MMORPG
-
Arkadaşlar mmorpg oyun arıyorum diye konu açmıştım geçenlerde SRO ya başladım ama oyundaki userlar çok adi insanlar bence ne bir soruma cevap veriyorlar ne parasız bişi yapıyorlar oyun kurtlar vadisinden beter yani..
şimdi sizlere soruyorum aranızda bana şunu diyebilecek var mı ?
Kardeşim ben ...... oyunu oynuyorum. Bu oyunda da gayet iyi sayılırım. Gelip başlarsan maddi manevi destek olabilirim.
Diyebilecek birisi var mı?
-
katılıyorum :) bende öyle düşünüyorum :))
-
hep birlikte bi oyuna başlayıp ortak işler yapalım.
-
durun müridler ortak çıkmayın ilk önce benim derdime deva olsun birisi olmazsa başlarız hep beraber 1 oyuna :)
-
wow'a gelin lan 17gb şuanda oyun catalsym patch hariç private'de oynuyorum 5 server var her serverda 4bin kişi garanti oluyo artı sıra bekliyosun ama güzel bug vs çok az battlelar dungeon finder felan filan çalışıyo
https://www.molten-wow.com/ torrenti var kendinin çekmek isteyenler için
-
aga yardım edecek misin?
-
hocam bir çok açılmış konu var bunun hakkkında.oynayacaksan kesınlıkle lord of the rings online derim.su an piyasadakı en ıyı beleş oyun(bu sene f2p oldu eskiden ücretliydi).ben pek sık giremiyorum yardımcı olamam.ayrıca oyunda çok az olmak ile beraber çok kaliteli bi türk nufusu var,geri kalanı ise online oyunlarda bulabileceğin en iyi oyuncu kıtlesıne sahiptir bunu iddia ediyorum(özellikle ücretliyken).en çok türkün bulunduğu server ise snowbourndur ve yanılmıyorsam oyundakı tek türk kinship(klan,guild) i de burada ve çok kaliteli insanlar var her konuda yardımcı olabılırler,aktifler her açtığında minimum 8-9 kişi online görrsun .
ne tür oyunlar denediğini bilmiyorum fakat lotro diğerlerine göre zor denebilecek bir oyun ve lord ofthe rings kitaplarına paralel bir hikaye de ilerlemekte dolayısı ile görevlerde konu ile alakalı.ve haritası ise tamamen film ve kitaplara dayanarak yapılmış ve her detay düşünülmüş.lotr hayranıysan kesinlikle oynaman lazım.ve en iyi yanı ise oyuna başlamak için tam zamanı,hem bedava oldu hemde oyunda henüz tamalanmadı,çok devasa ek paketler gelecek bunun içinde mordor ,minas tirith gibi serinin en önemli şehirleride var.yanı harita şimdilik tamamlanmadı.müzik çalma sistemini ise daha önce hiç bir oyunda görmedm.ingilizcen in çok üst düzey olmasına gerek yok fakat oyunu anlayarak oynaman önemli ve bazı görevleri ingilizcen yoksa yapamayabilirsin.zaten oyunun 10 gb tan fazla olması ve zor olması da çoğu kalitesiz oyuncuyu bıraktırmakta.bir ka. videosunu izle (özellikle lotro musicleri) ve karar ver.oyuna büyük ihtimal başlamayacağın için parmaklarımı daha fazlla yormayayım,başlayacaksan pm den ulaş kinhip ve oyun hakkında daha detaylı konuşuruz
-
Turania bunu yazdı:
-----------------------------
aga yardım edecek misin?
-----------------------------wow diğer sktiri bktan mmorpg benzemez ama detayı çoktur yani parasal bi durum yok ortada zaten questleri yapa yapa kazanıyosun oyunun ticaret sistemide basit öyle pazar açıyımda satıyım yok açık arttırma npcleri felan var,skillerdi talentler meslekler yan meslek felan kasabilir başta ama cidden saran bir oyun bende tamamiyle oyuna hakim değilim biçok bilmediğim şey var ama oyunun güzelliği yaptığınız dungeonlarla item yapabiliyosunuz yani dışarıya bağımlı değilsiniz bu noktada
-
Arkadaşlar konu sapıyor ben oyun önerisi istemiyorum.
Beni oynadığı oyuna servera davet edecek birisini arıyorum.
-
sadece şunu söylüyorum olurda wow oynarsanız böyle şeylere ihtiyacınız yok ama orjinalde olması lazım korsan serverlarda pek çok şey düzgün çalışmıyoor
wow oynarsanız tek ihtiyacınız artık oyunu almış olmak ve düzenli aidatlarınıı yatırmak zira wowhead ve thotbot gibi internet siteleri her sıkıntınızı çözüyor fazlasıyla
-
Milamber bunu yazdı:
-----------------------------
sadece şunu söylüyorum olurda wow oynarsanız böyle şeylere ihtiyacınız yok ama orjinalde olması lazım korsan serverlarda pek çok şey düzgün çalışmıyoor
wow oynarsanız tek ihtiyacınız artık oyunu almış olmak ve düzenli aidatlarınıı yatırmak zira wowhead ve thotbot gibi internet siteleri her sıkıntınızı çözüyor fazlasıyla
-----------------------------dediğim serverda bir çok bug giderilmiş halde sorun yok yani arkadaşta öneriyorum zannetti ama gelirse ağırlarız elbet elimizden geldiği kadarıyla :)