Moğolistan 20 Bin Türk Erkeği Arıyor - Haydin Gençler
-
hocam nereye başvurmamız gerekiyor işte istemiyorum beni burdan alsınlar fizana bile giderim nezaman ve nereye bvaşvurmamız gerekiyor
-
öncelikle soran arkadaş için dilleri moğolca... ingilizce biliyorlar mı çok fazlası değil ama okur yazarlık oranı çok yüksekki buda şu demek yinede önemli bir kısmı biliyordur... bunu geçtim türkçeye gelince türkçe biliyorlardır ama kazak kırgız türkçesi bildiklerini düşünüyorum...
ayrıca bir arkadaş daha söylemiş... beni buradan alsınlar fizana bile giderim diye... aynen katılıyorum beni buradan alsınlar fizana bile giderim... ne olur beni moğolistana götürün... bozkırda at binmek istiyorum... rüzgarda saçlarım uçuşsun istiyorum (soğuktan donmadan tabi)... sonra kendi işimi o insanların arasında yapabilmek istiyorum... ne olur beni moğolistana götürün.... :D yalvarırım beni götürün :D
-
tamam beyler adam başı 4 hatun hakkımız varmış en alttan 4 cu resimden soldan 4 hatun yengeleriniz yangozle bakmayın :D
-
otobüsler nerden kalkıyo lan?
-
hoca otobüsle 2 ayda varırsın artık sen bin otobüse gidedur ben arkandan uçak parasını denkleştirip geliyorum...
-
hocam herşey iyi hoş ama kimse nereye başvurucağmızı yazmamış
-
Yok be kızlar yaramaz.Ben Finlandiya konusuna yoğunlaşayım :)
-
kültür ve turizm bakanlığı bide dış işlerine sormak lasım
-
yeni resimler eklendi 2. mesaja :)
-
ooo sansürlüdürde bunlar