Monster Notebook Hakkında

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DarkFall
    DarkFall's avatar
    Erkek

Selamlar,

https://www.monsternotebook.com.tr/abra/MONSTER-ABRA-A5-V12-1.html#.WvgMWIiFPIU şu modeli kullanan var mı? Fiyatı nasıldır? Dolar şuan çok yüksek, iner mi beklemeli miyim?

Bu fiyattan indirim alabileceğim tanıdık vs var mı Monster dan?

Marka hakkında feedback sorduğumdan konu gizli.

Tşk.

Nerde o eski TBT...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PanxeR
    PanxeR's avatar
    Erkek

hocam monster gerçekten fiyatını hak eden bir marka , şunu söyleyebilirim 2 yakın arkadaşıma oyun pc si olarak monster aldık 1050 ekran kartlı.

kesinlikle monster casper ve exper ,acer gibi markalardan daha kaliteli.  

fiyat konusunda sitesindeki indirim dışında bişi yapmıyorlar fakat şunu yapabiliyorsun , monster ın kendi sitesinden satın alırsan global tax free fatura kestiryorsun.

atatürk havalimanında vergi iadesi kısmı var , arkadaşım almanyaya gitti giderken vergi iadesi aldı sonra laptop u geri getirdi. 

örnek linkteki ürün 

2.965,25 TL + KDV

KDV yi ödeyip sonra atatürk te adesini aldıgın zaman laptop sana 2.965,25 TL ye geliyor.

amma velakin vergi iadesi almak için

1. yurtdışında ikamet eden türk yada yabancı biri adına kesilmesi gerek fatura

2. giderken laptop yanında olması lazım gösterip vergi iadesi alıyorsun  , sonra geri gelirken getir laptopu.

şuan ben laptopumda 1TB + 250 GB SSD (Samsung evo 850 ) kullanıyorum.  Şiddetle 2. harddiski  senin seçtiğin modelde sadece SSD var en yakın sürede satın alıp taktırmanı öneririm , istersen özelleştir kısmından monster fiyat farkını ödediğinde takıyor. 

son 2 laptopumda da i7 işlemci vardı dell de de lenovo da da , işlemci artık her türlü yetiyor , ram da istersen upgrade oluyor , ssd hdd de değişiyor fakat GPU zamanla yetmiyor ve değişmiyor.

Bu sebeple olabilen en yüksek GPU lu modeli alın laptop alırken.

1050 TI ve i7 li şu 2 modele göz at.

+ olarak ya bu modeli al ve sonradan HDD tak. 

https://www.monsternotebook.com.tr/abra/MONSTER-ABRA-A5-V9-2.html

yada bu modeli al ve sonradan SSD tak fakat  üsttekini alman daha iyi.

https://www.monsternotebook.com.tr/abra/MONSTER-ABRA-A5-V9-2-3.html

PanxeR tarafından 13/May/18 13:21 tarihinde düzenlenmiştir
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ershn
    ershn's avatar
    Erkek
    DarkFall bunu yazdı

Selamlar,

https://www.monsternotebook.com.tr/abra/MONSTER-ABRA-A5-V12-1.html#.WvgMWIiFPIU şu modeli kullanan var mı? Fiyatı nasıldır? Dolar şuan çok yüksek, iner mi beklemeli miyim?

Bu fiyattan indirim alabileceğim tanıdık vs var mı Monster dan?

Marka hakkında feedback sorduğumdan konu gizli.

Tşk.

yaklaşık 5 aydır kullanıyorum daha 1 adet sorunla karşılaşmadım. oynadığım her oyundan da verim aldım.

Allah Türktür.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

Doların frenlenmiş hali bu hocam. Sene sonuna kadar 5'i görecek gibi.

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı amk.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nuMan01
    nuMan01's avatar
    Erkek

Geçen yaz sonu aldım (3565 tl ye SDD li modeli alıp HDD taktırdım daha ucuza geldi.)

Oyun performansı parasını hakediyor bence 

Kötü yorum olarak ses seviyesi çok düşük 3-4 kişi film izleyemiyoruz diyebilirim 

Bide ekranın sol tarafı yaklaşık 20 cm gibi bi yeri renk değiştiriyo bazen temazsızlık oluyor gibi garantiye göndermek için yazı bekliyorum umarım garanti sıkıntı çıkarmaz.

alırsan hayırlı olsun diyelim.

Öldü aşk biter sigortası; senle ben siyah beyaz kadar netiz ; yok ortamız - Allame.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PanxeR
    PanxeR's avatar
    Erkek
    nuMan01 bunu yazdı

Geçen yaz sonu aldım (3565 tl ye SDD li modeli alıp HDD taktırdım daha ucuza geldi.)

Kötü yorum olarak ses seviyesi çok düşük 3-4 kişi film izleyemiyoruz diyebilirim 

Bide ekranın sol tarafı yaklaşık 20 cm gibi bi yeri renk değiştiriyo bazen temazsızlık oluyor gibi garantiye göndermek için yazı bekliyorum umarım garanti sıkıntı çıkarmaz.

hocam o sıkıntı ses driveri ile alakalı galiba çünkü birkaç modelde başıma geldi , daha güncel ses driveri yükleyince bu kontrol merkezi olan ses kartı driveri ses yüksekliği artıyordu.

kendi laptopumdada aynı şekilde , farklı driver yükleyene kadar ses az cıkıyor sanıyordum.

