folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Motorsiklet Arka Çanta Önerisi

Motorsiklet Arka Çanta Önerisi

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CyberAngel
    CyberAngel's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Biraz kararsız kaldım arkadaşlar.Burada da sağlam motorcular olduğunu daha önce açılan konulardan biliyorum.

Arka çantam var zaten lakin eski ve kilidi yok.Hem kaskımı hemde bir kaç küçük eşyamı koymak için çok adi olmayan, çokta pahalı olmayan bir çanta arıyorum.

Bu litre hesbını da anlamıyorum bir türlü.Yani tamam 2 kask sığmasın ama tek kas ve bir mont almalı en azından.

Shad markalar iyi diyorlar.Şunu beğendim 33 litre diyor.

http://www.feyizoglu.com/SH33-Arka-canta_47150.html#0

Daha önce alan, kullanan memnun kalanların önerilerini de dinlemek isterim.

Motorum kanuni seyhan 150c - kırmızı.

Bütçe 100  200 arası. 

Özellikle 33 lt küçükmüdür onu bilmek istiyorum.

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    costantin
    costantin's avatar
    Erkek

hocam ben kappa 35lt kullanıyorum ve ömürlük kalitede bir çanta litre mevzuuna gelirsek mont ve kask sığmasını bekleme motosiklet montları çok kaba olduğu için zor ama 1 kask + birkaç küçük eşya alır ve gerçekten sağlam bir çantadır

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rapidhacker550
    rapidhacker550's avatar
    Erkek

33 litre iyidir hocam madem cok fazla beklentin yoksa sorun olmaz . bizim cbf varken 52 lik olmasi gerek givi vardi nefisti. 2 kas sigiyordu.

kask 1 tane koyarsak bering aero eldiven dizlik hepsini aliyordu.

kalite olarak givi kappa shad olarak gider.para sorunun yoksa givi alabilirsin.ama 52 onermem cok siritiyor.33 ideal bence.

simdi nc750x e givi trekler set dosedik (sahinciler gibi :D) nefis oldu.

shad i gunese birakirsan gividen once beyazlar sertlesir. bi sure sonra tablasindan catlar

bir gun tumsekten gecerken arkamdan korna sesi geldi soverek dondum baktim trafik durmus.arkadaki adam sagolsun cantayi ezmemek icin durmus :d aldim ici bos diye direkt cope attim orada.

kaska eldivene monta daha cok para ayir benden sana tavsiye 22 bin km lik bir tecrubem var 1.5 yilda.

gis akademi egitimi art moto egitimi aldim tavsiye ederim.ufkunu aciyor

sevgiler,tekerin duz bassin

T.C Anayasası Madde 26 : Herkes, düşünce ve kanaatlerini söz, yazı, resim veya başka yollarla tek başına veya toplu olarak açıklama ve yayma hakkına sahiptir. Bu hürriyet resmi makamların müdahalesi olmaksızın haber veya fikir almak ya da vermek serbestliğini de kapsar. Bu fıkra hükmü, radyo, televizyon, sinema veya benzeri yollarla yapılan yayımların izin sistemine bağlanmasına engel değildir.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CyberAngel
    CyberAngel's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    rapidhacker550 bunu yazdı

33 litre iyidir hocam madem cok fazla beklentin yoksa sorun olmaz . bizim cbf varken 52 lik olmasi gerek givi vardi nefisti. 2 kas sigiyordu.

kalite olarak givi kappa shad olarak gider.para sorunun yoksa givi alabilirsin.ama 52 onermem cok siritiyor.33 ideal bence.

shad i gunese birakirsan gividen once beyazlar sertlesir. bi sure sonra tablasindan catlar

bir gun tumsekten gecerken arkamdan korna sesi geldi soverek dondum baktim trafik durmus.arkadaki adam sagolsun cantayi ezmemek icin durmus :d aldim ici bos diye direkt cope attim orada.

kaska eldivene monta daha cok para ayir benden sana tavsiye 22 bin km lik bir tecrubem var 1.5 yilda.

Motorsiklet forumlarından birinde senin dediğin gibi shad 33 lt çantanın tabladan çıktığı yazılmış.Demek hakkaten doğruymuş.Tablası o kadar mı adi ? Motorumda zaten vibrasyonun var.Yollarımız malum çukur çok.Eğer böyle bir şey varsa Shad'ı almam hocam.Teşekkürler yorum için.

