Moskova Metroda Patlama..
-
moskova sabah 07:50 civarinda 40 dakika arayla 2 patlama meydana geldi patlama sonucu 56 olu 73 yarali...
patlama sebebi kafkas kokenli kadin intihar saldirisi duzenlendi..
tam o saate metro aktarmasi yapiyordum bir hattan bir baska hata geciyordum sabah asiri bir kalabalik vardi anons edildi sari hat kapali diye bindigimiz metroda ariza var diye 20 dk bekletildik.. saldiri olan yerler merkezi yerler LUBYANKA cerkez pazari kapandiktan sonraki acilan 2 ci cerkez buyuk alisveris hatti.. 2 cisi PRASPEKT MIRA burda cami kilise sinagog ayni cadde uzerinde PRASPEKT MIRA turkcesi BARIS CADDESI anlaminda,,
bu kafkaslari zaten sevmiyorlardi dazlaklar bi tek bunlara asiri kicik kaparlar saldirirlar dagistanlilarin metroyu esir aldiklarindan beri 2 ci byuk olay cumleten gecmis olsun yani o hatta bende olabilirdim cok sukur..
-
haberlerde gördüm direk buraya geldim moscow dan müridimiz vardı inşallah başına bi olay gelmemiştir.
-
blmrt bunu yazdı:
-----------------------------
haberlerde gördüm direk buraya geldim moscow dan müridimiz vardı inşallah başına bi olay gelmemiştir.
insallah bisey olmamistir neresinde bilgin varmi varmmi teli gerci sabahtan beri telefonlar hemen hemen calismiyor diyecek kadar yogunluk var/.. -
blmrt bunu yazdı:
-----------------------------moskova'dan kim var ?
-
baba vanga denilen kahinin tüm dedikleri bir bir çıkıyor 3. dünya savaşı yaklaşıyor mu ne :|
rusya bi yerlere dokunacak gibi duruyor ..
mürid'i merak ettim inş oralarda değildir .. -
http://tahribat.com/Murit-necroshine/
Son giriş yaptığı Tarih : 29 Mart 2010 (Pazartesi) 13:27 -
Rus karıların ölmesine içim razı gelmiyor be hoca.
-
nisanada giriyoz dazlaklar fena ortaligili dagitacaklar yine gecen sene fena ortalik dagitmislardi bu sene poliste karismicak bu olaydan oturu halkta dewstek vericek zaten hergun sempatizanlari artiyor zaten en buyuk dusman gordukleri kafkaslar ve diger somurge kanatlari allam yaa ne boq hal aldi yine adi serefsizler gidin ebenizde patlatin o bombayi hergun dahada kotuye gidiyo bahem neler olucak
-
geçmiş olsun usta Allah korumuş :/
-
7-19 bunu yazdı:
Son giriş yaptığı Tarih : 29 Mart 2010 (Pazartesi) 13:27
-----------------------------Korkutmayın beni :) Bir an bana bişi oldu sandım dı :)
-
taa buralardan seni düşünüyoruz bak . Sana bişey oldu diye çok korktuk :D