Mouse Önerisi
-
Kablosuz bir mouse alıcam ucuz ve iyi çeken takılma olmayan bir mouse arıyorum . teknoloji marketlerde çok fazla kablosuz mouse var ama çekip çekmiceğinden emin olamadığım içni almıyorum. kullancağım yeri kısaca açıklamaya çalışıyım . Masa ve yatağım yan yana . Kasanın arkası ve kullanıcağım yer ( yatağın züeri) arası yaklaşık 2 metre ama kasanın 10-13 cm arkası duvar ve duvarla kasa arasındada 2 cmlik masanın tahtası var aşağı yukarı usb girşlerine denk geliyo yine kasayla yatak arasındada 2 şer santimlik masanın yanları var. şimdi bu mesafe ve engellerden herhangi bir kablosuz mouse sorunsuz olarak çekermi çekmezise önerebiliceğiniz modeller nelerdir
-
kablosuz mauslardan nefret ederim neden mi ?
tepki süresi düşüktür (kablolu ve özellikle altın uçlulara göre)
her an pilin bitip yeni yarı yolda bırakma ihtiamli vardır.
logitech kullandıgım bir çok ürün pili 2-4 hafta içinde (kullanıma bagli olarak bitiyor)
senin yapacagın en mantıklı şey eskiden bluetoot lar ile bedava gelen usb uzatma kablosu ile kablosuz mause un wifi aparatını kasanın ön tarafına almak
bu sayede hiç bir sorun yaşamazsın yine logitech ve a4tech öneririm. model sana kalmış bataryası olan birşey alirsan belki daha uzun süre girer.
(ofis çalışanları ve oyun tutkunları uzak dursun , ev kullanımı için sıkıntı yok tabi.)
-
PanxeR bunu yazdı:
-----------------------------kablosuz mauslardan nefret ederim neden mi ?
tepki süresi düşüktür (kablolu ve özellikle altın uçlulara göre)
her an pilin bitip yeni yarı yolda bırakma ihtiamli vardır.
logitech kullandıgım bir çok ürün pili 2-4 hafta içinde (kullanıma bagli olarak bitiyor)
senin yapacagın en mantıklı şey eskiden bluetoot lar ile bedava gelen usb uzatma kablosu ile kablosuz mause un wifi aparatını kasanın ön tarafına almak
bu sayede hiç bir sorun yaşamazsın yine logitech ve a4tech öneririm. model sana kalmış bataryası olan birşey alirsan belki daha uzun süre girer.
(ofis çalışanları ve oyun tutkunları uzak dursun , ev kullanımı için sıkıntı yok tabi.)
-----------------------------yattığım yerden lol oynamak için alıcam ben. masa solumda kaldığı için sol elle kullanamıyorum ve kablosuda yetmiyo sağda olsa hiç bi sıkıntı kalmıcak aslında :)
-
microsoft kullanıyorum iyi gibi çeker.. microsoft al.. bide yanında doldurulan re-charcable pillerden al az paraya kıyıp 2000 mah vs.. kafan rahat olsun. pil derdide kalmaz.
-
Hocam çekmede sorun olacağını sanmıyorum ama bende eskiden everest marka vardı 35 lira vermiştim ayda iki tane ince duracell bitiriyordu. Logitech M705 Marathon aldım ucuz birşey istiyorsun bu biraz pahalı kaçabilir 90 lira civarıydı fakat içinden iki tane duracell kalem pil çıkıyor adamlar 3 yıl gideceğini söylüyor 3-4 aydır kullanıyorum 951 günlük pili kaldı diyor. Son derece memnunum. Şahane bir ürün.
-
ben cs oynuyorum bu yüzdende 5-6 mouse eskitmişliğimz var hepsindede kablosuz modeller tercihim olmuştur hocam tavsiyem 1. a4 x7 xg760 şahsen çok beğendiğim ve severek kullandıgım bir modeldir fiyat 50-65 tl arasıdır pil sorunum olmasın diyorsan 2. önerim logitech m215 dir ki pil baya bi uzun gidiyor ve fiyatıda hesaplı bi 25-30 tl galiba ( a4 saydam cam yuzeyde bile sorunsuz kullnılabiliyor)
-
http://www.caspernotebook.com/CASPER_MOUSE_PIANO_BLACK_urun_255.html
bende de şundan var büyüklük olarak çok iyi tam elime göre ama baya eskidi bozuldu bozulacak bu ebatlarda bi kablosuz mouse arıyorum
makul fiyata tabi normal işler için kullandığımdan gidipte çok para bayılmaya gerek yok :W
pil sorun olmaz atarım eve 5 10 tane azalınca alırım yine öneriniz var mı
bu a4 xg760 boyutu bunun kadar var mıdır
-
a4'ün x7 gibi bir modeli vardı. Yalan olmasında 4 senedir kullanıyorum. Birşey olmadı. Bir 4 sene daha götürür rahat.
-
hocam logitech m235 kullanıyorum duracell pil ile 6-7 ay gidiyor.çok kral mouse her türlü yüzeyde çalışıyo
-
Microsoft wireless 5000 iyidir. Halının üstünde bile rahatça kullanırsın. Tek pille kullanınca hafif oluyor ama ağırlığını sevdiğim için çift pil kullanıyorum. Tek kusuru bazen pili biterken uyarı led'inin yanmaması.
-
hocam daha az önce kablosuz mouse aldım valla nasıl denk geldi konu :) Ben logitec m705 aldım. Seninde bakmanı tavsiye ederim :)