Minecraft - 64 Bit - Optimus Sorunu
-
Arkadaşlar minecraft oynuyorum fakat java 32 bitte oynuyabiliyorum buda en fazla 768 mb ram kullanmasına olanak sağlıyor 64 bitte çalıştırmak için .exe yi jar yapıp oyunu açabiliyorum fakat bu seferde ekran kartı sorun çıkartıyor çünkü oyuna girmeden önce yüksek performans ekran kartında çalıştırıyorum ama bunu .jar dosyasında yapamıyorum buda ram i rahatlatsam da ekran kartı sorunu çıkartıyor varmı bir çözümü olan ?
+ lb photo realism x256 texture pack yükledim fakat oyunda bunu seçemiyorum üstüne gelince tıklıyorum takılıyor ama aktif hale getirmiyor ?Edit:Terimleri karıştırdık (bknz:Cuda-Optimus)
-
Nasıl bi kargaşadaymışsın hocam sen ya :)
-
çızık
-
Bosluk bunu yazdı
Nasıl bi kargaşadaymışsın hocam sen ya :)
çok kargaşa hocam tekini halletsem diğeri çıkıyor :D
-
sorunun cuda sorunu değil optimus sorunu. şey deneyebilirsin nvidianın panelinde yüksekperformansta çalışmasını istediğin uygulamaları seçebiliyorsun ordan javayı seçip deneyebilirsin
-
Cosmic bunu yazdı
sorunun cuda sorunu değil optimus sorunu. şey deneyebilirsin nvidianın panelinde yüksekperformansta çalışmasını istediğin uygulamaları seçebiliyorsun ordan javayı seçip deneyebilirsin
tamam hocam düzeltme için sağol kafa karışık, deniyim bi
-
olmadı hocam
-
o kontrol panelinden program secipte degilde genel ayarlardan direk calıstıralacak her uygulama için kartı secebiliyosun. ordan yap halleder büyük ihtimal öyle
-
sorunu cosmic hocamın dediği gibi hallettim beyler açıklıyorum:
java.exe yi değil kontrol panelinden javaw.exe yi tanıtıyorsunuz daha sonra
"C:\Program Files\Java\jre7\bin\javaw.exe" -Xmx2048M -Xms1024M -jar "C:\Users\Ka1N\AppData\Roaming\.minecraft\MinecraftSP.exe"
bu bendeki bat dosyası ben buna tıklayıp giriyorum artık siz nasıl yapıyorsanız :)
texture pack sorunu da düzeldi :) -
şunu detaylı anlatın be bende de aynı sorun var :D
-
detaylı anlatım iyi olur , şimdi olmasada zamanında yaşadım bu problemi :D