folder Tahribat.com Forumları
linefolder Network - İnternet
linefolder Modeme Bağlanıyorum Ama İnternete Giremiyorum

Modeme Bağlanıyorum Ama İnternete Giremiyorum

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ekerci
    Ekerci's avatar
    Erkek

bu sorunu bilen bi allahın kulu yok mu ? şimdi tam olarak durum söle:

şu anda 4 bilgisayar var ve 5.bilgisayarı bağladım.5.bilg bağlanıyor.modeme girince mc adresinide görebiliyorum baska bir bilgisayardan.sorun şu ki 5. bilgisayarile modeme giremiorm.192.168 olmuyor.ama baska bilgisayardan bağlandı diyor.ağ bağlantılarına girince de bilg ve modem arası bağlantı gösteriyor.modem ile net arasında bağlantı göstermiyor.tcp miydi neydi ordaki dns ayarlarını değiştirdim otomatik kullan dedim olmadı.allah aşkına biri çözsün sunu biri

Konu ID: 112846 Konuyu Acan : Ekerci Konu Başlığı : Tahribatın en sevdiği adam ? Silinme Sebebi : 3 sayfadır takip ediyorum beni seven kimse çıkmadı. alacağınız olsun müridler
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    byeren
    byeren's avatar
    Erkek

modem kurulumunu yapmamıssın kardeşim 

marka ve modelin yaz buluruz bişiler 

asdasdsa
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ekerci
    Ekerci's avatar
    Erkek

byeren bunu yazdı:
    -----------------------------

modem kurulumunu yapmamıssın kardeşim 

marka ve modelin yaz buluruz bişiler 

ama modem kurulumu yapamadıysam neden 4 bilgisayardan ve telefonlardan sorunsuz girebiliyorum.tp-link  TL-WR542G

Konu ID: 112846 Konuyu Acan : Ekerci Konu Başlığı : Tahribatın en sevdiği adam ? Silinme Sebebi : 3 sayfadır takip ediyorum beni seven kimse çıkmadı. alacağınız olsun müridler
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ekerci
    Ekerci's avatar
    Erkek

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Maresca
    Maresca's avatar
    Erkek

Etherneti aygıt yöneticisinden kaldırıp tekrar yüklemeyi denediniz mi ?

Gel bili bili gates
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ekerci
    Ekerci's avatar
    Erkek

Pessimistic bunu yazdı:

Etherneti aygıt yöneticisinden kaldırıp tekrar yüklemeyi denediniz mi ?

onu nasıl yapacam hacı...ayrıntısıyıla  anlatırmısın ?

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Maresca
    Maresca's avatar
    Erkek

Bilgisayarıma Sağ Click -> Yönet -> Aygıt Yöneticisi -> Ağ Bağdaştırıcıları altından ethernet kartının üstüne sağ tıkla hallet.

Sonra En üstte bilgisayar adına tıkla tekrar tarat kurucaktır etherneti otomatik tanıyıp.

Gel bili bili gates
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Maresca
    Maresca's avatar
    Erkek

Hocam sakin ordan sildiğiniz tamamen silinmiyor zaten problem yok kurtarılabilir :) Simdi aygıt yöneticisine girin ve En üstte Bilgisayar Adınızın Üstüne Sağ Tıklayıp " Donanım Değişikliklerini Tara " deyin.

Hani çokta problem olur geri gelmese bile sistem geri yükleme mevzusu var :);)

Bu arada özel mesaj hakkım doldu o yüzden burdan yazıyorum.

Gel bili bili gates
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ekerci
    Ekerci's avatar
    Erkek

hacı yok hayr cık..olmuyor msn ekle gönderiom..

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ekerci
    Ekerci's avatar
    Erkek

Pessimistic bunu yazdı:

Hocam sakin ordan sildiğiniz tamamen silinmiyor zaten problem yok kurtarılabilir :) Simdi aygıt yöneticisine girin ve En üstte Bilgisayar Adınızın Üstüne Sağ Tıklayıp " Donanım Değişikliklerini Tara " deyin.

Hani çokta problem olur geri gelmese bile sistem geri yükleme mevzusu var :);)

Bu arada özel mesaj hakkım doldu o yüzden burdan yazıyorum.

hacı sayende ehternetimi sildim ya helal olsun sana..nası yapacaksın cok merak ediorm dediklerini yaptım ve bişi olmadı.wifi görüyordum şimdi oda gitti

11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    proxy
    proxy's avatar
    Erkek

modeme bağlı başka bi acces point vs varmı ? tp link modemde aynı sorunu bende çok yaşadım . modeme bağlı başka  acces point vs var ise onların ip lerini değiştir mesela hem modemin hemde acces point in giriş şifresi 192.168.1.1 olmasın modem oldğu gibi kalsın ama diğer cihazları örneğin 192.168.1.15  falan yap ben sorunu bu şekilde çözmüştüm

Toplam Hit: 6590 Toplam Mesaj: 22