folder Tahribat.com Forumları
linefolder Network - İnternet
linefolder Modemi ADSL Kutusuna Nasıl Bağlarım?

Modemi ADSL Kutusuna Nasıl Bağlarım?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kabadayi09
    kabadayi09's avatar
    Erkek
    C10H15N bunu yazdı

Kutuyu görünce kafam buga girdi 

Hocam bu cok sade bir ankastre bina toplam 4 daire sanirim en azindan kablolara bakilinca burdan oyle görünüyor 

İstiyorsan pmden veya whatsapptan yardimci olabilirim  

Biz türk filmlerindeki tecavüz sahnelerini izleyerek masturbasyon yapmış bir halkın çocuklarıyız, kimse bizden saf ve temiz duygular beklemesin...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kabadayi09
    kabadayi09's avatar
    Erkek
    C10H15N bunu yazdı

Hocam bu cok sade bir ankastre bina toplam 4 daire sanirim en azindan kablolara bakilinca burdan oyle görünüyor 

Biz türk filmlerindeki tecavüz sahnelerini izleyerek masturbasyon yapmış bir halkın çocuklarıyız, kimse bizden saf ve temiz duygular beklemesin...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    C10H15N
    C10H15N's avatar
    Homo
    kabadayi09 bunu yazdı
    C10H15N bunu yazdı

Hocam yarın yapacağım da cat5 kablosunu hangi uçlara takacağımı işaretleyip buraya atarsanız güzel olur hepsini tek tek denerim olmadı 4 daire sonuçta ben her yeri ayrı kablo görünce korktum biraz 

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kabadayi09
    kabadayi09's avatar
    Erkek
    C10H15N bunu yazdı
    kabadayi09 bunu yazdı
    C10H15N bunu yazdı

Hocam yarın yapacağım da cat5 kablosunu hangi uçlara takacağımı işaretleyip buraya atarsanız güzel olur hepsini tek tek denerim olmadı 4 daire sonuçta ben her yeri ayrı kablo görünce korktum biraz 

https://hizliresim.com/X0ApRo

Abi resim ekliyemedim  burdaki gibi 1 numaranin sol ve sagindaki kepkep 1 daireye ait

Ayni sekilde 2 numaranın sol ve sağındaki diger daireye ait bu sekilde elindeki cat 5 kablonun mavi ve mavi beyaz uçlarını modeme bagla diger ucu  asagiya sal onunda yine mavi beyaz uclarini hazirla ama soyma eline meyve bicagi al bucagin arkasiyla kör olan tarafiyla kep keplerin kablo giren yerine doğru bastır girer böyle böyle deneyebilirsin 

Siralamaya  uyan bi elektrikci daire sirasina gore baglar mesela 1.kat veya daire 1   1 nolu kepkepe

2.kat veya daire 2 2 nolu kepkepe baglanir senin ev atıyorum 4.kat ise 4 nolu kepkepin sana ait olma ihtimali yuksek 

Insallah anlatabilmisimdir kolay gelsin 😊

kabadayi09 tarafından 18/May/17 20:49 tarihinde düzenlenmiştir

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    C10H15N
    C10H15N's avatar
    Homo
    kabadayi09 bunu yazdı
    C10H15N bunu yazdı
    kabadayi09 bunu yazdı
    C10H15N bunu yazdı

https://hizliresim.com/X0ApRo

Abi resim ekliyemedim  burdaki gibi 1 numaranin sol ve sagindaki kepkep 1 daireye ait

Ayni sekilde 2 numaranın sol ve sağındaki diger daireye ait bu sekilde elindeki cat 5 kablonun mavi ve mavi beyaz uçlarını modeme bagla diger ucu  asagiya sal onunda yine mavi beyaz uclarini hazirla ama soyma eline meyve bicagi al bucagin arkasiyla kör olan tarafiyla kep keplerin kablo giren yerine doğru bastır girer böyle böyle deneyebilirsin 

Siralamaya  uyan bi elektrikci daire sirasina gore baglar mesela 1.kat veya daire 1   1 nolu kepkepe

2.kat veya daire 2 2 nolu kepkepe baglanir senin ev atıyorum 4.kat ise 4 nolu kepkepin sana ait olma ihtimali yuksek 

Insallah anlatabilmisimdir kolay gelsin 😊

CAT5 kablonun diğer ucunu telefon kutusuna bağlama konusunun yarısını anladım. anladığım kadarıyla söyleyim

kablonun şimdi sadece iki ucunu kullacağınız demi modeme bağlayacağım mavi beyaz uçlarını adsl kutusuna bağlacağım  bağlacağım yeride anladım lakin nasıl bağlacağımı anlamadım portlarda bulunan iki tel var onlaramı bağlayacağım yoksa oradaki boşluktan içerimi salacağım kabloyu

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kabadayi09
    kabadayi09's avatar
    Erkek

Ordaki boşluğa kablolari koyup ustune meyve bicaginin tersiyle bastirirsan baglantiyi yapmis olursun kablolar kepkepe girer zaten hocam 

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kernel_Panic
    Kernel_Panic's avatar
    Erkek

usta bende reglet'e kepkep dicem bundan sonra senin kullandığın hoşuma gitti :d

Hvor ulvens ører er, er ulvens tenner nær...
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2021 Talihlisi
    samaccc
    samaccc's avatar
    Erkek
    Kernel_Panic bunu yazdı

kepkep  reglete kabloyu çakan zımbırtının ismi değilmi . 

Minimalist Değilim Tembelim
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kabadayi09
    kabadayi09's avatar
    Erkek
    Kernel_Panic bunu yazdı

Valla bizim burda telekomcular bile kepkep diyor reglete 😊

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kabadayi09
    kabadayi09's avatar
    Erkek
    samaccc bunu yazdı
    Kernel_Panic bunu yazdı

kepkep  reglete kabloyu çakan zımbırtının ismi değilmi . 

Aynen o elle kabloyu bastigimiz zimbirtinin asil adi kepkep lakin cok fazla kullanmiyoruz burda hocam biz 😁

Toplam Hit: 3540 Toplam Mesaj: 26
modem