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    buruksu
    buruksu's avatar
    Erkek
    46 lık GIVI kullanıyorum memnunum, 6 senede 3 motor degiştirdim çanta aynı, kilidi filan herşeyi halen çalışır vaziyette, 46 lt dışında çantalarda kullandım ama özellikle kışın yagmurluk, eldiven, maske, mont. kask bot filan koyup bi yere gideyim yada en basitinden bırakıp bi avm ye giriyim kahve filan diyorum sıgmıyor böyle kafam rahat

:) mutluyum, huzurluyum
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rapidhacker550
    rapidhacker550's avatar
    Erkek
    CyberAngel bunu yazdı
    rapidhacker550 bunu yazdı

Motorsiklet forumlarından birinde senin dediğin gibi shad 33 lt çantanın tabladan çıktığı yazılmış.Demek hakkaten doğruymuş.Tablası o kadar mı adi ? Motorumda zaten vibrasyonun var.Yollarımız malum çukur çok.Eğer böyle bir şey varsa Shad'ı almam hocam.Teşekkürler yorum için.

Bak altta arkadaş givi için ne demiş :D

http://www.feyizoglu.com/E470NT-Arka-canta_48261.html#0

en ucuz bunu buldum gidip shad 175 tl verip 2 3 sefer dandik bir şey alıp ömürlük alabilirsin.

Acelesi yoksa 1 ay daha bekle para biriksin ya da taksidi arttır,givi alabiliyorsan al. Alamıyorum diyorsan bak 

http://www.feyizoglu.com/E300B-Arka-canta-Topcase_47795.html#0

30 litrelik givi var.

http://www.feyizoglu.com/E370-Arka-canta-Gumus_47897.html#0

37 lik givi var.

Var oğlu var bu işin sonu yok :D

rapidhacker550 tarafından 08/Ara/14 18:30 tarihinde düzenlenmiştir

T.C Anayasası Madde 26 : Herkes, düşünce ve kanaatlerini söz, yazı, resim veya başka yollarla tek başına veya toplu olarak açıklama ve yayma hakkına sahiptir. Bu hürriyet resmi makamların müdahalesi olmaksızın haber veya fikir almak ya da vermek serbestliğini de kapsar. Bu fıkra hükmü, radyo, televizyon, sinema veya benzeri yollarla yapılan yayımların izin sistemine bağlanmasına engel değildir.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kara_Mc
    Kara_Mc's avatar
    Erkek

33 lt'lik çantaya kask harici birşeyler sığdırman zor.. hele mont imkansız..

46 litre iyi derim bende sana..

52 fena sırıtır. 46 da fazla ama kullanımından dolayı gözyumabilirsin..

Kahpe Dostun Olacağına Delikanlı Düşmanın Olsun....
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CyberAngel
    CyberAngel's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Konuyu açmıştık bir sonuca bağlayalım bari bizden sonra okuyanlara yarasın.

35 lt Rms marka çanta aldım.

Kask, eldivenler ve ince bir ceket sığıyor.

Kapak açma kısmını çok dandik yapmışlar.Onun dışında bir sorun yok.

Shad 33 bundan çok daha küçük gözüküyor.O biraz geniş sanırım.

Resmi de aşağıda;

asd

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rapidhacker550
    rapidhacker550's avatar
    Erkek

Pek iyi bi sey yapmamissin ama hayirli olsun :D

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Muhalif Yorumcu
    SeRDaR
    SeRDaR's avatar
    Erkek

Ben 52 kullanıyorum küçük bile geliyor 

kesiblikle 52 al pişman olursun sadece kask sığar 33 lüğe başka bir şey kıyamazsın

büyük al kafan rahat olsun

Siklediğin Kadar Siklenirsin. Siklendiğin kadar Siklersin.
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    LynXMaSTeR
    LynXMaSTeR's avatar
    Erkek

hocam kask tamam da mont ile birlikte nasıl sığdırmayı düşünüyosun?

mont korumalı ise doğru düzgün katlayamazsın ki

goo.gl/qBNZmW
Toplam Hit: 2225 Toplam Mesaj: 12