuştur ve bunlarla kardeş gibi yaşanmıştır. Acaba kaç tanesi ben saf kan Türküm diyebilir yada ÇANAKKALE'DE SAKARYA'DA ve bilimum yerlerde şehit olanlar dedelerimizin kaç tanesi saf kan Türk idi? Ya da saf kan Türk ne demek Yani ben Türküm ne demek? Bence bu ülkede yaşayan ve bu ülke için çalışan bu ülkeyi seven vs vs herkes Türktür.

Kürtler dediğiniz kısımda bu ülkede yaşar bu ülkeyi sever bu ülke için emek harcar. Şimdi nasıl kalkıp bir ayrım yaparız anlamıyorum.

Dağlar Gışımış Yolcu Üşümüş Nasıl Edem Ben, Dağlar Harami Deşme Yarami PERİŞANIM Ben
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AntiOksidan
    AntiOksidan's avatar
    Erkek

kaçınız nihal asızın bir eserini okudu da  böle konuşmalar yapıyor.ırkçılık iyi bir şey değil amncak gerçek ırkçılığı yapnalart kimler biliyr musunuz Türklere piç diyenler sen bunu hazmediyorsan sözüm yok.ama nihal atsızın bir eserini okumayan adamlar neler kazandırdığını bilmeyen adamlar burda konuşmasın lutfen

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AntiOksidan
    AntiOksidan's avatar
    Erkek

la sıcakbuz bi boktan haberin yok konuşuyorsun kenidfini kucuk dusuruorsun

cahil adam...

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kurdo
    kurdo's avatar
    Erkek

Bu aşk burada biter, we ben çekip giderim...

Milliyetçilik türk için ya da kürt için değildir. Tüm insanoğlu içindir. Fakat artık kafalara öyle bir zihniyet öyle bir kalıp yerleş(tirilmiş) ki milliyetçilik felan falan laflar edilince kürt-türk kavgası başlamakta.

kendinize ayığ olunuz
Toplam Hit: 6949 Toplam Mesaj: 22