Monitore Goruntu Gelmiyor
-
1_)Ramlerde sorun yok baska makinada denedim
2-)Power Supplyda sorun yok. Baska Makinada denendi
3-) Bios Resetlendi / pili degiştirildi
4-) 2 faklı monitorde denendi.
5-) Onboard ekran karti denendi olmadi
6_) Ledler yaniyor
7-)Fanlar Çalısıyor
Acaba sorun anakartdami ? 2-3 saat once calısıyordu.....
-
sorun kullanicida gibi gozukuyor
ekran karti ana kartta mi yoksa pci - agp turu mu ?
-
agp turunde.... fakat o calısmayica on board olanini denedim oda calısmadi underabi :D
-
sorun ana kart gibi gozukuyor
-
gelmiyomu? :S monitör görüntüye gitsin
-
Bilgisayar normal işlevi ile çalışıyor mu? Yani işletim sistemi felan açılıyor mu, hoperlorü açarak anlıyablirsin eğer işletim sistemi felan açılmıyor sa sorun ya anakartta yada cpu da daha önce başıma gelmişti böyle bir sorun...
Edit: kısacası cpu da felan sorun varsa doğal olarak ekran kartına hiçbir veri gitmez.
-
anakartının güç kablosunu çıkar, üfle, güzelce geri tak, tekrar dene, %90 düzelecektir.
-
banada kasayı felan sarsınca uğraşınca oluyor ekran kartını çıkarıp sağlam bir şekilde takıyorum ekran kartı kablosunu bi üfle felan düzelir
-
bir cm'lik teller tozlanıp veri iletemeyecek hale gelmez herhalde. herşeyi denemişsin bari birde işlemciyi başka makinada dene. işlemci sağlamsa anakarttandır. işlemciyle anakart aynı andada bozulabilir. uzay modunda çalıştırmayı dene ilk önce.
-
Anakart Start Etmiyor, Muhtemelen İşlemciye yakın 3 lü bazen 5 li Grup Triyak Serisi içinde Arızalanan var. O Triyakları Havalı havya ile Değiştir Tümünü değiştir. Çalışır. Yada Anakart değiştir Anakartın Resmini Koyarsan Sana Daha çok yardımcı olabilirim.... Tamir ile Alakalı biri değilsen hiç uraşmadan Anakartı değiştir derim.
-
sorun ekran kartı yada işlemciden gibi geldi bana anakart start etmiyorsa ana kart gitmişter olabilir fişleri çıkartıp ana karttaki elektiriği boşalt belki düzelir
Toplam Hit: 1861 Toplam Mesaj: 12