Miyop Ve Astimat İçin Lens Tavsiyesi ?
-
DevilRullz bunu yazdıKornea yırtılmaları, çizilmelerini vs göz tamir edebiliyormuş diye biliyorum ben. Yanlış mı biliyorum?
hocam ben retina yırtılmasından bahsediyorum.kornea değil. bundan dolayı lazer olmuyorum.
-
Retina nereydi la? Dur bi araştırayım amk konuya bilmeden daldık :D
-
airoptix kullanıyorum ben, 30 gün çıkarmasamda sıkıntı olmuyor.
Johnson Johnson marka kullanmıştım daha önce o berbattı mesela.
-
Jilet_Boris bunu yazdı
Hoca 30 gün çıkarmadan durmak zararlı demiyor mu doktorlar. Salla lens markasının ne dediğini. -
DevilRullz bunu yazdıJilet_Boris bunu yazdı
Hoca 30 gün çıkarmadan durmak zararlı demiyor mu doktorlar. Salla lens markasının ne dediğini.üşengeçlikten tamamen, zaten kornealarım bilmem ne kadar kalındı normalinden. battı balık yan gider.
-
Laser ameliyatı beni de çok düşündürüyor. Olmalı mı olmamalı mı. Lens kullanmak benim işim değil. Gözlükte artık takmak istemiyorum.
-
Jilet_Boris bunu yazdıDevilRullz bunu yazdıJilet_Boris bunu yazdı
Hoca 30 gün çıkarmadan durmak zararlı demiyor mu doktorlar. Salla lens markasının ne dediğini.üşengeçlikten tamamen, zaten kornealarım bilmem ne kadar kalındı normalinden. battı balık yan gider.
Başka birşeye zararı vardır hoca. Yabancı bir cismi 30 gün tutmak nedir :D -
Ayrıca bu kornea kalınlığına bende baktırayım bir. Kalınsa bende kullanırım lens. Devlet hastanesinde aleti var mı her doktorun?
-
DevilRullz bunu yazdıAyrıca bu kornea kalınlığına bende baktırayım bir. Kalınsa bende kullanırım lens. Devlet hastanesinde aleti var mı her doktorun?
ben dünya göz hastanesinde baktırmıştım, her sike para alıyolar, sigortan yoksa hiç bulaşma oraya.
-
arkadaslar bu lazer ameliyatini kac paraya yapiyorlar ortalama olarak ?