folder Tahribat.com Forumları
linefolder Vukuatlar
linefolder MKG/Mustafa Kemal Gençliği Ve Eylemleri @Excalibur

MKG/Mustafa Kemal Gençliği Ve Eylemleri @Excalibur

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ExcaliburTBT
    ExcaliburTBT's avatar
    Erkek

İTÜ de okuyan bi arkada$ım var o da bunlardan mı$ :D Bunlar kimmiş Kısaca MKG gymiş uzun versionu Mustafa kemaL gençliiymiş. Neden bu işe ba$ koymu$lar derseniz sebep Atatürk ün Bursa Nutkun ndan etkilenmişler : http://mkg1923.blogspot.com/2007/07/bursa-nutku-bildiri-1.html 

Naparlarmı$ önce çevrelerinde sonrada biraz yayılarak Ho$,kimi zaman espritüel kimi zamansa çok sert sloganlarıyla sağa sola yazı yazarlar vs vs ha dersiniz ki bok mu var yazıolar onlara mı kalmı$ duvar kirleticisi falan gözüyle bakabilirsiniz :D ama bütün soruların cevabı http://mkg1923.blogspot.com/   bu blogda :) Bence sürekli takip edilip sık kullanılanlara eklenmesi gerek bloglardan biri.

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tnrsk
    Tnrsk's avatar
    Erkek
    bomboş işler bunlar,bunların hiç bi boka faydası yok.evet evet yok..

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    invisible_1905
    invisible_1905's avatar
    Erkek
    Ekledim hacım sağolasın. Mustafa Kemal Atatürk ölümsüzdür.

TIGER şimdi asker 87/2/B Tankçı (www.divxhome.net) Herkesi bekleriz.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kurdo
    kurdo's avatar
    Erkek
    Milk-i_Beka bunu yazdı:
    -----------------------------
    bomboş işler bunlar,bunların hiç bi boka faydası yok.evet evet yok..
    -----------------------------
    sert çıkmışsın şaşırdım. siteye üstten bir baktım. ama bir boka faydası yok bu adamların diyerek biraz kesin ve yanlış bir yargıda bulundun bence. çünkü en azından istanbul teknik üniversitesi gibi saygın bir üniversitenin öğrencileri bunlar.

kendinize ayığ olunuz
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AntiOksidan
    AntiOksidan's avatar
    Erkek

Milk_i Beka;

Sen klavye başında yazıyorsun,onlar en azından sokakta birşeyler yapıyorlar.evet evet en azından gerçek hayatta birşeyler yapıyorlar.

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CommunisT
    CommunisT's avatar
    Erkek
    üniversiteli genclige yakistiramadim böyle kücük eylemleri :)))
    hic yoktan iyidir diyelim...

Bitimsiz bir ko$udur ya$am
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tnrsk
    Tnrsk's avatar
    Erkek

ne yapıyolar hacı

benim tek işim klavyede yazmak değil ayrıca

boş işler derken ne kadar uğraşsalarda  elle tutulur birşey olacağını zannetmiyorum onu ima ettim benide ilgilendirmez zaten çünkü bizim uğraşacak daha önemli işlerimiz var.Haa diyeceksiniz cumhuriyete falan filan sahip çıkıyo onlar.Evet bende en az onlar kadar vatanımı,milletimi seviyorum.Ama duvarları boyayarak hiç biyere ulaşamam...

Bide yazmışlar "mkg boyacı değil".Resimlere bakıp yorumu siz yapın bişey demiyorum.İTÜ gençliği bide bunlar.. 

edit:siteye bakmadan yorum yapdım ama doğruydu 

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ExcaliburTBT
    ExcaliburTBT's avatar
    Erkek

Yürümekle bişiy olmaz dendi 4 milyon yürüdü yusuflama oldu.. Boyamakla bişiy olmaz diyenler ilerde ne olcak görün.

Ayrıca milk  ne yazmı$ız oraya ? okudun mu ?

"Şunun da bilinmesini istiyoruz ki bundan sonra İTÜ'de tertemiz güzel güzel duran hiç bir duvara yazı yazmayacağız. Örnek vermek gerekirse İnşaat Fakültesinin arkasındaki "Halklar Tabi ki de Kardeştir!" yazısı boyası dözkülmüş pis bir duvara yazılmıştı ancak şimdi tertemiz boyanmış. Bundan sonra oraya hiç bir şey yazmayacağız. Ancak "bunlar ne de olsa tekrar boyar" mantığı ile üstün körü boyanmış duvarlar düzgün boyanana kadar yazılarımıza ev sahipliği yapabilirler."

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tnrsk
    Tnrsk's avatar
    Erkek
    tamam canım kardeşim ne yaparsanız yapın boyayın,sıçın benim için farketmezzzzzz.(Hay dilimi sikim yaaa)

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    adanakebap
    Khaine
    Khaine's avatar
    Erkek

Öğle Yemeği Porsiyonları ARTTIRILSIN! - Eylem 10

Son zamanlar yemekhanede çıkan yemek kalitesinden ve porsiyonlardan memnun değiliz. Bundan şikayetçi onca arkadaşımız olduğunu biliyoruz. Bu konuya parmak basıp biraz olsun sesimizi duyaralım dedik. Umarız çalışanlar bunu da sökmeden bir kaç kişi görür :)

Yer: İTÜ FEB kapısından SDKM ye doğru giden yol.
    bumu yani eylem? 
    ayrıca yazı yazmakla bi iş olmayıyacağını öğrenmiş olmaları gerekmiyomu?
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CommunisT
    CommunisT's avatar
    Erkek

Bir grup bir ismi kendine adiyabiliyorsa, o zaman o taktigi ismin icerigine laik olmayi becerebilmelidir.
    acikcasi a4 kagida yazi yazarak,duvara iki üc kez birseyler karalayarak birsey elde edilmez.
    günlük acik kitle ile birlikte politak yapamadigi sürece,kendi ekseninde dönüp durur.
    ha birsey yapmasinlarmi diyorum HAYIR,ama izledikleri yol marjinal,sonuc getirmez...

Bitimsiz bir ko$udur ya$am
Toplam Hit: 3743 Toplam Mesaj: 12