folder Tahribat.com Forumları
linefolder Oyunlar
linefolder Minecraft A Büyük Rakip Rust Steam Da

Minecraft A Büyük Rakip Rust Steam Da

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PanxeR
    PanxeR's avatar
    Erkek

http://store.steampowered.com/app/252490/

Hayatta kal , inşa et , dizayn et , farm et. Yeni nesil grafikler ile bu keyfi yaşayın.

Ayrıca sizi bilmem ama biraz bi don't starve havası da katmışlar gibi oyuna.

http://www.youtube.com/watch?v=X3o5kZvGLoY

Eğer başarılı olursa ( ki bence olabilir ) sanal dünyayı bir adım daha öne taşıyacak oyun.

genüz geliştirici ön sürümü yani alpha olarak ama satın alabiliyorsunuz sizin ile birlikte gelişiyor.

Oyunda yine zombiler ve diğer oyuncular ile karşı karşıyayız. Gelişmiş olarak ateşli silahlar vb. de bulunuyor.

Rust Alpha 19.99 dolar fiyata mac , linux ve windows platformuna sahip.

kduyrv3.jpg%20%281920×1058%29

ss_ec31cd426039b.jpg%20%281920×1032%29ss_692982b6fe7f3.jpg%20%281920×1080%29

ss_d99c9655b1adb.jpg%20%281920×1080%29

ss_d710eece53788.jpg%20%281920×1080%29

ss_f02a18f96d602.jpg%20%281920×1080%29

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PanxeR
    PanxeR's avatar
    Erkek

ekstra video

http://www.youtube.com/watch?v=a_csIegnwlU

PanxeR tarafından 16/Ara/13 01:27 tarihinde düzenlenmiştir
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    u235
    u235's avatar
    Erkek

güzele benziyor

u235 tarafından 16/Ara/13 01:30 tarihinde düzenlenmiştir
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Iruretta
    Iruretta's avatar
    Erkek

Videoyu izleyecek internetim olmadigi icin sadece resimlere bakarak yorum yapiyrum. Guzele benziyor ama bu fiyata trde alacak adam sayisi az. E tahribattan 20 kisi cikar biz bunu aliyoruz gelin derse alirim

http://yanduvar.blogspot.com/
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PanxeR
    PanxeR's avatar
    Erkek
    Iruretta bunu yazdı

Videoyu izleyecek internetim olmadigi icin sadece resimlere bakarak yorum yapiyrum. Guzele benziyor ama bu fiyata trde alacak adam sayisi az. E tahribattan 20 kisi cikar biz bunu aliyoruz gelin derse alirim

hocam tüm dünya minecraftı çakma oynuyor tbt client dahil. ben oyunu çok beğendiğim ve gelişmesine destek olmak istediğim için satın almıştım.Beğenen alır :)  

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nick6
    0x656e
    0x656e's avatar
    Homo

Terraria da iyidir minecraft dan kapsamlıdır fakat grafik olarak 2d dir :)

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Hunter
    j4x
    j4x's avatar
    Erkek

Ooo güzele benziyo vidyodan. Ama minecraft kadar kompleks olmasi için 40 fırın ekmek yemesi lazım. Kaldıki 3d olunca özelleştirmeleri de daha fazla isticek millet çok emek lazim yani böyle bi oyun için

The king is bleeding.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PanxeR
    PanxeR's avatar
    Erkek
    j4x bunu yazdı

Ooo güzele benziyo vidyodan. Ama minecraft kadar kompleks olmasi için 40 fırın ekmek yemesi lazım. Kaldıki 3d olunca özelleştirmeleri de daha fazla isticek millet çok emek lazim yani böyle bi oyun için

arma 2 alt yapısı mı kullanıyor bana mı öyle geldi anlamadm. bire bir gibi.

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AntiSeptiK
    AntiSeptiK's avatar
    Erkek

çok güzel görünüyo. yalnız almak için biraz daha bekliycem.

"Seni hiç tutamadım, ama hissediyorum. Hiç konuşmadın, ama seni duyuyorum. Seni hiç tanıyamadım, ama seni seviyorum."
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Zork.
    torpedo_XL
    torpedo_XL's avatar
    Erkek

Hocam zaten minecraftın olayı o blok mantığı. Minecraft killer diye birsürü oyun çıktı tutunamadan öyle kaldı bu da öyle olur büyük ihtimalle.

Bir kere o grafiklerle minecraftın haritası kadar büyük harita yapmaya kalksalar kimsenin ne donanımı ne de hdd kapasitesi yeter :D

Bilge insanlar konuşurlar çünkü söyleyecek bir şeyleri vardır. Aptal insanlar konuşurlar çünkü bir şey söylemek zorundadırlar. Demokrasi, bir eğitim işidir. Eğitimsiz kitlelerle demokrasiye geçilirse oligarşi olur. Devam edilirse demagoglar türer. Demagoglardan da diktatörler çıkar. --Platon, Devlet                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                         
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    O Şimdi Astek
    deja-vu
    deja-vu's avatar
    Erkek
    torpedo_XL bunu yazdı

Hocam zaten minecraftın olayı o blok mantığı. Minecraft killer diye birsürü oyun çıktı tutunamadan öyle kaldı bu da öyle olur büyük ihtimalle.

Bir kere o grafiklerle minecraftın haritası kadar büyük harita yapmaya kalksalar kimsenin ne donanımı ne de hdd kapasitesi yeter :D

evdeki phenom II minecraftı açtığımda yumruk yemiş gibi oluyor :D  odayı bir ısıtıyor anlatamam :D

Almanya Fatihi
Toplam Hit: 5990 Toplam Mesaj: 36