Minoxil'in Faydaları Ne?
-
Evet Arkadaşlar, gelelim minoxil'in faydalarına.. saç çıkması, güçlendirmesi gibi katkısı var. Kullanan kişiler bununla ilgili iyi/kötü deneyimlerini dile getirebilir mi? Satın alacağım çünkü. Teşekkürler şimdiden..
-
bir yakınım kullandı ama pek bir faydasını görmedi denebilir,ama sen yinede uzman görüşü al.
-
Yakın Arkadaşım kullandı. ilklerde kaşındırıyor dedi bu aralar dediği tek şey çok iyi saçlarım dökülmüyor. bende almayı düşünüyorum
-
şu an 2.haftasındayım saç dökülmeleri azaldı. artı olarak 2 kuzenim kullanıyor onlar 5. ve 6. aydalar gerçekten onlar da gözle görülür bir saç çıkması söz konusu
-
yaa a.q bnimde ihtiyacım var bi türlü karar veremedim minoxil mi öneriyosunuz arkadaşlar önümüzdeki haftalarda başlicam bnde
-
Kendim kullandım 1 ay kadar saç dökülmesini azaltıyor ama paraya kıyıp 2nci ay için yeni den almak zor geliyor :D
-
bu ürünü hayatımın sonuna kadar kullanmak zorunda mıyım? ne kadar süre ihtiyaç duyarım?
-
fiyatı ne kadar a.q bnde ew kredisi ödüyorum daha 1 sene var bitmesine
-
Bouble bunu yazdı:
-----------------------------
bu ürünü hayatımın sonuna kadar kullanmak zorunda mıyım? ne kadar süre ihtiyaç duyarım?
-----------------------------kullandığın sürece etkilidir, bıraktığın anda dökülme başlar eskiye döner yani
-
arkadaşlar ek olarak biotin kullanın tavsiyem medobiocomplex-e ürünü, kısa sürede dökülmeler duracak ve yeni saç oluşumuna yardımcı olacak
-
nolanded bunu yazdı:
Bouble bunu yazdı:
-----------------------------kullandığın sürece etkilidir, bıraktığın anda dökülme başlar eskiye döner yani
-----------------------------abi eczacı bana sorununun bittiğini farkedene kadar kullan sonra şampuan ile devam edebilirsin demişti? fiyatı 53 TL.