MNG Kargo Sorunsalı
-
ya hatuna hediye aldım filan neyse hediyeyi gönderen şahıslar gitti hediyeyi karşı ödemeli gönderdi kafayı yicem hediye yarın şubeye ulaşıcak filan.
bu işi nasıl çözerim hatunun kargo parası ödememesi lazım :|
bir el atın be dostlar :|
-
MNG Kargo'yu ara durumu anlat anlamıyorlarsa sabah şubeyi ara durumu onlara anlat ama kafasının etini ye adamların ki iplememezlik yapmasınlar..
-
kargo şubesini ara hacı yarın erkenden.
durumu anlat. Parayı senin göndereceğini söyle hesap numarası versinler.
hallederler herhalde :Dolm çok kötü bir durum lan :D
-
Sabah erkenden şubeye git kargo dağıtıma çıkmadan önce durumu anlat düzeltirler hocam. Kargocular öğleden önce çıkmaz dağıtıma zaten.
-
Mustafa bunu yazdı
Sabah erkenden şubeye git kargo dağıtıma çıkmadan önce durumu anlat düzeltirler hocam. Kargocular öğleden önce çıkmaz dağıtıma zaten.
Çıkıyorlar hocam şube açılır açılmaz aramalı bazı kargolar da depodan elemanı gönderiyor şubeye gelmeden.
-
eyvallah sağolun ya... ben yarın halletmeye calısiyim şubeden..
@sulo
hakkaten kötü bir durum ya
-
bu arada kargo subeye gönderildi adrese değil çok şükür ki
-
Dağıtıma çıkarsa birşey olmaz hocam yengeye mesaj at ibnelere parasını verdim de yanlışlık ile karşı ödemeli gönderdiler de anlayışla karşılar zaten seni , allahım bu ne hediye gönderiyor birde kargo parasını bana ödettiriyor demez her halde :)
-
hangi il ve ilçeye ait şubeyse bi söyle belki yakınında olan bir mürid vardır. Hayrına gider elden halleder para olayını. Sen de ona yaparsın ödemeyi.
-
hacı şubeyi arayıp dağıtıma çıkan elemanların numarasını alıp işi garantiye al derim ben.
dükkan varken bütün dağıtımcıların numarası vardı. olağanüstü bir durum olurken arayıp işi halletirmeye çalışıyordum.
şimdi gider ödemeyi yaparsın bir aksilik olur adam kargoyu verirken birdaha para ister daha çok çıldırırsın.
dağıtımcı ile irtibatta ol defalarca tekrarla şu kargonun parasını ödedim diye :D
-
Gönderici şubeye gidin gönderdiğim kargonun ödemesini ben yapmak istiyorum diyin Alıcı şubeyi arayıp tahborç onay maili atsınlar gönderen şube maili onayladıktan sonra kargo ücretini almadan teslim edilir
alıcı şubeyi aramanız yada havale gibi birşey durumu değiştirmez