Modeme Bağlanıyorum Ama İnternete Giremiyorum
-
bu sorunu bilen bi allahın kulu yok mu ? şimdi tam olarak durum söle:
şu anda 4 bilgisayar var ve 5.bilgisayarı bağladım.5.bilg bağlanıyor.modeme girince mc adresinide görebiliyorum baska bir bilgisayardan.sorun şu ki 5. bilgisayarile modeme giremiorm.192.168 olmuyor.ama baska bilgisayardan bağlandı diyor.ağ bağlantılarına girince de bilg ve modem arası bağlantı gösteriyor.modem ile net arasında bağlantı göstermiyor.tcp miydi neydi ordaki dns ayarlarını değiştirdim otomatik kullan dedim olmadı.allah aşkına biri çözsün sunu biri
-
modem kurulumunu yapmamıssın kardeşim
marka ve modelin yaz buluruz bişiler
-
byeren bunu yazdı:
-----------------------------
modem kurulumunu yapmamıssın kardeşim
marka ve modelin yaz buluruz bişiler
-----------------------------ama modem kurulumu yapamadıysam neden 4 bilgisayardan ve telefonlardan sorunsuz girebiliyorum.tp-link TL-WR542G
-
-
Etherneti aygıt yöneticisinden kaldırıp tekrar yüklemeyi denediniz mi ?
-
Pessimistic bunu yazdı:
Etherneti aygıt yöneticisinden kaldırıp tekrar yüklemeyi denediniz mi ?
-----------------------------onu nasıl yapacam hacı...ayrıntısıyıla anlatırmısın ?
-
Bilgisayarıma Sağ Click -> Yönet -> Aygıt Yöneticisi -> Ağ Bağdaştırıcıları altından ethernet kartının üstüne sağ tıkla hallet.
Sonra En üstte bilgisayar adına tıkla tekrar tarat kurucaktır etherneti otomatik tanıyıp.
-
Hocam sakin ordan sildiğiniz tamamen silinmiyor zaten problem yok kurtarılabilir :) Simdi aygıt yöneticisine girin ve En üstte Bilgisayar Adınızın Üstüne Sağ Tıklayıp " Donanım Değişikliklerini Tara " deyin.
Hani çokta problem olur geri gelmese bile sistem geri yükleme mevzusu var :);)
Bu arada özel mesaj hakkım doldu o yüzden burdan yazıyorum.
-
hacı yok hayr cık..olmuyor msn ekle gönderiom..
-
Pessimistic bunu yazdı:
Hocam sakin ordan sildiğiniz tamamen silinmiyor zaten problem yok kurtarılabilir :) Simdi aygıt yöneticisine girin ve En üstte Bilgisayar Adınızın Üstüne Sağ Tıklayıp " Donanım Değişikliklerini Tara " deyin.
Hani çokta problem olur geri gelmese bile sistem geri yükleme mevzusu var :);)
Bu arada özel mesaj hakkım doldu o yüzden burdan yazıyorum.
-----------------------------hacı sayende ehternetimi sildim ya helal olsun sana..nası yapacaksın cok merak ediorm dediklerini yaptım ve bişi olmadı.wifi görüyordum şimdi oda gitti
-
modeme bağlı başka bi acces point vs varmı ? tp link modemde aynı sorunu bende çok yaşadım . modeme bağlı başka acces point vs var ise onların ip lerini değiştir mesela hem modemin hemde acces point in giriş şifresi 192.168.1.1 olmasın modem oldğu gibi kalsın ama diğer cihazları örneğin 192.168.1.15 falan yap ben sorunu bu şekilde çözmüştüm