Misli Paramı Bekletiyor
-
30 lirada ben ateslerim.
-
Kreyzi bunu yazdıanarsistherif bunu yazdı
pamuk eller cebe beyler.
ogrenci halimle 10 tl cikar benden.
kaldi 190 tl
böyle bir şey yapılırsa 20 lirada benden çıkar.
10 tl'de benden çıkar
-
kaldi 130 tl.
anarsistherif tarafından 14/Ağu/13 19:53 tarihinde düzenlenmiştir -
morf1n bunu yazdı
merhaba dostlar
canım çok sıkkın dün mislideki bakiyemi çekeyim dedim bugün hala gönderilmemesi üzerine müşteri hizmetlerini aradım
eft merkezi olarak kullandığımdan dolayı parayı göndermek için belirsiz bir süre bekleteceklerini söylediler
daha önce bu durumla karşılaşanların aylardır parayı alamadıklarını okumuştum birkaç yerde
bu paraya bugün çok ihtiyacım vardı 2 aylık bebeğimin hastane ilaç masrafları için kullanacaktım şuanlık nakit durumumda oldukça sıkışık
çok kötü zamana denk geldi anlayacağınız talihime tüküreyim..
fikir verip yardımcı olabilecek varmı
3 bin tl civarinda bir donem para bırıkmıs o zamanlar ama bir tane iddaa yok ufak tefek işlerin parası neyse efendım banada dedıler aynısını
bloke ettıler :)
aradım ıptal edın hesabımı derhal kapatın dedım yok eft vs ısler dedıler dedım hesabımın parasıonı bankada ısletıyorsunuz faızını kazanıyorsunuz .ektstra olarak Bana ait olan parayı alıkoymaktasınız. Bu yuzden sizi dava edeceğim paramı derhal göndermezsiniz.Bu zorla zimmete para geçirmektir dedim.
Hesap iptalini iste hakkında tahkikat olacagını soyle gizli bir devlet kurumuna gireceğini söyle. Bu arada hesaptaki para ne olacak de . mutlaka verirler
-
aynı olay geçen hafta başıma geldi mail atarak hesabımı kapatıp paramın iadesini istedim 1 gün sonra kapatmışlar hesabı parayıda iade etmişlerdi.
edit : benden de 20 cıkar eğer ihtiyac olursa.
insidae tarafından 14/Ağu/13 20:17 tarihinde düzenlenmiştir -
hocam cok gecmıs olsun cebımde 3.5lira 1 pakette wınstonum var olsa yollardım bende :(
-
parasi olmayan uplasin bari beyler :D
-
ben de yollarım 20 tl
-
arkadaslar bugun musteri hizmetleriyle sizi tüketici hakları hakem heyetine şikayet edeceğim gibilerinden konuştum
az önce tele mesaj geldi göndermişler paramı :)
hepiniz elmas gibi insanlarsınız çook çok teşekkür ediyorum hepinize eksik olmayın tahribat :)
-
morf1n bunu yazdı
arkadaslar bugun musteri hizmetleriyle sizi tüketici hakları hakem heyetine şikayet edeceğim gibilerinden konuştum
az önce tele mesaj geldi göndermişler paramı :)
hepiniz elmas gibi insanlarsınız çook çok teşekkür ediyorum hepinize eksik olmayın tahribat :)
iyi bari hocam daha fazla sıkıntı çekmemen iyi olmus hayırlı olsun :)