Mortal Kombat 4 Ölümcül Vuruş.Finis Him Nasıl Yapılıyodu????
-
safkan bunu yazdı:
-----------------------------
iptal 2 saattir boş konuşuyosun.belki bilenler var kardeşim.saygıulı olalım lütfen.bişe araştırıyoruz.ayıpp!!
-----------------------------höst! düzgün konuş.. adam döv diye taktik werioz banane lan sanki gece gece dertsiz başıma dertmi olacan de get
-
Yapmanız gereken çok basit oyunda PRACTICE bölümüne girin sonra DIFFICULTY NOVICE nin üstüne gelip LK+B a 10 saniye kadar basılı tutun. Karşınıza bi yer çıkıcak Çıkan 4 seçenekten sadece birini aktif hale getirebiliyoruz. birden fazlasını ON yaparsanız işlemez..
Açıklamalar
1- Endings (oyunda 1 ci adamı dövdüğünüzde oyun biter.)
2-Fatalities (1.ci fatality yapar)
3-Fatalities II (ikinci fatality yapar)
4-Level Fatalities ( spike fatality veya Fan fatality i yapar.)
Tabi fatality leri yapmak için Mesafe ne olursa olsun eğilip HP ye basmanız yeterli
BU hile MK4 için geçerlidir..google amcaya sorarsan hemen sölüo ;)
bn böle hile yapıp kullanıom fatality arada 1 oynarım geceleri :D
-
saol never.çok teşekkürler..paylaşım budur.teşekkürler.Allah tuttuğunu altın etsin
-
harbiden yaw 2 dakka anılarımız canlandı şöyle dövüorum şöyle hareket yapıorum fln bitti 2 dkkada mq:(
-
hiçbişe bitmedi lanet zenci. Burdan MK 2, 4 ve Trilogy'nin Evliyası var (tövbe tövbe ama başka bişe bulamadım:D )
1998 (8 yaşından beri mk'ciyim)
2 ile başladım, Sonra Trilogy'i öğrendim. Sonra 4'ü. En prof. olduğum Trilogy ve 4. 2 pasif biraz ya :( ama seviyorum yine.
rekip olarak kimseyi görmem. Oyunu öğrendikten sonra kimseye yenilmedim. 1 raund filan yenilmişimdir (bunun da genel sebebi normal vuracakken artisliği tercih etmektir)
en iyi diye yok kullandığınızda hepsi en iyi dövüşçüdür. An iyi oyuncu da benimdir :)
Scorpion demişsiniz. MK4 Scorpio :standart
2.player
gizli olanı. [oyuncu seçerken hight punch + start veya low punch yapınca oyuncunun avatarı ters döner. ozaman olmuş demektir) hiç birinin farkı yoktur hepsinin gücü aynıdır sadece gizli scorpionun kılıcı farklıdır okadar
Hareketleri :
aşağı, ileri, hight punch [aparkat vurduğumuz yumruk] --> ateş lordu olan scorpion alev püskürüraşağı, geri, hight punch --> teleport (kaybolup rakibin arkasından çıkar. rakip block almışsa ve scorpion vurmuşsa hava taka atar. o arada rakipten etkili bi saldırı alablirsiniz. örneğin aparkat. veya sub zeroysa buz atıp kombo yapmak gibi)
2 geri low punch --> ok atar. rakibe girer veya scorpio rakibi otomatik kendine çeker. rakip geldiğinde baygındır. (finish him deki gibi sallanıyo) işte harika bi combo show zamanı
incelikler : nasıl tarif etsem havada rakibe doğru zıplayp tekme atın (low kick ideal) sonra teleport yapın. tekmenin etkisiyle yere düşen rakip henüz yere tam düşmeden bi tane daha vurursunuz. ok atın. yap da bi combo yeaa tmm.
