folder Tahribat.com Forumları
linefolder Download / Dosya Paylaşım
linefolder Mirror’S Edge ( 3.39 Gb Tek Link )

Mirror’S Edge ( 3.39 Gb Tek Link )

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Frank
    Frank's avatar
    Erkek

7-19 bunu yazdı:
    -----------------------------

tesekkurler hocam trailer'ini izledim hos gorunuyor. peki sitene mass effect 2'yi ekleyebilirmisin oradan indirelim ?

Mass Effect 2'yi 2 haftadır oynuyorm 2 kere bitrdim. Bidaha başladım(mürettebatın tamamını sağ kurtarmak icin) . şimdi gördüm post atmasam olmaz :)

2010'un en iyi oyunu olcak diye acıklamıslar bencede kesinlkle öyle. oynamayanlar varsa teşvik edeyim kaçırmasınlar :)

Tüm sıkıntı ve üzüntülerin kaynağında iradenin arzuları vardır; çünkü tatmin edilmemiş bir arzu bizi özlemle dolu olarak bırakır, tatmin edilen bir arzunun yerine bir yenisi alıncaya kadar da can sıkıntısı yaşarız.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    O Şimdi Astek
    deja-vu
    deja-vu's avatar
    Erkek

ben 1 ayı geçti hala oynuyorum bitirmedim kasten:Dek paketleri de yükledim şimdi görev menüsü parıl parıl biton görev var yapacak ama oyuna bi giriyosun bi görevi yapmak 1 saat alıyor oyuzden oynamıyorum şimdilik.geniş bi zamanımda gurup dalacam:Dmass effect 2 4ever;)

Almanya Fatihi
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Frank
    Frank's avatar
    Erkek

deja-vu bunu yazdı:

ben 1 ayı geçti hala oynuyorum bitirmedim kasten:Dek paketleri de yükledim şimdi görev menüsü parıl parıl biton görev var yapacak ama oyuna bi giriyosun bi görevi yapmak 1 saat alıyor oyuzden oynamıyorum şimdilik.geniş bi zamanımda gurup dalacam:Dmass effect 2 4ever;)

Bence me2 ye ayrıca konu açmak lazım. Oyun icinde takıldgmz yerler , tüyolar, karakterler vs vs...

Mesela samaranın loyalty görevni bi türlü beceremiyorm :D

Bir de miranda ve jack arasında sürekli kıskançlık var. Tartışmada mirandanın tarafını tuttum jack bidaha konuşmuyo benle :D git mirandayla konuş diyo :D loyalty düşüyor bi çözüm bulamadım. 2 si de loyal olarak bitiren var mı acaba ?

Tüm sıkıntı ve üzüntülerin kaynağında iradenin arzuları vardır; çünkü tatmin edilmemiş bir arzu bizi özlemle dolu olarak bırakır, tatmin edilen bir arzunun yerine bir yenisi alıncaya kadar da can sıkıntısı yaşarız.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    blackhammer
    blackhammer's avatar
    Erkek

valla mail ile istedigim oyunlarin hepsi tek linke cevrildi (sanirim hala tek link yapilmaya devam ediyor)

tesekkur ederim birader.

ph"nglui mglw"nafh cthulhu r"lyeh wagh"nagl fhtagn
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mx0TBT
    Mx0TBT's avatar
    Erkek

bu oyunun konusu nedir oynayan

Ölümlü dünya. Yasin 38. Ayet
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yawuz
    yawuz's avatar
    Erkek

yaw oyunu indirdim iso dosyası hariç diğerlerine şifreyle erişe biliyorum ama iso dosyasını açamıyorum crc hatası yanlış parola diyor en sonunda? varmı bilgisi olan aynı sorunu yaşayan

tahribat.com a can feda
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    myblackworldweb
    myblackworldweb's avatar
    Erkek

yawuz bunu yazdı:

yaw oyunu indirdim iso dosyası hariç diğerlerine şifreyle erişe biliyorum ama iso dosyasını açamıyorum crc hatası yanlış parola diyor en sonunda? varmı bilgisi olan aynı sorunu yaşayan

hocam ben dosyaları upload etmeden önce crc sorunu filan oluyormu diye rardan deneme amaçlı çıkarıyorum. ayrıca indiren arkadaşlar bir sorun belirtmemişler...

senni nette bi anlık kopukluk filan yaşamış eksik inmiş olabilir.

¯\(ツ)/¯ ฏ๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    GusFring
    GusFring's avatar
    Erkek

Süpersin hocam heyeti.com iş yapıyor

Bundan 2300 yıl kadar önce Çinli filozof Chuang Tzu, rüyasında bir kelebek olduğunu görmüş ve uyandıktan sonra şu soru üzerine düşünmüştü: Chuang Tzu kimliğimle, kendimi rüyamda bir kelebek olarak mı görmüş olduğumu, yoksa aslında şu anki kelebek kimliğimle kendimi rüyamda Chuang Tzu adlı bir adam olarak mı görmekte olduğumu nasıl ayırt edebilirim?
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    inception
    inception's avatar
    Erkek

Hocam indiriyorum inşallah arkadaşığın dediği gibi CRC hatası olmaz

hayir demek için kalabaliga arkasini dönmüs,ilk silahi icindeki öfkesi olan,vadedilen sözlerden nefret etmis,ve bilmek istedigi seyi zaten bildigini farketmis,merakini seven,yarinin sadece onu ölüme yaklastiran bir gün olduguna inanan kisi.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    xdabbex
    xdabbex's avatar
    Erkek

saolasın denenir

.
Toplam Hit: 4499 Toplam Mesaj: 23