Mozilla Firefox...

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    renegadealien
    renegadealien's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Savaş Madalyası Başarı Madalyası Üstün Hizmet Madalyası Developer Madalyası
    Erkek

Updatelerine bakarken, sürüm notlarında gördüm :)

What's New in Firefox 2.0.0.8
    Release Date:
    October 18, 2007
    Security Update:
    The following security issues were fixed.
    Mac OS X 10.5 (Leopard) Support:
    Firefox 2.0.0.8 is compatible with Mac OS X 10.5, although there are some known issues affecting some media plugins.
    New Languages:
    Official releases for Georgian (ka) and Romanian (ro) are now available. Beta release for Kurdish (ku) is also available for testing.

10.05.2013 tarihli google arama sonucu : Aradığınız - "herşeyin hayırlısı rampanın bayırlısı" - ile ilgili hiçbir arama sonucu mevcut değil. Kendi özlü sözümdür, kaynak belirterek kullanınız.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Yeah
    Yeah's avatar
    Erkek
    konu çok uzayacak gibi bir his var içimde... :S

herşeyin kısası makbuldur; ulaşmak isteyen yesterfox_55@hotmail.com a mail atabilir...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sharp
    Sharp's avatar
    Erkek
    bu kadar olur

www.yesilgrow.com - Growshop
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    noel_baba
    noel_baba's avatar
    Erkek
    Beta release for Kurdish (ku) is also available for testing. :-/

Kral nerde diye Sorma. SENde ..BENde ..SİZde ..Onda Çıplak giyen kral olur ..Taç giyen oturur tahtına::. Emeğe Saygı ..kürtaja hayır!! Soruya bak: Dünyaya Tekrar Gelseniz Ne Yaparsınız ? E dedim ben; Eminim herkez yine aynı şeyi yapar aynı şeyi yaşardı... Hani sözüm ona; ..Ben siktiğim eşşeğin huyunu bilmem mi? die ...E sen söyle bilmem mi usta :)
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cold-m4
    cold-m4's avatar
    Erkek
    internetin de boku çıktı desene, her önüne gelen girebilecek artık..
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nurk
    nurk's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    mozillanında bokunu cıkardılar ak :|

[22817//kaanabak]
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    JPriest
    JPriest's avatar
    Erkek
     Pkk ile Kürt olayını karıştırmayalım lütfen. Kürtçe Kubuntu da vardı galiba ama zaten bunlar özgür yazılım değil mi? Lazca'sı da olsun Çerkezce'si de. İsteyen anladığı dilde yapsın. Ben Kürt değilim ama bu ülkede milyonlarca Kürt var, onların haklarına da saygı duymak lazım.

Sen hiç kaval çaldın mı?
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    noel_baba
    noel_baba's avatar
    Erkek
    '' saygım senin orospun olsun, kaygım benim aşkımdır ''

Kral nerde diye Sorma. SENde ..BENde ..SİZde ..Onda Çıplak giyen kral olur ..Taç giyen oturur tahtına::. Emeğe Saygı ..kürtaja hayır!! Soruya bak: Dünyaya Tekrar Gelseniz Ne Yaparsınız ? E dedim ben; Eminim herkez yine aynı şeyi yapar aynı şeyi yaşardı... Hani sözüm ona; ..Ben siktiğim eşşeğin huyunu bilmem mi? die ...E sen söyle bilmem mi usta :)
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Chip
    Chip's avatar
    Erkek