2 ileri hight kick (dönertekme attığımız tekme) --> kılıç çıkarır. yine aynı şekilde 2ileri hight kick yapınca kılıcı fırlatır. Tüm dövüşçüler böyledir. hepsinin bi silahı var. hangi tuşla almışsan yine aynı tuşa basarak fırlatır. bu olay çok enerji götürür. deneyin bunu. illaki fırlatmak zorunda da değilsiniz. kullanabilirsiniz. [2yumruk tuşuyla]
not : elinde kılıç varken aşağıya basarak eğil. sonra hight kick di sanırım buna basında mevlana gibi dönüyo kılıcıyla :D adamı doğrarsınız. ama pek etkili değilFATALITY :
Alev püskürterek yakma : (rakipten belli bi mesafe uzakayken) geri 2ileri geri block
Animality : akrebe dönüşür. çok karizma bi fatal. --> Geri ileri aşağı yukarı hight punch [biraz alışmışlık gerek yapabilmek için)belki eksik vardır :
HP : hight punch : sert/hızlı yumruk(surata atar). Aparkat aşağı + hp ile yapılır
HK : hight kick : sert/hızlı tekme.(surata atar) Geri + HK dönertekme
LK : low kick : mideye tekme : geri + LK çelme takar. zıplayıp tekme attıktan sonra mutlaka bunu yapın. %100 yiyor (rakibin tam yanında bastığınızda her oyuncunu ayrı özel hareketi var onu yapar. Scorpionun ki koltuk altına yumruk atma)
LP : low punch : akciğerlre yumruk. rakibin tam yanından LP yaptığınızda onu yere düşürür/gerisine fırlatır/romantik şeyler yaparkopirayt © night
-
kardaş şu QUANCHİnin brutality'si manyak yaw.
adamın ayağını koparıp onunla adamı dövüyor.
Gerçekte ne piskopat olur be!! dünyaya nam salarsın Allahıma!!!!!
-
bu oyun bildiğim kardarıyla atari salonlarında oynanıyordu bu oyun pc yuklesek klavyeden oynanabılırmıbı ve zevk verırmı
-
yaw ben derdimi anlatamadım ki :).finish him de olan hareketleri soruyorum.hani görüntü açısı filan değişiyo.kimi dövüşçüleri ölecek rakibi sallıyo sallıyo pervanelere atıp parçalıyo..en son yapılan hareket.ama siz hala oyunun içinden bahsediyosunuz.....en son yapılan ölümcül vuruştan bahsediyorumm
-
safkan hoca anlattı ya sana bir arkadaş 2-3 post once nie zorluorsun hala...
hem şifreleri verildi hemde saten oyun icinde var nasıl yapılıcakları...google amcada yeteri kadar sağlıor bunu...nie parsellemeye calısıorsunki postu anlamadım:(...
sevindim lan şimdi:)mk 2 oynayan adamlarda varmış:)5 lik zorluk seviyesi vardı en zoruda bosslar deil sondan 3ünci 4üncü adamlardı ama ynede onnarda zorlamaslardı pek:)valla en iyi scorpion diemeyiz dogru diorsun tabiki ama benım en efektif oldugum adam scorpiondu...o eski zamanlarımda oynasam bu oyunu hala rakip tanımam söyliyim sana bende iddialıyım yanı...yinede o scorpion combosuna karşı durcak adam tanımıorum ben:))...bir ara bulusursak oynayalım matrağına gerci ben cok cok unuttum combomu bile ama yinede nostalji olur...
*fmk* oynanır yine zevk verir sen merak etme...atari salonlarında oynanabilirlik az eylence coktu, pcde oynanabilirlik cok ama eylencede bir onun kadar var merak etme...
-
benimde bırakalı baya oldu ama yanlış hatırlamıyorsam ki hatırlamıyorum ölümcül vuruşları gösteren bi bölüm vardı.tuşları falan söylüyordu.biraz araştır menüleri eminim olduğuna %100.
edit : yazılmış bile pardon ikinci sayfa olduğunu görmedim :(