Mouse Önerisi

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bulusma Fatihi
    Baracuda
    Baracuda's avatar
    Erkek

Kablosuz bir mouse alıcam ucuz ve iyi çeken takılma olmayan bir mouse arıyorum . teknoloji marketlerde çok fazla kablosuz mouse var ama çekip çekmiceğinden emin olamadığım içni almıyorum. kullancağım yeri kısaca açıklamaya çalışıyım . Masa ve yatağım yan yana . Kasanın arkası ve kullanıcağım yer ( yatağın züeri) arası yaklaşık 2 metre ama kasanın 10-13 cm arkası duvar ve duvarla kasa arasındada 2 cmlik masanın tahtası var aşağı yukarı usb girşlerine denk geliyo yine kasayla yatak arasındada 2 şer santimlik masanın yanları var. şimdi bu mesafe ve engellerden herhangi bir kablosuz mouse sorunsuz olarak çekermi çekmezise önerebiliceğiniz modeller nelerdir

adam bana çay verdi çay. bana çay verdi. çay veren adam kötü olur mu hiç?
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PanxeR
    PanxeR's avatar
    Erkek

kablosuz mauslardan nefret ederim neden  mi ?

tepki süresi düşüktür (kablolu ve özellikle altın uçlulara göre)

her an pilin bitip yeni yarı yolda bırakma ihtiamli vardır.

logitech kullandıgım bir çok ürün pili 2-4 hafta içinde (kullanıma bagli olarak bitiyor)

senin yapacagın en mantıklı şey eskiden bluetoot lar ile bedava gelen usb uzatma kablosu ile kablosuz mause un wifi aparatını kasanın ön tarafına almak 

bu sayede hiç bir sorun yaşamazsın yine logitech ve a4tech öneririm. model sana kalmış bataryası olan birşey alirsan belki daha uzun süre girer.

(ofis çalışanları ve oyun tutkunları uzak dursun , ev kullanımı için sıkıntı yok tabi.)

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bulusma Fatihi
    Baracuda
    Baracuda's avatar
    Erkek

PanxeR bunu yazdı:
    -----------------------------

kablosuz mauslardan nefret ederim neden  mi ?

tepki süresi düşüktür (kablolu ve özellikle altın uçlulara göre)

her an pilin bitip yeni yarı yolda bırakma ihtiamli vardır.

logitech kullandıgım bir çok ürün pili 2-4 hafta içinde (kullanıma bagli olarak bitiyor)

senin yapacagın en mantıklı şey eskiden bluetoot lar ile bedava gelen usb uzatma kablosu ile kablosuz mause un wifi aparatını kasanın ön tarafına almak 

bu sayede hiç bir sorun yaşamazsın yine logitech ve a4tech öneririm. model sana kalmış bataryası olan birşey alirsan belki daha uzun süre girer.

(ofis çalışanları ve oyun tutkunları uzak dursun , ev kullanımı için sıkıntı yok tabi.)

-----------------------------

yattığım yerden lol oynamak için alıcam ben. masa solumda kaldığı için sol elle kullanamıyorum ve kablosuda yetmiyo sağda olsa hiç bi sıkıntı kalmıcak aslında :)

adam bana çay verdi çay. bana çay verdi. çay veren adam kötü olur mu hiç?
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mephisto
    mephisto's avatar
    Erkek

microsoft kullanıyorum iyi gibi çeker.. microsoft al.. bide yanında doldurulan re-charcable pillerden al az paraya kıyıp 2000 mah vs.. kafan rahat olsun. pil derdide kalmaz.

Issız kuytu köşelerden and olsun ki döneceğiz !
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    uLtRaLoVeR
    uLtRaLoVeR's avatar
    Erkek

Hocam çekmede sorun olacağını sanmıyorum ama bende eskiden everest marka vardı 35 lira vermiştim ayda iki tane ince duracell bitiriyordu. Logitech M705 Marathon aldım ucuz birşey istiyorsun bu biraz pahalı kaçabilir 90 lira civarıydı fakat içinden iki tane duracell kalem pil çıkıyor adamlar 3 yıl gideceğini söylüyor 3-4 aydır kullanıyorum 951 günlük pili kaldı diyor. Son derece memnunum. Şahane bir ürün.

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    costantin
    costantin's avatar
    Erkek

ben cs oynuyorum bu yüzdende 5-6 mouse eskitmişliğimz var hepsindede kablosuz modeller tercihim olmuştur hocam tavsiyem 1. a4 x7 xg760 şahsen çok beğendiğim ve severek kullandıgım bir modeldir fiyat 50-65 tl arasıdır pil sorunum olmasın diyorsan 2. önerim logitech m215 dir ki pil baya bi uzun gidiyor ve fiyatıda hesaplı bi 25-30 tl galiba ( a4 saydam cam yuzeyde bile sorunsuz kullnılabiliyor)

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Roronoa
    Kreyzi
    Kreyzi's avatar
    Erkek

http://www.caspernotebook.com/CASPER_MOUSE_PIANO_BLACK_urun_255.html

bende de şundan var büyüklük olarak çok iyi tam elime göre ama baya eskidi bozuldu bozulacak bu ebatlarda bi kablosuz mouse arıyorum 

makul fiyata tabi normal işler için kullandığımdan gidipte çok para bayılmaya gerek yok :W 

pil sorun olmaz atarım eve 5 10 tane azalınca alırım yine öneriniz var mı 

bu a4 xg760 boyutu bunun kadar var mıdır

Eğer hayatım bir film olsaydı, ya uyuyakalır ya da yarısında çıkardım.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ayro
    Ayro's avatar
    Erkek

a4'ün x7 gibi bir modeli vardı. Yalan olmasında 4 senedir kullanıyorum. Birşey olmadı. Bir 4 sene daha götürür rahat.

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    iQsuz
    iQsuz's avatar
    Erkek

hocam logitech m235 kullanıyorum duracell pil ile 6-7 ay gidiyor.çok kral mouse her türlü yüzeyde çalışıyo

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Balyoz99
    Balyoz99's avatar
    Erkek

Microsoft wireless 5000 iyidir. Halının üstünde bile rahatça kullanırsın. Tek pille kullanınca hafif oluyor ama ağırlığını sevdiğim için çift pil kullanıyorum. Tek kusuru bazen pili biterken uyarı led'inin yanmaması. 

arbeit macht frei
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ndmylmz
    ndmylmz's avatar
    Erkek

hocam daha az önce kablosuz mouse aldım valla nasıl denk geldi konu :) Ben logitec m705 aldım. Seninde bakmanı tavsiye ederim :)

Sistemi de kapattım ama PHP konusunda hala yardımcı olurum // Boş gezenin boş kalfası - Öğrenci - YTÜ
Toplam Hit: 1719 Toplam Mesaj: 14