folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Mora (Bahco) Bıçak

Mora (Bahco) Bıçak

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RitmFarbRacourci
    RitmFarbRacourci's avatar
    Erkek

bu mora adlı bıçak 2 model olarak, bauhaus da satılıyor fiyatını unuttum. ^^ fiyatı buradakinden pahalıydı heralde.

I'şıkY'ılı;^^`) Zk't^^` RnSySyTk.Ödl.SpRtÇzBşBkYd Kryptia.agogE Sa'd-l'Suûd az.ç'k 'lmyn'Dşn Pnct'tnAnNttn Blgi,YpBlgi 'Ct'nDrm.CmdyDrm.MdrnDrm hRşYdşR ClptcPth'Strsm M'nPhs' Ld,X/Y YrYnZmnGrçklk,AlgBzklğ KrzFrst'tr Tiytr' Pugchv,Jtrn,İmmlmn,FllngLef,Pik' SuprmcySprrty CoBehTh elFnmno:NzrioRonldo AdnKy TkSs,TkHrf(?) .RtNsTk.KvMp.Mk.TrmDyn ScklkNmRzgr ŞkHcBy ccp.kky Snrlr'Çz SnaSnLzmsn 'NsnKsknçtr BgDppr.MagllnCl'ds.S'thCro's Ch'kW'ng CreazioneDiAdamo^^`, Arctrs.Spic' ArcScnd,YySnye TrbProp,TrbJet,TrbFan ~3.10^5km/sn~343m/sn ~900-1240m/snMacH RamJt,ScRamJt Przdi^^' Tbu.XL Prsek MAtv^^` mLAT G'dWllHnting(f). 3id't^^` TareZmenPr ParaMotor TrflrVArsİlşklr (-)+.(/)*,~ ZminŞkil . ..Bu imza @SubZero tarafindan degistirilmistir. "Bu kadar uzun karmakarisik bir imza yapma diye uyardim ama heeheeeey(^^D)_hey kim söylüyor, kim dinliyor." Imzanizi SubZero'ya bilgi vermeden degistirmeyiniz. Tesekkurler...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ahmet & Elif.
    leadertay
    leadertay's avatar
    Erkek

bıçak 20 oldu beyler bayanlar benim suçum yok aldığım yerlerden biri ky makine diğeri altunel isterseniz telefon edin direk kendiniz de sorabilrsiniz fiyatları 

Şu kopan fırtına Türk ordusudur yâ Rabbi. Senin uğrunda ölen ordu, budur yâ Rabbi. Tâ ki yükselsin ezanlarla müeyyed nâmın, Galip et, çünkü bu son ordusudur İslâm'ın!
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MorganBlacK
    MorganBlacK's avatar
    Erkek

Denizli/Yatağan köyüne gidin birebir konuşun ordaki ustalar ile meyve bıçağıdan hanzo hattoriye kadar her şeyi yaparlar. Görmüşlüğüm var.

Osuranın karşısında sıçmazsan götü yok derler.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SinusX
    SinusX's avatar
    Erkek

N11'den sipariş verdim bakalım, baya hoşuma gitti. 

Bundan sonraki aşamada bi tanede rambo bıçağı almak istiyorumda internettekileri gözüm kesmedi. Önerebileceğiniz mağaza var mı ?

Si vis pacem para bellum.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hipokondriyak
    hipokondriyak's avatar
    Erkek
    SinusX bunu yazdı

Bundan sonraki aşamada bi tanede rambo bıçağı almak istiyorumda internettekileri gözüm kesmedi. Önerebileceğiniz mağaza var mı ?

kaca verdin siparisi , leadertay yan dukkaninndanki arkadasndan aatis sagliyordu 28 liraydi fiyati en son 30 olmustur.belki 

aslinda ben moralniv bushcraft istyrm da pahali amazon da bok var gibi getirmiyor tr e 

Homo sapiens, yaşamak için, diğer canlıların yaşamasına muhtaç; obligat parazit türüdür. "Sen olursan boş bardak , sana olur koyan çok su. a.g."
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cuneyd
    cuneyd's avatar
    Erkek
    SinusX bunu yazdı

Link? Forumdaki leadertay murid aracı oluyordu bi ara. Hala fiyatlar orda ne kadar acaba. 

Siz cebit"e gidin Tayyip sizi yakalicak :B adama o kadar laf sölediniz,küfrettiniz :P sizi tahribat.com t-shirtleri ile yakalicak,böle kıcınıza kıcınıza sopaylan vuracak :B Tayyip sizi ağaca vurduracak :B sonra da cemil cicek"e vericek :B / yeah Cemil cicekkk :B
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ahmet & Elif.
    leadertay
    leadertay's avatar
    Erkek
    hipokondriyak bunu yazdı
    SinusX bunu yazdı

kaca verdin siparisi , leadertay yan dukkaninndanki arkadasndan aatis sagliyordu 28 liraydi fiyati en son 30 olmustur.belki 

aslinda ben moralniv bushcraft istyrm da pahali amazon da bok var gibi getirmiyor tr e 

hocam ne 28 i yaw 18 di. sırf ne yapmışım diye pmlerime baktım 18 miş 20 yapmış demişim sana. şimdide aynı mı bilmiyorum bakarım ama isteyen olursa de altunel firmasının kargo dahil fiyatı 25 tl iyi fiyat n11 de alınır sağlam firma yan komşum işte bu :D

http://urun.n11.com/et-bicagi/bahco-2444-mora-bicak-kilifli-ve-paslanmaz-P79018655

Şu kopan fırtına Türk ordusudur yâ Rabbi. Senin uğrunda ölen ordu, budur yâ Rabbi. Tâ ki yükselsin ezanlarla müeyyed nâmın, Galip et, çünkü bu son ordusudur İslâm'ın!
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hipokondriyak
    hipokondriyak's avatar
    Erkek
    leadertay bunu yazdı
    hipokondriyak bunu yazdı
    SinusX bunu yazdı

hocam ne 28 i yaw 18 di. sırf ne yapmışım diye pmlerime baktım 18 miş 20 yapmış demişim sana. şimdide aynı mı bilmiyorum bakarım ama isteyen olursa de altunel firmasının kargo dahil fiyatı 25 tl iyi fiyat n11 de alınır sağlam firma yan komşum işte bu :D

http://urun.n11.com/et-bicagi/bahco-2444-mora-bicak-kilifli-ve-paslanmaz-P79018655

pardon haci :D firma bu senn arkadasnsa alalim direkt zaten kargo 7 8 lira tutar .ben almstim.hesap no sensen de o sira yalan oldu .linkte kargo bedava zaten alalim oradan

Homo sapiens, yaşamak için, diğer canlıların yaşamasına muhtaç; obligat parazit türüdür. "Sen olursan boş bardak , sana olur koyan çok su. a.g."
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nukeshore
    nukeshore's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

BAHCO 2444 keskinliği ve sağlamlığında boyutu biraz daha büyük bıçak tavsiyeniz varmı

011011100111010101101011011001010111001101101000011011110111001001100101
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SinusX
    SinusX's avatar
    Erkek
    leadertay bunu yazdı
    hipokondriyak bunu yazdı
    SinusX bunu yazdı

Aynen burdan aldim. Pazar aldim pazartesi oglen kargoya vermisler yarina elimde olur

Si vis pacem para bellum.
Toplam Hit: 11445 Toplam Mesaj: 81
bahco bushcraft knife