folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Miyop Tedavisinde Yaş Sorun Olurmu

Miyop Tedavisinde Yaş Sorun Olurmu

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    forcarbon
    forcarbon's avatar
    Erkek

miyop sorunum var 2.0 numara , lens kullanamıyorum doktorda denedi gözlerime bitürlü girmiyo çok uğraştım ama takamadm , 16 yaşındayım miyop tedavilerine bi göz attım fakat yaş olarak 18 yaş üzeri demişler , 18 yaşını geçmeyip miyop tedavisi oldunzmu ? , olan tanıdığınız vesayre varmı ? illa 18 i geçmekmi gerekiyo :|

liseliyim ben , Tanrı,güneşi her gün yeniden doğurarak,bizi mutsuz kılan her şeyi değiştirmemiz için zaman tanıyor bize.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hipokondriyak
    hipokondriyak's avatar
    Erkek

lazerle amelıyat olma.

Dr lar kendılerı bıle kullanmıyor

ya lens yada gozluk

Yasın daha ufak erkeklerde 25 yasına kadar gelısım gerceklesmekte.

Goze faydalı gelen ,beslenmesını saglayan gıdalardan takvıye yaparsan.

Yani vitamin ve minarellerden dısarıdan da alırsan ,Göz ekzersizleri yaparsan duzelecegını dusunuyorum

Homo sapiens, yaşamak için, diğer canlıların yaşamasına muhtaç; obligat parazit türüdür. "Sen olursan boş bardak , sana olur koyan çok su. a.g."
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    affetmez
    affetmez's avatar
    Erkek

Bildiğim kadarıyla 18 yaş ve üstüne yapılıyor.Lazer riskli ve tekrar bozulma ihtimali var,lens kullancaksan dikkat et korneayı çizersen başına bir sürü dert açılır.En temizi gözlük...Düzgün bir çerçeve al spor modellerden kullan ya da çerçevesiz belli olmayan tarzda kullan hiç lazerle falan uğraşma

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Meraclitus
    Meraclitus's avatar
    Erkek

21 yaşındayım 7 yaşından beri gözlük kullanıyorum.Ne ilerleme var nede gerileme numara biraz yüksek.Ameliyet olayını çok düşündüm ama özel doktur bile tercih etmiyor.Kendi göz dokturum bile gözlük kullanıyor.Şöyle bi bakarsan zaten tedavi yapan doktorlarda bile gözlük var.Çizdirince herşey düzelmicek onu koruması var.+ belli bi zaman sonra yine bozulmaya başlıyormuş.Tv deki ünlüler bile ameliyat olmuyor o kadar parası var demek ki var bi sebebi.Misal M.A.Erbil

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    m_cey
    m_cey's avatar
    Erkek

gözlüğe alışamadıysan hayatta çok sorun oluyor.lazer oldum en temizi.dünyagözde ol olcaksan.işi sağlamdan alıorlar.riski yok deil ama bende bi sorun olmadı çok şükr.risk oranı da % 3 civarı.fazlasına zaten lazer yapmıolar.retinana bakıolar.

Kuşkudan,karanlıktan çıkıp günün doğuşuna kılıcımı çekip geldim güneşte şarkı söyleyerek. Umudun bittiği kalplerin kırıldığı yere sürdüm atımı: Gazaba,yıkıma ve kızıl bir guruba vardım şimdi!
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nessaj
    nessaj's avatar
    Erkek

arkadaşlar risk dediğiniz ne riski? risikide mi var?

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    forcarbon
    forcarbon's avatar
    Erkek

gözlük kullanmıyorum , kullanmayıda düşünmüyorum , gözlük önermeyin lütfen.. lenside takamadım, lensin markasındanmı sertliiğindenmi anlamadım ama doktorda takamadı evde uğraşır takarsın dedi ama takamadım. bulanık görmek çok kötü bişey heleki araba kullanırken çok sıkıntı çekerim ,  doğal besinlerlede falan düzeliceğini sanmıyorum 2 numara, önümde gelen insanı tanımlayamıyorum adam selam veriyo ben öküz gibi bakıyorum sonra  sana selam verdim hiç bakmadın bile diyolar . çok kötü bişey yani , lazer düşünüyorum ben

liseliyim ben , Tanrı,güneşi her gün yeniden doğurarak,bizi mutsuz kılan her şeyi değiştirmemiz için zaman tanıyor bize.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Meraclitus
    Meraclitus's avatar
    Erkek

forcarbon bunu yazdı:
    -----------------------------

gözlük kullanmıyorum , kullanmayıda düşünmüyorum , gözlük önermeyin lütfen.. lenside takamadım, lensin markasındanmı sertliiğindenmi anlamadım ama doktorda takamadı evde uğraşır takarsın dedi ama takamadım. bulanık görmek çok kötü bişey heleki araba kullanırken çok sıkıntı çekerim ,  doğal besinlerlede falan düzeliceğini sanmıyorum 2 numara, önümde gelen insanı tanımlayamıyorum adam selam veriyo ben öküz gibi bakıyorum sonra  sana selam verdim hiç bakmadın bile diyolar . çok kötü bişey yani , lazer düşünüyorum ben

-----------------------------

o zaman yaşını bekle ama tam 18 i değil 20li yaşlarda ol.

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    barispamuk
    barispamuk's avatar
    Erkek

eğer söz konusu ameliyatsa 18 yaş sınırı var diye duymuştum

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sanane
    sanane's avatar
    Erkek

göz doktoruna sordum 18-19 yaşından sonra ameliyat olur dedi

Naber la?
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ulquiorra
    ulquiorra's avatar
    Erkek

18 yas gerekiyo ve bi de rahatsizligin durmus olmasi gerekiyo. yani gozluk ya da lens takarsan gecirmiyo sadece durduruyo. gozlugun duzeltme olayi ufak bozukluklarda diye biliyorum. 2 yil felan oldu doktora gideli tam hatirlamiyorum ne dedigini :D

Toplam Hit: 2865 Toplam Mesaj: 16