Model Uçak Ve Helikopter Tarzı
-
hocam sen en iyisi su videodan yap cok super ucuyo ha :D
-
model uçak ve helikopterlere benimde ilgim var.(elektronik alettlerden anlıyorum)elimde yapımı için proje olan varmı?Duyduğuma göre renegadealien bu konuda bilgili oldugunu hatta kendisininde model uçak yaptııgnı biliyoruz,yardımlarını bekleriz.
-
Hocam Model ucak öğretmenliğim var ve bu işle ilgilenen bircok arkadaşa yardım-eğitim verdim...
fakat, bu iş yüzyüze olmadan, birebir eğitim almadan, gerekli bilgi olmadan bu iş yapılabilecek bir iş değildir, ötesi cahil cesaretine girer...
Arkadaş yazmış bilgi sıfır diye,
bi kere model ucak ve helikopter birbirinden tamamen farklı iki türdür,
Profesyonel bir başlangıc için gerekli ücret minimum 500-600 lira civarndadır...
ama bu mevzu forumda yazılıcak kadar kısa birşey değil...
-
renegadealien bunu yazdı:
-----------------------------
Hocam Model ucak öğretmenliğim var ve bu işle ilgilenen bircok arkadaşa yardım-eğitim verdim...
fakat, bu iş yüzyüze olmadan, birebir eğitim almadan, gerekli bilgi olmadan bu iş yapılabilecek bir iş değildir, ötesi cahil cesaretine girer...
Profesyonel bir başlangıc için gerekli ücret minimum 500-600 lira civarndadır...
Abi senin model uçuş videolarını falan izlediğimde pederi de görüyorum. O da mı ilgili bu işe? -
ne yalan söyleyim benimde içimde hep olmuştur model uçak sevdası.
-
Yok hocam babamın hiç alakası yoktur bu işlerle, gürdüğün hocam olabilir belki,
o çekilmiş videoların hepsi 5-6 sene önceki videolar o zamanlar emekleme dönemlerimizdi...
-
renegadealien bunu yazdı:
evet burdan yapılcak iş değil haklısın hocam ama ben şimdilik bilgi toplamaya bakıyorum,bir anda model ucak yapmaya baslamıcam zaten :) magzeme gerekli aletlere gelicek olursak onları ücretsiz arkdas saolsun temin edicek ..ama sorun cevremde tecrübelerinden yararlanıcam kimse yok . -
Valla hocam bu emeklemeyse şimdiki hali nasıl kim bilir :D
-
rene etimesguttamı aldın eğitimini.
-
O kayserideki ortağım...
Birkac fotonun olduğu albüm : http://img713.imageshack.us/g/p1100446.jpg/