Mirror’S Edge ( 3.39 Gb Tek Link )
-
7-19 bunu yazdı:
-----------------------------
tesekkurler hocam trailer'ini izledim hos gorunuyor. peki sitene mass effect 2'yi ekleyebilirmisin oradan indirelim ?
Mass Effect 2'yi 2 haftadır oynuyorm 2 kere bitrdim. Bidaha başladım(mürettebatın tamamını sağ kurtarmak icin) . şimdi gördüm post atmasam olmaz :)2010'un en iyi oyunu olcak diye acıklamıslar bencede kesinlkle öyle. oynamayanlar varsa teşvik edeyim kaçırmasınlar :)
-
ben 1 ayı geçti hala oynuyorum bitirmedim kasten:Dek paketleri de yükledim şimdi görev menüsü parıl parıl biton görev var yapacak ama oyuna bi giriyosun bi görevi yapmak 1 saat alıyor oyuzden oynamıyorum şimdilik.geniş bi zamanımda gurup dalacam:Dmass effect 2 4ever;)
-
deja-vu bunu yazdı:
ben 1 ayı geçti hala oynuyorum bitirmedim kasten:Dek paketleri de yükledim şimdi görev menüsü parıl parıl biton görev var yapacak ama oyuna bi giriyosun bi görevi yapmak 1 saat alıyor oyuzden oynamıyorum şimdilik.geniş bi zamanımda gurup dalacam:Dmass effect 2 4ever;)
Bence me2 ye ayrıca konu açmak lazım. Oyun icinde takıldgmz yerler , tüyolar, karakterler vs vs...Mesela samaranın loyalty görevni bi türlü beceremiyorm :D
Bir de miranda ve jack arasında sürekli kıskançlık var. Tartışmada mirandanın tarafını tuttum jack bidaha konuşmuyo benle :D git mirandayla konuş diyo :D loyalty düşüyor bi çözüm bulamadım. 2 si de loyal olarak bitiren var mı acaba ?
-
valla mail ile istedigim oyunlarin hepsi tek linke cevrildi (sanirim hala tek link yapilmaya devam ediyor)
tesekkur ederim birader. -
bu oyunun konusu nedir oynayan
-
yaw oyunu indirdim iso dosyası hariç diğerlerine şifreyle erişe biliyorum ama iso dosyasını açamıyorum crc hatası yanlış parola diyor en sonunda? varmı bilgisi olan aynı sorunu yaşayan
-
yawuz bunu yazdı:
yaw oyunu indirdim iso dosyası hariç diğerlerine şifreyle erişe biliyorum ama iso dosyasını açamıyorum crc hatası yanlış parola diyor en sonunda? varmı bilgisi olan aynı sorunu yaşayan
-----------------------------hocam ben dosyaları upload etmeden önce crc sorunu filan oluyormu diye rardan deneme amaçlı çıkarıyorum. ayrıca indiren arkadaşlar bir sorun belirtmemişler...
senni nette bi anlık kopukluk filan yaşamış eksik inmiş olabilir.
-
Süpersin hocam heyeti.com iş yapıyor
-
Hocam indiriyorum inşallah arkadaşığın dediği gibi CRC hatası olmaz -
saolasın denenir