Motorsiklet Seçim İçin Tavsiye ...
-
chopper lara bakıorum 3 saattir çok fiyat farkı var keeway ler var 3000 e harley var 30000£ tmm harley ii ama öbür markalar o kadar farkeder mi bilgi sahibi olan ?
-
kont239 bunu yazdı:
-----------------------------
peki hocam chopper düşünsem mesela hangi markaları tavsiye edersin ikinci el herhangi bir sıkıntısı olur mu birz açarak bilgi verirsn sevinirim
-----------------------------edit:
Uleyn chopperı scooter diye okumuşum :F pardon hocam :)
-
3 saattir chopper bakıorum keeway var 4000 tl harley var 30000£ gibi harley ii de keeway gibi markalar yolda bırakır mı ?
-
Hocam. Eğer ara motor olarak yani daha yüksek bir motora gecmek için alıyorsan motoru hyosung tavsiye ederim gt250r. Ama uzun sureli kullanıcaksan kalite bakımından derbi gpr serisine bakabılırsın yada kawanın 250'sini alabilirsin.
Chopper olarak kendim kaza yaptığımdan biliyorum mondial keeway garip garip markalara bulasma benden cok motor dagılmıstı mondıalde.
Uzun yol ıcın guvenlı bırsey almalısın senı yarı yolda bırakmıcak bısey . Eger daha once deneyımın varsa ıntruder serısıne bakabılırsın suzukının.
Guvenlık ıstıyosan 4 japondan ve ıtalyanlardan şaşmıcaksın.
Eğer kullanıp gecmek ıstıyosan zaten daha ucuz fıyata cbfler var hondanın onlardan alabılırsın.
Hyosunglar daha kalıplı 600 luk motor kalıbında hem agırlık hemde alısmak acısından senın ıcın daha ıyı olur.
uzun yolda race kullanırsın kullanmasına ama bı sure sonra gercekten saglık sorunları yasarsın.
Ama motor atak olsun dıyosan naked motorlara bakabılırsın. race ıcın daha rahat ve cruiserlar ıcın daha atakdır.
-
honda iyi seçim. Paranı biriktir japon al japondan şaşma. Kullanırken seni üzmez satarkende sıkıntı çekmezsin
-
Honda dan şaşma hocam..CBF 150 ye bak bi bence..Bütçenede uygun sanırım..
-
Eger tecruben varsa r250 cok bir motor degil. Ve yaris tarzi motorlara binmek istiyorsan ninja 250 cok iyi bir baslangic motoru. Onun disinda aklima gelen ducati monsterlar var ancak onlar 600 cc ye cikiyor. Butun markalarin dusuk cc motorlari var yamaha, suzuki, honda, vs internetten bakip arastira bilirsin.
Ben ilk motorumu 2 sene once aldim. Hic yaris motorum olmadi ancak sports touring tarzi suzuki bandit kullaniyorum su an. Mumkun olursa yaz sonunda FZ1 ile degistirip birde onu denemek istiyorum.
Aldigin motorla dikkatli ol. Duz yolda birsey olmaz ancak sehir icinde cok dikkatli kullan. Sehirler arasi yollarda daha da dikkat et. Birisi yola cikarsa oldun demek.
Sadece ama sadece bos gordugun yollarda hiz yap ki. Ben senin yerinde olsam otoban disinda hic bir yerde hiz yapmam. Otobandada hiz yapicagim tek zaman baska arabalar ortada yokkendir. Belli olmaz delinin birisi aynasini tam kontrol etmeden serit degistirmeye calisir, hayatin bitti.
-
Kanuni seyhan 150c
-
chooper alacaksan REGAL RAPTOR 4 milyara çok temizini bulabilirsin
-
başlangış için istiyosan keeway 150 var paran varsa biraz daha regal al rahat edersin kolay kolay bozamıcan motorlardır bunlar