Motorum Çalındı
-
beklemenin sebebi ne hırsız gerimi getirecek
nekadar erken haber verirsen bulunma ihtimali okdar artar
-
Çok çok geçmiş olsun hocam. Benimkini de yakmışlardı geçenlerde ben en azından iskeletini görebilmiştim.
-
1-618-GR bunu yazdı:
-----------------------------
Bunun selesiz olanı.
Plaka No34ZR8169
- Marka
- YUKİ
- Model
- 2007
- Sahiplik Belge Tarihi
- 09/07/2010
- Tescil Birimi
- BAHÇELİEVLER
- Renk 1
- SİYAH
-----------------------------Bunu neden bir yere koymazsın. Bunu ben kolumun altına alıp götürürüm hele 2 kişi bunu uzaya bile götürür. Geçmiş olsun
-
ihbarda bulundum, yarında gideyim şu vergisinden mi ne düşülecekmiş onu hallederim.
Mesaj 22 Temmuz 2012 (Pazar) Saat: 13:58'da 1-618-GR tarafından düzenlendi.
Edit.
Gittim, sigorta, ruhsat, kimlik fotokopisi istedi. Onları halledeyim. -
Sigortanın fotokopisini istedi birde herhalde kayıp olabilir bunu nasıl hallederim.
-
1-618-GR bunu yazdı:
-----------------------------Sigortanın fotokopisini istedi birde herhalde kayıp olabilir bunu nasıl hallederim.
-----------------------------Bilmiyorum ama tahminimce
Sigorta şirketine git Ordan iste Belki o şekilde olur hocam üzüldüm ya geçmiş olsn O motor gider hocam
-
İstanbul trafiğinde bu kadar manyak varken şunlara binip de yola nasıl çıkıyorsunuz akıl işi değil. Her işte bir hayır vardır, işe bu açıdan bak, belki kaza yapıp ölecektin bu vesileyle kurtuldun.
Mesaj 22 Temmuz 2012 (Pazar) Saat: 14:28'da IRET tarafından düzenlendi. -
geçmiş olsun..
-
Geçmiş olsun. Zaten belalı bir motor bu markalardaki motorlar. Kurtulmuşsun.
-
Hocam direksiyon kitleyince tek tekme ile kilit acılıyor bunların kasanın altında on tarafta yanı kablo var mars kablosu onu cıkarıyorsun ayak marşı ile tekte çalışıyor çalmak basit iş en iyisi kilit vurucaksın