Mitsubishi Carizma Nasıl Araba ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    EnableTurk
    EnableTurk's avatar
    Erkek

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mitsubishi-mitsubishi-carizma-2000-111233063/detay

Bu araba nasıl müridler ? Daha önce ne kullandım, ne dokundum.

Bilen varsa bi yardımcı olabilirmi ? Ve Fiyat Nasıl ?

yolun açık ve aydınlık olsun ferdi baba.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    YeniHarman
    YeniHarman's avatar
    Erkek

Daha yeni dizel modelini (2003-2004 olabilir, hatırlamıyorum) bir kez deneme sürüşüne çıkarmıştım ve çok beğenmiştim. Ara hızlanma ve frenler iyiydi.

Evet, yardımcı olmadı:)

Olaylara karışmayın!
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nereodi
    nereodi's avatar
    Erkek

bi arkadaşın babasınındı adam tapıyordu arabaya hiç sıkıntı çıkarmıyor vs diyordu

şahsi görüşüm

Bu araba sana sıkıntı çıkarır, bir de 12bin civarı para o kilometredeki arabaya verilmez

• Yıl
      2000
    • Km
      160000

canısı| Keser gibi olma; hep bana, hep bana. Testere gibi ol Bir sana bir bana...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    EnableTurk
    EnableTurk's avatar
    Erkek

ufak bi piyasa araştırması yaptığımda, benim için en uygun marka model bu, zamanla yükseltilebilir model.  Ve iyi yorumlar alıyorum araba hakkında, km'ye fazla takılmadım valla.

yolun açık ve aydınlık olsun ferdi baba.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HoLyCat
    HoLyCat's avatar
    Erkek

Hacim ne olursa olsun benzinli araclardan uzak dur..

🆃🅰🅷🆁🅸🅱🅰🆃.🅲🅾🅼
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PathfindeR00
    PathfindeR00's avatar
    Erkek
    HoLyCat bunu yazdı

Hacim ne olursa olsun benzinli araclardan uzak dur..

Neye göre kime göre uzak dur ? 

Yılda 20.000 km den fazla yapmıyorsanız dizel araba almayın. Çoğu araç ancak 20k kilometre sonrasında dizel farkını kapatabiliyor. Ayrıca dizelin parça ve bakım masraflarının benzinli araçlara göre daha masraflı olduğu bilinen bir gerçek. Dizel araç kullanmak bilgi ister, amatör bir sürücüyseniz elinizde patlar. Gaz opsiyonu daha mantıklı olabilir. 

Sözü geçen aracın kilometresi fazla diyenler. Bu araç 13 yaşına girmiş ve kilometresi 160k. Senede bu araba 12.000 km gitmiş. Ayda 1000 km. günde ise 33 km. O kadarda fazla olduğu söylenemez. 

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NaZi_
    NaZi_'s avatar
    Erkek
    ibrahimeren bunu yazdı

bi arkadaşın babasınındı adam tapıyordu arabaya hiç sıkıntı çıkarmıyor vs diyordu

şahsi görüşüm

Bu araba sana sıkıntı çıkarır, bir de 12bin civarı para o kilometredeki arabaya verilmez

• Yıl
      2000
    • Km
      160000

2000 model 200 bin altı bir araba için 11 veya 12 bin çok fazla bir rakam değil. Önemli olan markası.

2000 model 170 bin km yapmış bir Renault Megane Coupe kazasız ve temiz en aşağı bulabileceğin rakam 14 - 15 bin tl dir. Gelgelelim araç çok sağlamdır ve pişman etmez. LPGsi varsa fiyat 15 i de geçer ancak İstanbul - Tekirdağ arasını 50 tl ye gidip gelir.

Mitsubishi için bir şey söyleyemem ancak söylediğim aracı bir araştır derim. 2000 model araçlar arasında en donanımlısıdır. ABS, 4 hava yastığı, full otomatik ve hızlıdır.

Kendimi bir akşam toplumun ete kemiğe bürünmüş hali ile yemeğe çıkarken hayal ediyorum şimdi; yemekler gelmiş ve çiğnemeye devam ediyoruz. Tam o sırada topluma doğru bakıyorum, ben aseksüel olmaya karar verdim, diyorum ve toplumun yüzü düşüyor. Başlıyor neden ve sonuçlarını sorgulamaya, felaket senaryoları anlatmaya ve yer yer yaftalamaya. Hayal ediyorum, yerimden kalkıyorum ve masanın etrafında bir yarım tur atıyorum, artık toplumun yanı başında, tabiri caizse ensesindeyim. Bir kolumu masaya dayıyorum ve kısa kollu tişörtümden uzanan kollarım yılların emeği sonucu bir kas yığını şeklinde, tam da toplumun bakacağı yerde duruyor. Kulağına doğru eğiliyorum ve şöyle diyorum; desene sen her bi sikimi çok iyi biliyorsun lan ?!
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Maresca
    Maresca's avatar
    Erkek
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sanane
    sanane's avatar
    Erkek

mitsubishi sağlam araçtır ancak parçaları çok pahalıdır. Bende 2004 lancer var. ilk sahibinden aldım. memnunum. aldığım kişideyken kontak bozulmuş. 1300 tl ye değiştirmişler.

Naber la?
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    goldfinger
    goldfinger's avatar
    Erkek

japon olsun çamurdan olsun

Toplam Hit: 3710 Toplam Mesaj: 17