Mint 11 İle Ubuntu Arasında Kaldım
-
Selam müritler bu yazımı şuan usb den denediğim mint 11 den yazıyorumda gerek tasarım gerek altyapı hız vs ubuntudan daha iyi gibime geldi ama ilk heyecan olarak öylle mi onu anlayamıyorum şuan :) hatta şuanda win7de komple silip mint 11 e geçme gibi bi eğilimim var sizce mint nasıl bir işletim sistemi kıyas olarak ubuntuyu kullanabilirsiniz bi süre ubuntu kullandım ama bu baya iyi göründü gözüme :) sizce nasıl ?
-
mint zaten ubuntu tabanlidir. ubuntunun daha performansli hali.
mint rulz (:
-
ubuntu çöktü bende 2 kere sinirlendim sildim araken buldum mint i görünüş kullanım vs ubuntudan iyi geldi ubuntu tabanlıysa geçtim gitti :)
-
11.04 degil 10.04 kur bence 11 versiyonlari katliam gibi olmus
-
Minti portable kullanıyorum süper
-
mint bence ubuntudan daha iyidir. tabiki tercih senin.
-
Abi bu linux'un ne kadar soyacı var yaw hangisini kullanacağını şaşırıyor insan birinin üstüne yoğunlaşsalar bari :) bizde göcebe gibi kullnmasak
-
1-2 sene ubuntu kendini toplamazsa çok kan kaybedicek.Benim bir kaç sene önce tanıdığım ubuntu değil.İYice mallaştı.Mint daha iyidir hocam.
lxde+mint kraldır.FAakt gnome'a feci alıştım ben
-
ubuntu & mint 11 versionlari icler Acisi ..
-
HoLyCat bunu yazdı:
-----------------------------ubuntu & mint 11 versionlari icler Acisi ..
-----------------------------Peki ozaman hocam hangisini öneriyorsunuz :) debian Suse ?
-
ubuntu 10.04 lts (long term support)
YAni geniş desteğe sahip olanı öneriyorum.Şu an onu kullanıyorum.Rahatlık...Bi 3-4 sürüm geçene kadar da ubuntuya geçmek istemiyorum (yeni versiyonuna)
linux mint debian tabanına geçti.Sevindim.Linux dünyasındaki (aslında genel bilgisayar ama...) yeni çıkan sürümler gibi oda içler acısı..kde 4, dağıtımların yeni sürümleri vs..
fedora önerebilrim.gnome 3 yüklü.1 hafta olsa kullanma deridm fakat; öyle hızlı çözümlemişler ki bugları, benim için fedora bir tanrıdır bu vakitten sonra..
gnome 3 mü ??? performansta iyi ama dizayn ve tasarım olarak bütün masaüstü grafik arabiirimlerinin eline verir...Youtube -> gnome 3