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kofcu
    kofcu's avatar
    Erkek

6 yıl önce w170er yi ön siparişle 1674 liraya almıştım hey gidi....

Hala kullanıyorum, taşınırken çantanın içinde darbe almış sanırım ekranı bozulmuştu. Açıp soketleri kontrol ettim düzeldi, birkaç ölü piksel ve parlak piksel dışında bi sıkıntı yok, ki onlar da hiç göze batmıyor :)

Ha bi de bataryası öldü ama olur o kadar herhalde..

Özetle ben benim monster dan memnunum yani.. Ben alırken fiyat/performans olarak çok çok iyiydi. Sonra çok takip etmedim ama değişmedilerse yine iyidir.

Bi de en güzel özelliği servisi aradığında direk bilgisayarınla ilgilenecek insanla konuşabiliyorsun. Garanti falan koşulları falan çok güzel bi de ücretsiz bakım falan da yapıyorlar. Yani değişmediyse öyleydi en son 3 yıl önce servise gönderdim :)

kofcu tarafından 13/May/18 18:43 tarihinde düzenlenmiştir

ben de sevgiden yanayım...
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DarkFall
    DarkFall's avatar
    Erkek

arkadaşlar sağolun yorumlar için, fakat benim merak ettiğim iki şey var.

Şuan için bu fiyat iyimi, aldıktan sonra seçimlerden sonra doların gerilemesi vs 300-500 fiyat indirimine gidilir mi.

2. sorum, tanıdık olur çalışan indirimi vs illaki bi yolu vardır, daha uygun bişekilde alma şeklimiz var mı, malum tahribatta çevre çok iyi bir sorayım dedim.

Alacağım model yalnızca linkteki model, başka model yok kafamda.

Nerde o eski TBT...
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    omerfurkan1098
    omerfurkan1098's avatar
    Erkek
    DarkFall bunu yazdı

arkadaşlar sağolun yorumlar için, fakat benim merak ettiğim iki şey var.

Şuan için bu fiyat iyimi, aldıktan sonra seçimlerden sonra doların gerilemesi vs 300-500 fiyat indirimine gidilir mi.

2. sorum, tanıdık olur çalışan indirimi vs illaki bi yolu vardır, daha uygun bişekilde alma şeklimiz var mı, malum tahribatta çevre çok iyi bir sorayım dedim.

Alacağım model yalnızca linkteki model, başka model yok kafamda.

Universite canavarı diye bir projeleri var. Sana monster aldirirsa kendisi yuzde5 aliyor. Ben geçmişte yapmıştım. 

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MaxeL
    MaxeL's avatar
    Erkek

3.300 TL monster abra 12.1 almıştım ssd li modeli ben aldıkdan  2 hafta sonra  3.500oldu :D  kesinlikle tavsiye ederim  müşteri hizmetlri çok iyi  her  oyunda istediğim performansı alıyorum.

MaxeL tarafından 13/May/18 23:13 tarihinde düzenlenmiştir

Break Dance Bboy MaxeL
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mutubilir
    Mutubilir's avatar
    Erkek
    nuMan01 bunu yazdı

Hocam sound blaster cinema 3 kurulu mu bilgisayarında? Zira bilgisayarlardaki sinema sistemi sayesinde gerçek manada bir akustik sağlanıyor çok net ses alıyorum.

Bir haftadır kullanıyorum 12.1'i hocam. İzmir şubesi açılır açılmaz gidip aldım. Kurduğum windows sorunlu olacak ki bilgisayar donma sorunu yaşatıyordu bana. Random hang yiyordum ancak izmir'e götürünce teknik destekteki arkadaş hemen ilgilendi sağolsun. İstediğin program ya da uygulama var ise indirip senin için deneyebilirim. Ama piyasada 3500 tl'de seyreden en iyi laptop sanırım bu. Fiyat performans bilgisayarı yapmışlar. Şuan bilgisayarda GTA5 Pubg Lol kurulu.  100 gb boş yerim var bana yetiyor şahsen 240 gb ssd. Hdd ihtiyacı duymuyorum. Ama sana tavsiyem kendi gaming sırt çantalarını almandan yana. 50 tl mi ne fark ödüyorsun ancak gayet hoş bir bel desteği sağlıyor. Ve gerçekten şık bir çanta. Ben herhangi bir indirimden habersiz olarak aldım. Teknosadaki gibi ürünü alana kadar yalayıp ürünü aldıktan sonra siklememe olayları yok. İçeri girdiğin anda zaten anlıyorsun kimse sana köpek olmuyor adamlar ürünlerinin kendini satacağını biliyor. Sıkıntın olursa 14 gün içinde koşulsuz şartsız iade garantin var diyorlar. Ben 1. haftada iade edeceğimi söyledim bu sorun yüzünden. Çözüp verdiler bir hafta daha kullan dediler cumartesiye kadar vaktim var iyice kullanıp deneyeceğim. Ama memnun kalacağımı düşünüyorum yalan yok. 

Aslan bile atı görünce götünü saklar
Toplam Hit: 3524 Toplam Mesaj: 23
notebook notebook