Mimarlıkmı ? Psikolojiimi ?
-
Özel üniversiteye gidiecem ama iki bölümde kararsız kaldım eğitim dili ingilizce. Psikolojiyi ingilizce okumak çok zor gibi görünüyor bölümümde sayısal ama genede karasız kaldım . Mimarlıkmı psikolojimi bi fikir verin :s
-
tabiki mimarlık.
-
Mimarlık oku, evler dik :|
-
6 sene mimarlık okuyup bitiremeden dönen arkadaşı görünce tırsıyorum yav :/
-
iş imkanı olarak mimarlık daha ağır basıyor.
-
manhyak bunu yazdı:
-----------------------------6 sene mimarlık okuyup bitiremeden dönen arkadaşı görünce tırsıyorum yav :/
-----------------------------
bitirenlere bak bir de, olayın boyutu değişsin, o psikolojiden çık.İstenince yapılamayacak pek bir şey yoktur -
neyi seviyosan onu oku.Şimdi bilgide psikoloji okuma şansın varsa mesela ve seviyosan ileride para bok bende yüksek lisansta yaparız sertifika koleksiyonu kuararız diyosan açarsın. 30unda yazaneni paranın anasını ağlatırsın.Düşünürsün böyle paraya bugün ne diye hitap etsem diye.
-
ikisi de çok iyi. ve ikisi de farklı alanlar. biri sayısal biri sözel. yani eşit ağırlık ama sözel bi yapı onu diyorum. sen hangisine yeteneklisin hangisini istiyosun? ikisini de yaparım diyosan mimarlık derim ama senin sevmen ve yapabileceğine inanmam çok önemli.
-
bizim ünideki mimar kızlar çok taş
-
bence sevdiği meslekler değil ikisi de, sevdiği, hayalinde bir meslek olur insanın, onu karsılastırma yapmaz.Sanırım mecburiyet, yanlıs da olabilirim :)
-
Evet ikiside çok farklı alanlar
Psikolojide ingilizce okumak büyük yetenek ister diye düşünüyorum eşşek kadar kitapları alıp mal gibi çalışacaksın bide ingilizce ama bitirip lisans yaptıktan sonra para bok orası cezbediyor. Diğer yandan mimarlık geleceği olan bi meslek tabi kendini geliştirirsen. Amatör olarak karakalem çizim yaptığım için daha kolayıma gelir gibi geliyor birde sayısal öğrencisi olduğum için büyük artısı var. Mimarlıkmı olsa acaba?