Minik Cam Parcalari Yutmak
-
underzero bunu yazdı
Haci doktora neden sormuyorsun ki?
En basiti acilde bir doktora sor. Cünkü camin yapisindan tutta senin mide asitine kadar herbirsey saglik durumunu etkileyecek orandadir.
Kim takar cam parçası yutan hastayı orada?
Senin dönemindeki Türkiye bitti, ihtiyarladın iyice :F
Kafanı yararsan dikiş atacakları yer sadece acil.
Ya da trafik kazasında kolun koptuğunda ilk müdahalenin gerçekleşeceği yer.
Camlar mideden geçemeyecek kadar büyük değildi, onu biliyoruz. Dua edelim de dışkının içinde kalsınlar.
Zaten dua ile çalışıyor sağlık sistemi.
-
Yutarken anlamadıysan büyük ve aşırı keskin kenarlı değildir hocam bir şey olmaz
-
İnsan farkında olmadan neler neler yutuyor bi bilseniz. Çok da bi zararı olacağını sanmıyorum, büyük ihtimalle mide asidi parçalar, olmadı dışkıyla atılır.
-
yolbulucu bunu yazdı
oz da İtalyan mafya babasını böyle öldürmüşlerdi
Bu yorumu yapmak için gelmiştim kral 😅
-
4 sene önce benim de başıma gelmişti. Çok ciddi sayıda değil ama muhtemelen 5-10 tane dediğin boyutta cam parçası yemişim farkında olmadan yemeğin içinde.
Bana şu ana kadar bir şey olmadı ama bu olay biraz olasılık gibi geldi bana. yediğin cam tesadüfen vücudun olağan akışı içerisinde ciddi bir yere takılırsa ileride sorun olabilir.
-
Mide asidi eritemez doğrudur ama safra salgıları ve bağırsak calismasiyla mis gibi boka bulanır gider
-
LaNCeLoT bunu yazdı
Mide asidi eritemez doğrudur ama safra salgıları ve bağırsak calismasiyla mis gibi boka bulanır gider
:D
@end
halâ s*çmadın mı :D
noname tarafından 25/Mar/22 19:25 tarihinde düzenlenmiştir -
haslanmıs patates ye bol bol sonrası dogal yoldan hallolur gecmis olsun
-
Tencere kapak camı araba camı gibi olduğu için kesmez.
-
noname bunu yazdıLaNCeLoT bunu yazdı
:D
@end
halâ s*çmadın mı :D
bi 20 dk kadar once s*ctim, hafif batmalar hissediyorum anus tarafinda ama olur o kadar :DD