Mızıka Öğrenmek İstiyorum
-
arkadaşlar ben mızıka çalmak istiyorum ama hiçbir yerde kaynak bulamadım.bileniniz var mı ? kitap veya internet sitesi verebilirsiniz sevinirim...
-
ilginç ; )
bu yazıyı görünce içimdeki mızıka sevgi kabardı. bi insan neden mızıka çalmak ister ; )
edit ; )
http://muzixonline.coolfreepages.com/harmonica.htm
http://urun.gittigidiyor.com/Mizika-calmayi-ogrenin_W0QQidZZ4062509#aciklama
-
compüye ulaş o çalıyodu bildiğim kadarıyla
-
sağol antisozel de türkçe kaynak arıyorum zaten yabancı kaynak yüzlerce buldum ama türkçe lazım.
-
http://muzixonline.coolfreepages.com/harmonica.htm
türkçe bea ; )
edit
birde şura varki üye olamıyom :D
-
ya ders konularını sıralamış sadece ne yapayım ben ders konularını:D
-
SEZER bunu yazdı:
----------------------------- ya ders konularını sıralamış sadece ne yapayım ben ders konularını:D -----------------------------üzerine tıklanabiliyor D::D:Sd:s:d dene lüffen
-
ha çok özür dilerim ya ben ders nolarını değil ders konularını tıklamayı denedim ondan olmamış:D sağol tekrar.
-
muzikonline in derslerine baktim simdi yillardir caldigim aletin nasil calinacagini unuttum :) ...Adam zaten oraya sarkilari koymus ama mizika sesi degil onlar :) bilgisayarda abidik gubidik bir yazilimda calmis ,mizikadan oyle ses cikmaz :D ...Ben yillardir calarim bu aleti mizika,harmonica,agiz armonikasi vs cesit cesit ismi vardir :) ...Simdi haci sana ufak ozet geceyim ama aksama uzun bir anlatim yaparim ,benim nota bilgim "do-re-mi-fa-sol-la-si-do " bunlardan ibaret :) hatta sol notasini so olarak bilirdim gecen ay ogrendim sol oldugunu :) ..Orta 2-3 siniftan beri calarim mizikayi...Yeni basliyorsan zaten Kramotik harmonika alma Diatonik harmonika al.Oyle eften puften sokakta 5ytl ye satilan mizikalari sakin alma parasini verip adam gibi "Hohner" marka mizika al. Yeni baslayanlara onerim "Blues Harp veya Marine Band" modeli.Ayrica mizikanin anahtarlari vardir ,C,G,H vs gibi anahtarlara sahiptir....sen alacaksan Canahtarlisini al(Do Major) olarakta gecer....Bende Blues Harp-Marine Band-Deluxe ve Golden modelleri var ama genelde Blues ve dogaclama calarim "Blues Harp ve MArine Band" dogaclama ve blues icin en ideali...Zaten ben mizikanin notalara gore calinmasina karsiyim mizkayi dogaclama calacaksin.Alacaksin eline yuregini duygularini ufleyeceksin...Ozgur birakacasin nefesini... :) ..bu arada fiyatina gelince Hohnet -Blues Harp 50ytl civari 2000ytl yede mizika var :) Golden serisi mesela...kramotikler. ...neyse iste turkce kaynak yok denecek kadar az hatta yok diyebiliriz...birtane muzik ogretmeni mizika metodu diye kitap cikarmis baktim ama nota bilgisi istiyor nota okumayi bilmiyorsan kitap isine yaramaz. :) ben baktim anlamadim :D ...ayrica sen mizikayi hangi amacli alacaksin...eger gitara falan eslik edecem dersen C anahtarli mizika alma Mi Minor olan mizika al ama dedigim gibi C disindaki anahtarlari ilk etapta ogrenmek zor zaten pekte tutulmaz onlar...mizika solo calininca daha guzel olur... :) ...Neyse aksam uzunca anlatirim ben simdi ozet gectim ,bide ufak mirildanayim :) simdi birkactane mirildandim upload edeyim onlari :) ses kotu ama :D Windows ses kaydedicinden kaydettim :)
-
compünün eserlerine bayılıom :D iki tane var bende :P
-
La get onlar en berbatlari onlar cok kofti bir ses kaydedici aygitla cekmistim sesler net degil onda :) hem o sanirim Gullerin icinden i caliyordum orada ilk defa ezgiyi cikarmaya calisiyordum ezbere calmak icin:) ama guzel bir album hazirlicam :) birisi bana soyle guzel bir ses kaydetme programi onersin 3-4dk falan rahat kaydetmem gerek windows kaydedicinden bir elim mizikada diger elim mouse'da surenin bitmesini bekliyorum tekrar record etmek icin :) ...
Toplam Hit: 8681 Toplam Mesaj: 18