folder Tahribat.com Forumları
linefolder Oyunlar
linefolder Minecraft Bugları

Minecraft Bugları

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Muhalif Yorumcu
    SeRDaR
    SeRDaR's avatar
    Erkek

Evet beyler oyunda bir çok bug var oyunun oynayan herkes biliyor bunu kimse kimseden bir şey saklamasın bilen arkadaşlar dökülsünler bakalım bizlerde bilelim  bende yazacağım gördüğüm aklıma gelenleri normalde oyunu pek bilmiyorum ama eskide kalma hack alışkınlarının oyundada uygulayınca açık buluyoruz ister istemez :) ... hepsini ilk mesajda toplayabiliriz kim ne bug yazarsa ismini yazacağım karşısında 

benim bildiğim bir kaç örnek;

*Ata bindiniz attan inerken cam duvarın dibinde indiğinizde duvarın öbür tarafına geçebiliyorsunuz alan wg li olsa dahi bunun aeros'dan öğrendim atlarımı nasıl kesti diye merak ediyordum :)(Aeros)

* duvardan geçme bugu duvarın dibine bitecek şekilde ray ve vagon kuruyorsunuz vagondan indiğinizde de direk duvarın arkasına geçebiliyorsunuz. alan wg li olsun olmasın farketmiyor(SeRDaR)

* Spawn gibi blok kıramadığınız alanda yaprak kırarak elma düşürebiliyorsunuz(HsYn) 

* Kilitli kapının önüne Basınç plakası koyduğunuzda kilitli kapı açılıyor içeriye girebiliyorsunuz ama dışarı çıkamassınız içerden wg li olduğu için plaka koyamassınız (çok tehlikeli bir açık bu) bunu bugün keşfettim tesadüfen (SeRDaR)

* Creative modda oynarken envanterde bulunan zırhı sağ klikliyerek giydiğinizde zırh giyiliyor ve envanterden silinmiyor geri koyabiliyorsunuz bu zırha büyü özellik  yüklediğinizde baya işinize yarar uğraşmassınız(SeRDaR)

* Gravel ve Sand kolay yoldan kırmak için torch ile kırıp altına hemen torch koyun torchun üstüne düşünce otomatik kırılıyor.(pSkpt)

* Suyun içinde kapı koyarsanız kapının olduğu yerde boşluk oluyor orada nefes alabiliyorsunuz. Block jump diye bişey var. bi yere block koymanız yasaksa bile böyle bi anlık block geliyor gidiyor ya. ha o bi anlık gelmeleri birleştirip en yüksek duvara bile tırmanabiliyosunuz, masterını yaptım. (şimdi her kale yapan kalesinin üstünü kapatıyor)normal cam degil de glass paneller var ya, onların önünde duran adama ok atarsanız ok geçiyor. aynı şekilde en son kapının önündeyse adam onu da vurabiliyodunuz.(anarsistherif)

Redstone kullanarak belli bir bölgeyi lagdan geçilmez hale çevrileilir. 1.7 den Önceden server çökebiliyordu. Önceden private bir chesti altina hooper minecart koyarak içindeki itemi alınabiliyordu hala bazı serverlarda rastlıyorum. Kapılar plasure plate değilde sadece redtorch koyarakta açılabiliyor eğer koruma pluginin butonlara leverlere izin varsa.(hypnot1c)

Önemsediğin Kadar Önemsenirsin. Önemsendiğin Kadar Önemsensersin.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hsyN
    hsyN's avatar
    Erkek

ben elma bugu biliyodum hala işliyo mu bilmiyorum. spawn gibi blok kıramadığınız bi alanda yaprakları kırarak elma düşürebilirsiiz ama vakit kaybı 1 saatte 1 stack çıkarırsanız bana da verin :)

test 1 2
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    c0nverse
    c0nverse's avatar
    Erkek

1.5 de ne buglar ne buglar vardı şimdi çoğu giddi 1.7.2 de olanlar var bug sayesinde az diamond kazanmamışımdır hani :D

http://youtu.be/uWPoNXdduC8

c0nverse tarafından 23/Şub/14 00:43 tarihinde düzenlenmiştir

Converse giyen uzaylı
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Muhalif Yorumcu
    SeRDaR
    SeRDaR's avatar
    Erkek

vet arkadaşlar kimse saklamasın kendine bir şey dürüstçe dökülelim :)

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    pSkpt
    pSkpt's avatar
    Erkek

bug sayılmaz ama herkes biliyordur bence.

Gravel ve Sand kolay yoldan kırmak için torch ile kırıp altına hemen torch koyun torchun üstüne düşünce otomatik kırılıyor.

İmza...
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Zork.
    torpedo_XL
    torpedo_XL's avatar
    Erkek

Piston ve glowstone ile falan bu yerin altını görebiliyoruz.

Çok ufak bir hareket ile ender pearl ın işlemediği arazilere ender pearl atılabiliyor.

Bilge insanlar konuşurlar çünkü söyleyecek bir şeyleri vardır. Aptal insanlar konuşurlar çünkü bir şey söylemek zorundadırlar. Demokrasi, bir eğitim işidir. Eğitimsiz kitlelerle demokrasiye geçilirse oligarşi olur. Devam edilirse demagoglar türer. Demagoglardan da diktatörler çıkar. --Platon, Devlet                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                         
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Muhalif Yorumcu
    SeRDaR
    SeRDaR's avatar
    Erkek
    torpedo_XL bunu yazdı

Piston ve glowstone ile falan bu yerin altını görebiliyoruz.

Çok ufak bir hareket ile ender pearl ın işlemediği arazilere ender pearl atılabiliyor.

bunu açar mısın biraz hocam ona göre ekliyim  

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    crimeangel
    crimeangel's avatar
    Erkek

singe modda oynarken yaptım. multide denemedim ama, 1.5 sürümünde cheat engine ile başka materyalleri elmasa dönüştürebiliyoruz. (yada herhangi birşeyi herhangi birşeye.)

ESKİ NİCKİM "HAYALETKURT"TUR....................... WE TANRI TÜRK"Ü YARATTI. ZAFERLER KAZANIP YEDİ CİHANA NAM SALSIN DİYE...
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    anarsistherif
    anarsistherif's avatar
    Erkek

suyun içinde kapı koyarsanız kapının olduğu yerde boşluk oluyor orada nefes alabiliyorsunuz.

block jump diye bişey var. bi yere block koymanız yasaksa bile böyle bi anlık block geliyor gidiyor ya. ha o bi anlık gelmeleri birleştirip en yüksek duvara bile tırmanabiliyosunuz, masterını yaptım. (şimdi her kale yapan kalesinin üstünü kapatıyor)

normal cam degil de glass paneller var ya, onların önünde duran adama ok atarsanız ok geçiyor. aynı şekilde en son kapının önündeyse adam onu da vurabiliyodunuz.

şimdilik bu kdr

=)
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PanxeR
    PanxeR's avatar
    Erkek

yerin altını görme bugu 1.7.4 online serverda çalışmıyor

11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    OttomanSlap
    OttomanSlap's avatar
    Erkek
    pSkpt bunu yazdı

bug sayılmaz ama herkes biliyordur bence.

Gravel ve Sand kolay yoldan kırmak için torch ile kırıp altına hemen torch koyun torchun üstüne düşünce otomatik kırılıyor.

Ray koyarsan da oluyor o hocam

Toplam Hit: 5798 Toplam Mesaj: 17