Monopoly 2008 Full

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    EntelKoylu
    EntelKoylu's avatar
    Erkek
    yapamayan arkadaş olursa anlatırım diyen arkadaş bu oyun cdsiz çalışmıyor demontols lazım oyunu paylaşıyosunuz bari önce indirin kurun ondan sonra açıklama yapın.
    Demontools olmadan bu oyun çalışmaz

ANDY // Burası mezopotamya, küresel oyunun bumerang cehennemi. Tanrı bile dünya düzeni için peygamberlerini hep buraya göndermiş. Çünkü burası aslında yeryüzü cennetiymiş. Daha Fazla Bilgi İçin Profilimi İnceleyiniz...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    EntelKoylu
    EntelKoylu's avatar
    Erkek
    demontools bile kurdum çalışmadı hata veriyor kimse indirmesin

ANDY // Burası mezopotamya, küresel oyunun bumerang cehennemi. Tanrı bile dünya düzeni için peygamberlerini hep buraya göndermiş. Çünkü burası aslında yeryüzü cennetiymiş. Daha Fazla Bilgi İçin Profilimi İnceleyiniz...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sau_nightmare
    sau_nightmare's avatar
    Erkek
    daemon la kurulamıyor diyen arkadaşlar gayet güzel kuruluyor ekran kartım olmamasına rağmen oynayabiliyorum hatta hamachi ile online karşılıklı oynanamaz mı hamachi ile deneyen oldu mu bilgi verirseniz sevinirim sevgilimle online oynayacaz da hamachi üstadları bi zahmet yardımcı olursa sevinirim. :)

çok uzakta uzak denizlerde...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Illegal_Character
    Illegal_Character's avatar
    Erkek
    ya ben bundan bişey anlamadım arklarla oynamıştık anlar gibi oldum ama bilgisayarda bişey anlamadım biri bana anlatsaya şunmu merak ettim güzel oyun

Kibarlığım affedilmez bir küfürdür belki. Sen anla onu ! Kimse anlamadan ya sustum, ya suçtum. İki türlüde bana ziyandi. Ne insanlar anlayabildi derinliğimi, ne ben anlayabildim onlarin sığlığını. O yüzden hep sustum ve sustukça suç oldum. Ama hic işlenmedim...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    31 yaşında emekli
    ajan1111
    ajan1111's avatar
    Erkek
    http://rs182.rapidshare.com/files/91888625/Monopoly_2008_Crack.rar buda crackı arkadaşlar. deamons tools la kuruyorsunuz. başlatınca orjinal cd'sini takın diyo. anlıyo sanal sürücü olduğunu. cracklayın onuda hallediyorsunuz sora kullanın ;)

Kayalardan kayarım yoktur benim ayarım (;
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    manhyak
    manhyak's avatar
    Erkek

ajan1111 bunu yazdı:
    -----------------------------
    http://rs182.rapidshare.com/files/91888625/Monopoly_2008_Crack.rar buda crackı arkadaşlar. deamons tools la kuruyorsunuz. başlatınca orjinal cd'sini takın diyo. anlıyo sanal sürücü olduğunu. cracklayın onuda hallediyorsunuz sora kullanın ;)

sağol hoca indiriyom inş çalışır 

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ExcellencE
    ExcellencE's avatar
    Erkek

ajan1111 bunu yazdı:
    ----------------------------

sağol ajan çalışıo vallla

Yapay zeka, zeka değildir.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    31 yaşında emekli
    ajan1111
    ajan1111's avatar
    Erkek
    ne sandınız arkadaşlar ben daha ölmedim :D yaşasın warez :p ekstradan da görmeyenler içinde up olsun (:

Kayalardan kayarım yoktur benim ayarım (;
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sau_nightmare
    sau_nightmare's avatar
    Erkek
    hamachi ile internet üzeriden çoklu oynama imkanı nedir ya da deneyen var mı?

çok uzakta uzak denizlerde...
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Cupofcoffee
    Cupofcoffee's avatar
    Erkek

Benim elimde 2008 monopoly varmis. Once calisip calismadigina baktim; iyi durumda, az kullanilmis vaziyette, temiz bi oyun kurulum gerektirmiyor. 20,2 mb.. Vira bismillah diyerek  upload ettim umarim birinin isine yarar.  

http://www.speedyshare.com/388622688.html

iyi eglenceler.. 

Gerçek bir akıl, yalanlar ve yanılsamaların arasından kaybolmadan yolunu bulur. Gerçek bir kalp ise zehir dolu nefrete zarar görmeden dokunabilir. Bu zamanın içinde karanlık büyümeye devam etse de, her zaman aydınlığın etrafı arıtması için eğilmeyi de bilir.
Toplam Hit: 7453 Toplam Mesaj: 45