Moskova'dan Ne Getirsem Kârlı Olur?
-
Maddox bunu yazdı
Karı :D
-
Maddox bunu yazdı
Adamın Dibi :D
-
ilgilenirsen bir kaç viski markası isteyebilirim.
getirdiğin zaman alırım.
-
silah :)
-
Maddox bunu yazdı
Bunu yazmaya girmiştim :D
-
Benzin.
Oradaki fiyatını bilmiyorum ama güneş sisteminin en pahalı benzinini Türkiyede sattıklarına göre ve moskofda da bolca petrol olduğuna göre en az %50 fark vardır herhalde. Mümkünse 1 tanker olsun. -
Moskova dünyanın en pahalı şehirlerinden biri, ucuza sovyet elbiseleri, araçları ve matruşka bulursun onlar da çin üretimi oluyor zaten,
ancak freeshop tan dönerken birşeyler al tabi, onun dışında ucuz bir şey maalesef yok,
(captain black içiyorsan orjinal üretim hala var bazı benzincilerde)
-
Valizindeki kıyafetleri çöpe at getirebildiğin kadar alkol getir :D
-
vukuat bunu yazdı
bana bir tane ushanka getirirmisin parasını veririm bulabilirsen çok sevinirim.
Hocam ushankayı listeye ekledim. Alabilirsem, sana da getiririm.
Muqi bunu yazdıMoskova dünyanın en pahalı şehirlerinden biri, ucuza sovyet elbiseleri, araçları ve matruşka bulursun onlar da çin üretimi oluyor zaten,
ancak freeshop tan dönerken birşeyler al tabi, onun dışında ucuz bir şey maalesef yok,
(captain black içiyorsan orjinal üretim hala var bazı benzincilerde)
Bu söylediklerini değerlendireceğim.
Sserkan bunu yazdıValizindeki kıyafetleri çöpe at getirebildiğin kadar alkol getir :D
Havalimanı prosedürleri nasıl tam olarak bilgin var mı? Kaç şişe izin var vs? Çok fazla riske girmek istemiyorum.
LJMLJT bunu yazdıbana getirebiliceksen Vodka getir getirebildiğin kadarını alırım
Kendi içeceğim kadar getireceğim fakat daha fazla alabilirsem neden olmasın. Havalimanı prosedürleri de önemli.
umbatu bunu yazdıilgilenirsen bir kaç viski markası isteyebilirim.
getirdiğin zaman alırım.
Markalar hakkında bilgi verir misin? Havalimanı prosedürlerini tam öğrenebilir ve yeterince alabilme imkanım olursa neden olmasın.
-
sony hmz-t2 getirebilirsin, arastirmama gore suan en ucuz fiyat rusyada.
ust te yazdiklarini gorunce bende bir kac bilgi vereyim dedim.
alkol orani %20 den yuksek olan ickilerde 2 lt limit var. ben 1lt tekila, 1 lt de viski gecirmistim. 3 karton da sigara hakkin var.
VisualBoy tarafından 25/Ağu/13 11:54 tarihinde düzenlenmiştir