Motorsiklet Önerileri Bekleniyor

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    siyahbereli
    siyahbereli's avatar
    Erkek

Konya- ısparta uzun yola gitmek için en az 250 cc ve üstleri bir silindir olması lazım

şehir içi için honda cbf 150 uygun olur

Yapmadıklarınıza pişman olmaktansa, Yaptıklarınıza pişman olun...Yapın pişman olun, yada yapmayın yine pişman olun.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek

100 CC de gider 150 cc de :)

şimdi hoca sana tavsiyem 250cc demesin 249 cc ye kadar al

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    swordfish
    swordfish's avatar
    Erkek
    MaDCouRaGe bunu yazdı
    Reskam bunu yazdı

Abi İlk alcağın motor CBF 150 Al Yani :) Onu kullanmayı öğren iyice 2 yıl fallan sonra 250 ye geç  Sonra değmeyin keyfine ama arabaa al abi sakat :(

kesinlikle katılıyorum CBF 150 uzun yola rahatlıkla dayanıyor diye dutmuştum ayrıca kullanımı kolay yeni başlayacak biri içinde idealdir..
    kaslı karizmalı bişiyide alamazsın o fiatlara çin malı alırsın belki oda uzun yola gidicem derken 3 ay sonra elinde kalır

istanbuldan çanakkaleye yaklaşık 350 km hiç durmadan gittim

Eskişehirin göbeğinde tecavüze uğrayan Rapci gençler : http://www.youtube.com/watch?v=248MKazGlpo&feature=plcp
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    1-618-GR
    1-618-GR's avatar
    Erkek
    PanxeR bunu yazdı

Motor kullanırken çok zevk veriyor , diğer yandan sor bakayım motoru olupta kaza geçirmemiş bir arkadaşın varmı diye. 

Motor demek ölüm demektir.

İstatistikler ne söylüyor ? Yılda bin kişi araba kazasından ölüyorsa yüz kişi motorsiklet kazasından ölmüyor nerdeyse, bu arabaların çok oluşu, trafik sorunu vs.

Yani her şeyi köşeye atsan bile şu an motorsiklet arabadan daha güvenli hemde türkiyede hele, motor sayısı çok az çünkü.

Bir domino taşıyım yıktığına sevinme....
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    casey
    casey's avatar
    Erkek

150'lik cbf al diyicemde para yetmez :S

Zamanı durduramazsın.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    clogu
    clogu's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

daha once ben arastirmistim bukonuyu tbt de ve gittim ne hikmetse inat edip haysung aldim 250lik... ankara ici kullaniom iyi gidio sikintisiz ama durmuo ve donmuo.:... sehirler arasi gidiside iyi akari var kokari yok....

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bosluk
    Bosluk's avatar
    Erkek

Hyosung gt 150 sinifinin en karizmatik motoru :)

____________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ERERESEL
    ERERESEL's avatar
    Erkek
    glaurung bunu yazdı

yamaha yzf r1 alamıyorsan alma hiç, motor dediğin kadın gibi olcak at gibi ilah gibi

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------

glaurung Hocam, yzf r1'i boşver vmax'a bak...

v

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

walkingdead Hocam, taksite gir yavaş yavaş öde bir Regal Raptor al 150-250cc ben kullanmadım ama sağlam olduğunu duydum.

Bir yalanın öyküsü bin gece söylenir.Bir doğru için yardan da serden de geçilir.Hile bir zehirdir,kıvrandırır kişiyi.Hile ile iş gören mihnet ile can verir.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Roark
    Roark's avatar
    Erkek

motorcu olarak cevap vereyim :D ilgi alanım epey çok motorlarda arasında.. 

Alacaksan o yola karizmatik , hızlı , Skyjet f5 alabilirsin , 250cc alcaksan Mondial mct alabilirsin, skyjet f5 honda cbr ile aynıdır sadece kafalıktaki far kısmı farklıdır. Çelik 250cc alabilirsin, kalkışda yardırır ama 250cc verdiğim 2 motorda düzde skyjet f5 i geçemez kullandım biliyorum 220ibre 13.000 devir var ve , 160 'ı gördüm o motorda , parçası pahalıdır. Ucuz parça heryerde yaygın servis ağı olsun diyorsan uğur mondial ;) 

Bende şöyle birşey var. Küçüklükten beri motor sürerim hiç bir zaman yamaha honda , kawasaki , cart curt bilindik markaların küçük motorlarına binmem , duyulmuş marka alıyorsan , nebileyim kawasaki 

Kawasaki = zx6-r 
    Yamaha = r1 
    Honda = 1000rr 

yani. :) herkesin kendi zevki tabi. :) öneride bulundum sen bilirsin kardeşim. 

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zalimadam
    zalimadam's avatar
    Erkek

herkes kafadan birşeyler uydurmuş 2400 liraya ancak sağlam bir çin motor alınabilir

ve 3 yıl hiç arkasında bakmadan binebilir

öyle evlat acısı gibi fiyatı olan motorlar bu adama gelmez adam işini görecek az masraflı kuvvetli bir motor arıyor

alacaksan böyle birşey al arkana bile bakma

mondail 150 kn ler çok sağlam çıktı kolay kolay arıza vermediler ilk 2008 de çıktılar hala anahtar değmeden binenler var.

qwe

Motor :  Tek Silindir, 4 Zamanlı
    Silindir Hacmi :  149 cm³
    Silindir Çapı ve Strok :  62 x 49,5
    Sıkıstırma Oranı :  9.2:1
    Soğutma :  Hava Soğutma
    Çalıştırma :  Elden Ve Ayaktan Marşlı
    Ön fren :  Disk
    Arka fren :  Kampana
    Yağlama Tipi :  Yağ Pompası
    Ateşleme :  Elektronik CDI
    Ön Süspansiyon :  Hidrolik Ön Maşa
    Arka Süspansiyon :  Hidrolik Amortisör
    Yakıt Tankı Kapasitesi :  12 Lt.
    Ön Lastik :  2,75 – 18
    Arka Lastik :  110 / 90 – 16
    Ağırlık :  123 kg
    Boyutlar U-G-Y mm :  2045 x 715 x 1100
    Şanzıman :  5 Vites

fukara hamam böceklerini zehirleyen adam.
Toplam Hit: 4229 Toplam Mesaj: 28