M.Ö. 10.000 / 10.000 BC / Trdub / Dvdrip / Tek Link
-
M.Ö. 10.000 - 10,000 B.C. 

SinePuan: 7,6 

1032 kişi puan vermiş 

Tür : Dram / Macera
Gösterim Tarihi : 7 Mart 2008
Yönetmen : Roland Emmerich
Senaryo : Roland Emmerich , Harald Kloser
Yapım : 2007Gizemli savaşçılar, köyünü yağmalayıp, Evolet’i kaçırınca, D’Leh sevdiği kadını kurtarmak için bir avcı grubu ile savaşçıların peşinden dünyanın öbür ucuna yolculuğa çıkar.
Yolculuklarının sonunda bir Kayıp Uygarlığı ortaya çıkarırlar. Nihai kaderlerinde hayalgücünün ötesinde bir imparatorluk vardır.
Burada D’Leh’in halkını zorla köleleştiren güçlü bir tanrıyla karşı karşıya gelirler.
http://www.adrive.com/public/6c03fada9e32b54f79a2c3e4f2fc3dd7ca0d54aed6b723891297191e8e000632.html

Download :@
Başlığa isim vermek zorunda değilsin, ayriyetten upload bitmeden konu da açmayınız :) -
hocam madem upload etmedin niye konu açtın? bitseydide öyle açsaydın ya
-
güzel bir filim paylaşım için sağol hoca upload bitsin :D çekelim
-
Upload bitince açsaydın keşke topiği..
downloadı başlatıp yatarım demiştim..
Yada şöyle yapalım sen upload bitince
bana çağrı at ben pcye dönüp downloadı başlatayım..
TEL: 0900 468 43743 pehH :) -
link ekledim
-
Eline sağlık bende bekledim ;)
-
vala güzel film tavsiye ederim
-
son derece iğrenç bir film. apocalypto diye harika sanat eseri bir filmimiz var ya heh onun çakması ama hiç olmamış. berbat ya.
bi kere milattan önce 10bin diyo o tarihte sivridiş kaplanlar var mıydı yoktu benim bildiğim, mamutlar var mıydı belki ama yine yoktu sanırım.
hadi hepsini geçtim ne alakası var milattan önce 10bin yılı ile piramitlerin?!!
çok saçma birşey.
izlemeyin açın apocalypto izleyin gayet güzel o.
-
Prometheus bunu yazdı:
-----------------------------son derece iğrenç bir film. apocalypto diye harika sanat eseri bir filmimiz var ya heh onun çakması ama hiç olmamış. berbat ya.
bi kere milattan önce 10bin diyo o tarihte sivridiş kaplanlar var mıydı yoktu benim bildiğim, mamutlar var mıydı belki ama yine yoktu sanırım.
hadi hepsini geçtim ne alakası var milattan önce 10bin yılı ile piramitlerin?!!
çok saçma birşey.
izlemeyin açın apocalypto izleyin gayet güzel o.
-----------------------------
hocam 4 yerde böyle piramit yapıları varmış sanırım kastın mısır piramitleri . mısırınkiler M:Ö 2000-2600 araları yapılmış ama filmde yer belirtmiyorsa olabilme ihtimali var Diğerlerinin Tarihlerine Bakmadığım için kesin bişey söyleyemiycembkz.
-
Prometheus'e katılıyorum. Apocalypto'yu izleyin mutlaka.
-
Apocalypto izlemedim tam cd'sini alcaktım kaç tane arkadaş boşver yaramaz film dediler şimdi siz böle diyince merak ettim Link Verebilcek Var mı?