folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Motor Sürme Eğitimi Hakkında Bilgi

Motor Sürme Eğitimi Hakkında Bilgi

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ersekmen
    Ersekmen's avatar
    Erkek

Merhaba arkadaşlar,

Aracımı satıp motor sürmek istiyorum fakat hayatımda hiç vitesli motor sürmedim bana bunu ögretecek arkadaş varmı.??Veyahut nerden alabilirim eğitimi?
                            Şimdiden teşekkürler..

Mod:Başlıkları açıklayıcı yazmaya özen gösterelim. 

Nasıl anlatsam, inandığın her şeye inanmıyorum. Biliyor musun bir gün gerçekten gideceğim. Neresi onu bilmiyorum. Kuş ölür , sen uçuşu hatırla ...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nessaj
    nessaj's avatar
    Erkek

Motor süren bir tanıdıktan öğrenebilirsin veya hondanın ücretli kursları var oraya yazılıp orada iyice öğrenebilirsin,

Eğer durumun varsa kesinlikle eğitimini al, yaşama şansını artıracaktır.

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sorry_13
    sorry_13's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    nessaj bunu yazdı

Motor süren bir tanıdıktan öğrenebilirsin veya hondanın ücretli kursları var oraya yazılıp orada iyice öğrenebilirsin,

Eğer durumun varsa kesinlikle eğitimini al, yaşama şansını artıracaktır.

Doğru söze ne hacet :)

Benim fikrim 4 teker iyidir hocu 

sevgim gercek olmasaydı aglayabilirmiydim.... aşkın benle olmasaydı nasıl gülebilirdim.. ates beni yaktıkça daha çok soğuyorum.. soğuyorum ben ateşi körükledikçe buz gibi donuyorum... bana şaşkın bakıyorlar onlarıda anlıyorum.. evvel zaman bir damla iken durumum... elhan derya hal buluyorum
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AllahinOglu
    AllahinOglu's avatar
    Erkek

tavsiye etmem hoca

gün geçmioki memleketimde kolu bacağı kopan bir elemanın ölüm haberi gelmesin

her hafta gazetede uçurumdan uçan bi eleman haberi okuyorum

4 tekerden şaşma yine araba dava güvenli oluyor...

kadere bağlanacak birşeyde yok

ayrıca vitesli motor hız yaptırır...

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nessaj
    nessaj's avatar
    Erkek

Nerde oturuyosun

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Easx
    Easx's avatar
    Erkek

Motor surmeyı bılen bırınden ogrenebılırsın . Dıreksıyon dersı alabılırsın motor uzerıne 100 lıraya ogretırler kabaca.

Ama tek tavsıyem hondanın egıtımıne katıl . Cok sey ogrenırsın. 300 lıra olması lazım. Surucu kursuna gıdersen ordada ogretırler. Ama dandık bı kursa gıdersen motor ıcın dıreksıyon dersı olup olmadıgınıkesın sor bazılarının motoru bıle yok

www.kriptopedi.com
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CyberAngel
    CyberAngel's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Nasıl bir motor alacaksın.Bir anda yüksek cc motor almak mantıklı değil.

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Zeytun-i
    Zeytun-i's avatar
    Erkek

ist bahçelievler'e yakınsan, günümü verebilirim bakarım öğrenecek heves yok dediklerimi yapmıyorsun dahada emek vermem ha söylim :D

VE öncelikle sorulacak soruyu sormamışlar scooter mobilet falan kullandın mı daha önce ?

https://www.uvvam.com | Dünya Su Sporcuları Platformu | https://www.instagram.com/uvvam/
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NoToLeRaNcE
    NoToLeRaNcE's avatar
    Erkek
    Bilen bi arkadas filan arama hocam o is yas. Assagidaki linke yonel cidden ogrenmek istiyosan.

www.honda.com.tr/m_egitim_programlari.aspx

Asosyal hayatta yaşanan, Yasal bir masalım ..
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Zeytun-i
    Zeytun-i's avatar
    Erkek
    NoToLeRaNcE bunu yazdı
    Bilen bi arkadas filan arama hocam o is yas. Assagidaki linke yonel cidden ogrenmek istiyosan.

www.honda.com.tr/m_egitim_programlari.aspx

Hocam orası tamamen teorik ve dubalarla yapılan eğitimler bizzat 3 level kurs alan arkadaşım var.

Ben o kurslar saçma demem asla çünkü bilgi bilgidir amma senin dediğin çok saçma.

Ben 10 yıldır motor üstündeyim ve halâ kuryelik yapıyorum, trafikle iç içe öğreneceğin ve yaşayacağın şeyi orada öğrenmek çok yüzeyseldir.

Tecrübe diye bir şey var. Ölümüne motordan korkan adama 1 saatte motor öğrettim ve çok kişiye motoru öğretip aldırmışlığım var şu an benim şahsi motorum yok o motordan korkan arkadaşlarımın motoru var.

Senin kast ettiğin bilen arkadaş öylesine motor süren biri belki ben bu işi yapıyorum yalnız.

https://www.uvvam.com | Dünya Su Sporcuları Platformu | https://www.instagram.com/uvvam/
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    badass
    badass's avatar
    Erkek

Tek bildigim sey. Motor kullanicaksan defansif olucaksin. Egitim veren bir cok yer var. Surucu kurslarindan arastirirsan bulsurun ancak en iyi bulma yontemi motor satan dukkanlarla konusmak. Honda olur baska bir motor bayisi olur ancak motor ustune yogunlasan kusrlarin kesin onlarla baglantisi vardir. 

Eger motor alirsan yapman gerekli en onemli sey pantolon, ceket ve kask. Bunlara hic cekinmeden para harca. Her zaman dogru degildir ancak genelde ne kadar harcarsan kalite okadar iyi. Bir cok kisi al bu cok guzel hem ucuz der ancak inanma. Arastirmani yap. 

Vites konusuna gelince cok bir sorun yok. Yavas yavas bos bir alanda deniyerek ogrenirsin. asagiya iki basis birinci vites. 1 ile ikinin arasinda bosa aliyorsun iki, uc, vs yukari kaldirinca. 2 ile 1 in arasindaki bos vites hassastir basmasi biraz zor ilk basta ancak deneyerek alisirsin. 

Toplam Hit: 2183 Toplam Mesaj: 19