Movie Maker Dan Daha Kaliteli Program...
-
evet arkadaşlar pc deki fotoğraflar için güzel bir slayt gösterisi yapmak istiyorum.movie maker gibi ama daha kaliteli program ve ayrıca türkçe elinde olan varsa paylaşırsa sevinirim.şimdiden teşekkürler.
-
he ya bnada lazım bilen gören kimse yokmu?
-
nero nun öle bi özelliği vardı sanırım
-
adobe premierre pro CS3 ü tavsiye ederim. benim bildiğim en kaliteli program. aklınıza gelen her şeyi yapabilirsiniz bu pro ile. internette bi yerde görmüştüm. tek link 718 mb. kullanım dersleri de mevcut internette. programla kendinizden 2 tane yapabilirsiniz aynı kemal sunal filmlerinde 1 karede 2 saban oldugu gibi.
-
powerpoint olabülü hele 2007'si harika bi şey resimlere 3-d efekt falan verion bi slayt ödevi vardı onu yaptım harika oldu hocada beğendi sölemesi ayup :P
bi de bi program var .ppt ( powerpointin uzantısı ) aha bunu .swf (flash) ' a çeviriyor :)
isterseniz onuda upload ederik :) np yani :P -
http://www.ulead.com/vs/runme.htm bu ve http://www.virtualdub.org/
-
kartalkethuda bunu yazdı:
-----------------------------
adobe premierre pro CS3 ü tavsiye ederim. benim bildiğim en kaliteli program. aklınıza gelen her şeyi yapabilirsiniz bu pro ile. internette bi yerde görmüştüm. tek link 718 mb. kullanım dersleri de mevcut internette. programla kendinizden 2 tane yapabilirsiniz aynı kemal sunal filmlerinde 1 karede 2 saban oldugu gibi.
-----------------------------iyi hatırlattın premiere yi kurayım şimdi bende nşa da(normal şartlar altında) after effect derdim ama çıkı kırık bi slayt için premiere ve after effects gibi programlarla kasmaya gerek yok bu iş için;
yani green(blue) screen, keying muhabbetlerine girseydi tamam derdimde yani 3-5 resim için kasmaya gerek yok bence :S ;)
konuyu açan arkadaşada şunu diyeyim movie makerdan daha kaliteli program istemiş zaten pisayada bulabiliceğin bütün programlar movie makerdan daha kalitelidir;)
şöle düşün, bknz:lamborghini ye lpg taktırmak :D
-
benimde adobe premiere ile bi geçmişim var :)
kanal a televizyonuna 22 saniyelik bi reklam yapmıştım geçen sene
ilk önce premiereyi kurudm ama iş acele olduğu premiere ile bişey yapamadım :)
gerçekten çok kullanışlı bir program tabi bir o kadarda karmaşık :)
heralde windows movie maker ile tv ye reklam filmi yapan ilk caylak benim :D
-
Camtasia studio ve nero 8 ile yeni vista media oynaticisi onerimdir.
-
MPEG Video Wizard ın üstüne tanımam...
-
sony vegas 8.0 /// ulead video studio /// Pinnacle studio 9 /// adobe premiere pro bro :))