einstein1926 bunu yazdı:
    -----------------------------
     Pkk ile Kürt olayını karıştırmayalım lütfen. Kürtçe Kubuntu da vardı galiba ama zaten bunlar özgür yazılım değil mi? Lazca'sı da olsun Çerkezce'si de. İsteyen anladığı dilde yapsın. Ben Kürt değilim ama bu ülkede milyonlarca Kürt var, onların haklarına da saygı duymak lazım.
    -----------------------------
    O zaman lazcasıda çıksın kürtçeside çıksın çerkezceside çıksın herkes bir dil edinsin ülkede bölünsün amq bunumu istiyosunuz ! unutmayın bunu şive ve ağız farkı olabilir ama yazarken Türkçe yazarsın dili tamamiyle değiştirmek yasal değildir sen geleyrum der lazı ama geliyorum diye yazar sizin istediğiniz herkesin özerk bir yeri olsun Türkiye bölünsün daha sonra herkes kendi diliyle yazsın oh ne ala başka istediğin varmı ! bende bi dil çıkarayım o zaman ne güzel valla ! kürtler dicek kürtçe konuşalım bu sefer gidicek çerkezi bende kendi dilimi konuşurum Türkiye bölünsün 30 parçaya Amerikada tepemize binsin görürsünüz o zaman oyunlara gelmeyin oyunlara ! 1 ülkenin adam gibi 1 dili vardır içerisinde 30 tane dil olan bir devlet devlet değildir zaten emperyalistlere çok güzel bir kanan devletiz malesef anlamadınız heralde bölünmek parçalanmak için uğraşan devletler var en çok istedikleride yok olmamız..! Siz bunu farkedemiceksiniz ama ilerde farkedince ülke elden gitmiş olucak..! zamanında Osmanlı topraklarında tek dil konuşulurmuş çerkezi ben çerkezce konuşayım lazıda ben lazca konuşup yazayım dememiş ama şimdiki beyinler kıt olduğu için bu oyunları anlamıyor..! :@ Benim demek istediğim sen ağız veya şive farkı yapabilirsin ama o farkı yazıda yansıtamazsın geliyorum yerine geleyrum diyebilirsin ama Türkçeyi yeni bir dil gibi değiştirip yazamazsın anlayın artık.Ve şive ve ağızıda yazıda yazamazsın Şuanda kullandığımız Türkçe ile yazabilirsin.! Çok bölünmek istiyosanız eyer ben illa konuşucam ve öyle yazıcam diyosanız Amerikadan kanada topraklarından yer isteyin gidin oraya yerleşin ne bok istiyosanız yapın daha ne diyeyim ben.! Sizin gibilerin etnik köken bölücülerin içimizde yeri yok.! Onca doğu kökenli arkadaşım var aralarında kürtçe konuşup yazdıklarını görmedim.! nedense bölünmemizi isteyenler böyle ayrı bir dil konuşup yazabiliyo.! benim kosovadan gelme akrabalarım kaç yıl sonra buraya gelmişler aslına bakarsan benimde köken oraya dayanıyo ama ben çıkıpta ben arnavutça konuşayım sırpça konuşayım demiyorum ve konuşturtmuyorumda Türkiyeye geldiysen Türkçe konuşucaksın arkadaş öylede yazmak zorundasın.! işte bu vatan sevgisidir bu milliyetçiliktir bu Atatürkçülüktür..! ülkemi seviyorum ülkeme aşığım ülkemide her platformda desteklerim mitinglere katılırım çünkü artık ben Türküm..! Ne Mutlu Türküm Diyene..! Ve Türkçe Konuşup Kendinden Gurur Duyana..!

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Durqrimast
    Durqrimast's avatar
    Erkek
    boyle seylere izin werilmesi bile sacma bir davranis katilmiyorum ne kadar gereksiz sey warsa eklenmis haklılar lazca da koyalim o zaman bu ne ya  

Nerede o eski günler...
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cold-m4
    cold-m4's avatar
    Erkek
    alerjik haklı.. ben köken olarak arnavutum ama akrabalar arnavutça konuştuğunda karşı çıkarım burası Türkiye derim. böle bişeyin de arnavutçası çıksa karşı olurum, çünkü ben önce Türk'üm! arnavutlukta kürtlükte etnik kökendir, millet değildir, şivesi lehçesi olabilir belki ama, dili olamaz! kürtlere haksızlık etmiyelim diyosun ama, türkiyede yaşayan onlarca etnik kökenden kimse türkiyeyi bölmek istemiyo da neden hep kürtlerden çıkıyo? bunu da bi düşünmek lazım..
Toplam Hit: 2367 Toplam Mesaj: 18