folder Tahribat.com Forumları
linefolder Donanım & Driver
linefolder Monitör 2 Ekran Mı Oldu?

Monitör 2 Ekran Mı Oldu?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FeRoCi
    FeRoCi's avatar
    Erkek

mouse u sol tarafa götürdüğüm zaman epey gidiyor.. başka ekran mı var.. bir keresinde yine olmuştu? nasıl 1 ekrana düşürebilirim?

düşünüyorum oysa aklım var; aklım var oysa düşünmem gerek; düşünmem gerekse düşünülmesi gereken şeyler var; bazı var olan şeyleri düşünürsem zamanımı düşnmeye harcarım;harcanılan bi zaman varsa kıymeti bilinmeli; kıymeti bilinmeyen zaman tek canı kalmış süpermario ya benzer; süper marionun mantarı şirinlerin evine benzer; şirinlerin evinde bi kaltak var şirine o şirineyi bütün şirinler s*kmek ister... şirinler çok şey isterde ben hala neyi düşünüyorum anlamadım !!!!!...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Roronoa
    Kreyzi
    Kreyzi's avatar
    Erkek
    epey gidiyor derken nasıl görüyon biraz anlatsan ?

Eğer hayatım bir film olsaydı, ya uyuyakalır ya da yarısında çıkardım.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FeRoCi
    FeRoCi's avatar
    Erkek

%3corunn.jpg 

bide yazıların altındaki siyahlığı nasıl götürebilirim?

düşünüyorum oysa aklım var; aklım var oysa düşünmem gerek; düşünmem gerekse düşünülmesi gereken şeyler var; bazı var olan şeyleri düşünürsem zamanımı düşnmeye harcarım;harcanılan bi zaman varsa kıymeti bilinmeli; kıymeti bilinmeyen zaman tek canı kalmış süpermario ya benzer; süper marionun mantarı şirinlerin evine benzer; şirinlerin evinde bi kaltak var şirine o şirineyi bütün şirinler s*kmek ister... şirinler çok şey isterde ben hala neyi düşünüyorum anlamadım !!!!!...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FeRoCi
    FeRoCi's avatar
    Erkek

print screen yaptığım zaman böyle oluyor..

http://img217.imageshack.us/i/ekrangrnts.jpg/

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Roronoa
    Kreyzi
    Kreyzi's avatar
    Erkek

o siyah olmasının sebebi aktif deskop ögesi :)

ama nasıl gider yada niye gelmiş bilmiyorum

ekran da ilginç olmuş pas diyorum sıradaki arkadaşlara bırakıyorum :) 

Eğer hayatım bir film olsaydı, ya uyuyakalır ya da yarısında çıkardım.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Meliksah
    Meliksah's avatar
    Erkek
    o nasıl bir print screen dir anlamadım :|

ama şu siyahlıkları sağ tıklayıp görünümden yapabilirsin

aa iyi olmuş lan. güncelleme yapayım imzaya bi ara :W
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fotografci
    DarkSkull
    DarkSkull's avatar
    Erkek
    Siyahlığı kaldırmak için Bilgisayarıma sağ tıkla özelliklere gir. Gelişmişe gel performans altındaki ayarlara tıkla. Masaüstündeki simge etiketlerinde bırakma gölgesi kullan var onun yanındaki kutucuğu işaretle tamam de. Çift ekran sorunu için masaüstü özelliklerindeki ayarlar kısmını kurcala biraz.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    wert
    wert's avatar
    Erkek

sağ tıkla özellekler de görüntü ayarlarına gel(çözünürlük ayarlarını yaptığın ekranı diyorum xp ye bakmadım uzun zamandır)

orada 2 numaralı kareye tıkla masa üstünü bu mobitörle genişlet tikini kaldır 

|sadece aptalların başarısı ders notu ile ölçülür|
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FeRoCi
    FeRoCi's avatar
    Erkek
    wert bunu yazdı:
    -----------------------------

sağ tıkla özellekler de görüntü ayarlarına gel(çözünürlük ayarlarını yaptığın ekranı diyorum xp ye bakmadım uzun zamandır)

orada 2 numaralı kareye tıkla masa üstünü bu mobitörle genişlet tikini kaldır 

-----------------------------
    bilader öyle yaptım ekran gitti. yaa gri bi ekran geldi.. nasıl düzelticem şimdi.???? bilgisayarı yeniden başlattım.. sonra açıldı masa üstü falan geldi ama gri bi ekran var.. arka planda çalışıyor masaüstü ??

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FeRoCi
    FeRoCi's avatar
    Erkek
    arkadaşlar bi yardım edin durduk yere ekranı bozdum... ?

11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bosluk
    Bosluk's avatar
    Erkek
    nasıl yaptın bana söle bende yapacam :S

____________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________
Toplam Hit: 1921 Toplam Mesaj: 12