Modemi Gumletme
-
merhaba arkadaslar beni kotu niyetim yoktu ama cocuık beni gordugu yer hahaha gide guluyo ya nie guluyo bilmiyom bi kere dovdum simdi sitemde gelmis kufur etmis baya ban attim aama cok oldu be msn acip duuyo siteyi yazıyo gireni flnn abi ben bunu ıp sini buldum modemine girdim ama ZyXel modemi bimityum ben buna ne yapayimki bi daha internete giremesin
-
evine git.
bi güzel döv
par,maklarını kır
pc yi de balkondan at :D
-
Aloryan bunu yazdı:
-----------------------------
merhaba arkadaslar beni kotu niyetim yoktu ama cocuık beni gordugu yer hahaha gide guluyo ya nie guluyo bilmiyom bi kere dovdum simdi sitemde gelmis kufur etmis baya ban attim aama cok oldu be msn acip duuyo siteyi yazıyo gireni flnn abi ben bunu ıp sini buldum modemine girdim ama ZyXel modemi bimityum ben buna ne yapayimki bi daha internete giremesin
-----------------------------ne yaparsan yap yine girer internete:D
-
abi bi kere dovmustum zati de modemi yakma fln vardi bi ara okumustum yapıcaktım birine acımıstım yapmamıstım
hadi biseyler yapak suna
-
istersen modemini patlat yensini alır yine girer internete :D
35 milyonn nedirki
-
sen bana patlatmak icin ne yapıcagımı sole bunun dersler kotu gelmis babası aldırmaz :D
modemin resmi
http://img530.imageshack.us/img530/8085/asdasrs9.jpg
-
simdi lla uzaktan bişi yapmaya gerek yok ...
cocugun evde olmadıgı bigün gidersin evine annesine dersin bişeye bakmam lazım internet flan
elindede biraz yanıcı bi madde olabilir
veya uhu falan
modenin deliklerinden aşşa bosaltırsın uhuyu baliyi falan birazda tiner dök :D
ısıdıkca erir onlar iyice züker modemi.
-
dai ler bi yol gosterin sunu halledek
-
Pc ye Keyloger Koy:D Herşeyini Al Sonra.. Kes Biletini:D
-
qaMbLer bunu yazdı:
-----------------------------simdi lla uzaktan bişi yapmaya gerek yok ...
cocugun evde olmadıgı bigün gidersin evine annesine dersin bişeye bakmam lazım internet flan
elindede biraz yanıcı bi madde olabilir
veya uhu falan
modenin deliklerinden aşşa bosaltırsın uhuyu baliyi falan birazda tiner dök :D
ısıdıkca erir onlar iyice züker modemi.
-----------------------------yav ii hosda ben bunun annesini tanımıyom annesi beni tanımıyor yani eve sokmaz soksa bile dibimden ayrılmaz
Ha bide Dnimack DNs acinca ne oluıyo
-
Martech bunu yazdı:
-----------------------------
Pc ye Keyloger Koy:D Herşeyini Al Sonra.. Kes Biletini:D
-----------------------------nasil koyucam :D